Du er lige gået glip af disse Prohorse rabatkoder og tilbud

Fri fragt på alle ordre

Tilbud
Køb professionelt rideudstyr og få fri fragt på din ordre...Mere

Køb professionelt rideudstyr og få fri fragt på din ordre hos Prohorse.dk Mindre

Se Rabat
100% Succes

Billigt rideudstyr hos Prohorse.dk

Tilbud
Køb billigt rideudstyr hos Prohorse.dk. I deres outlet finder du...Mere

Køb billigt rideudstyr hos Prohorse.dk. I deres outlet finder du stærke priser på professionelt rideudstyr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Om Prohorse.dk

Prohorse.dk er ejet af ægte hesteelskere og teamet bag er meget engageret i hestesporten selv, så de ved hvad det drejer sig om, når du skal bruge udstyr til rytter og hest.  De ved også, at hestesport er en dyr sport, derfor kan du på Prohorse.dk købe kvalitetsudstyr til de bedste priser – Så du har råd til kvalitet.

Alle ride hjelme er naturligvis VG1-godkendt, fordi Prohorse.dk ikke går på kompromis med din sikkerhed. Ligesom de ved, at pasformen er yderst vigtig, for at du kan føle dig tilpas i dit ride tøj, derfor er netop dette også en af de parametre de udvælger produkterne fra, når de køber nyt til webshoppen.

Find et stort udvalg på Prohorse.dk

Det er altid rart, at have en række forskellige produkter, at vælge i mellem, når du skal skiftet dit ride tøj ud eller have andet udstyr til din hest. Når du kommer ind på Prohorse.dk, finder du en række sæsonaktuelle og udvalgte produkter. I venstre side af skærmen finder du en kategori oversigt, hvor du kan vælge mellem udstyr til hest eller rytter. Begge kategorier er opdelt i en række underkategorier, som skal gøre det nemmere for dig, at finde netop det du søger:

Til hest Til rytter
Badger

Dækkener

Pandebånd

Sadelunderlag

Plejeprodukter

Hut/earnet

Butterfly sadel

Grimer

Gjorde

Trenser og kandarer

Ridebukser

Ridestøvler

Polo-shirts

Ridejakker og veste

Leggings

Ridehandsker

Staldtøj

Bluser

Ride hjelme

Under hver kategori får du vist en række produkter og nedenunder kan du læse mere om de enkelte kategorier og hvad du skal tage højde for, at opnå den største glæde med din hest – Uanset om det drejer sig om udstyr til dig eller din hest.

Herudover er der også en ”Outlet” på Prohorse.dk. Her kan du finde en masse produkter til dig og din hest til ekstra nedsatte priser.  

Prohorse.dk er forhandler af det populære mærke ”Mattes” og du kan endda på Prohorse.dk designe dit eget sadelunderlag og gjorde. Mattes er absolut topkvalitet inden for ridesporten og lavet på ægte lammeskind.

Når du vil designe selv kan du vælge mellem en række forskellige faktorer, som f.eks. størrelse, placering af skind, farver og meget mere. Det er meget nemt, når du via topmenuen går ind under ”Design selv med Mattes”. Vælg det produkt du ønsker og brug de drop-downs, der er ved siden af.

Udover Mattes, så forhandler Prohorse.dk også en række andre nøje udvalgte kvalitetsmærker til dig og din hest. Find blandt andet Nathalie Horse Care, som er en serie af plejeprodukter til hesten eller Ridestøvler og eller ride bukser fra Minkhorse.

Minkhorse er en stor producent inden for heste- og rytterudstyr og du finder meget andet end bare ridestøvler og ride bukser af mærket Minkhorse på Prohorse.dk. Du finder f.eks. også pandebånd til din hest, sadler, grimer. Af andre mærker der bør fremhæves på Prohorse.dk er Scharf. Scharf producere ride hjelme af højest kvalitet. Din sikkerhed er altså i fokus og samtidig er det lykkedes Scharf, at lave et lækkert design, der udstråler eksklusivitet uden at gå på kompromis med komfort.

Der er altså mange lækre mærker, som både er velkendte, men som samtidig også er særligt udvalgt, fordi det øger din rideglæde for både dig og din hest.

Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse bukser eller støvler du skal bruge kan du på Prohorse.dk øverst i kategorien finde et måleskema fra Minkhorse, som hjælper dig med, at finde de rette størrelser. På den måde kan du undgå fejlkøb.

Vild med heste?

Hvis du er vild med heste og gerne vil vide alt omkring det nye udstyr, der kommer på Prohorse.dk, hvordan de virker eller du bare generelt vil vide noget om, hvad der rør sig i hestesporten. Så kan du med fordel følge bloggen fra Prohorse.dk. Du finder link til bloggen i topmenuen på Prohorse.dk.

Hvis du gerne vil have alle nyhederne uden at skulle tjekke Prohorse.dk hele tiden, så kan du også – Helt gratis – Tilmelde dig nyhedsbrevet. Det kan du gøre nederst på siden i venstre hjørne.

Alternativt kan du også følge Prohorse.dk på de sociale medier; Facebook, Google+, Instagram og YouTube. På alle medier er det overordnede tema, at oplyse dig omkring nyheder inden for hestesporten, vise dig nye produkter på shoppen og gode tilbud.

Der er altså al mulig grund til, at følge Prohorse.dk, hvad enten du ønsker, at gøre det via bloggen, nyhedsbrev eller på de sociale medier.

Kundeservice er også en slags kvalitet

Hos Prohorse.dk er det ikke bare vigtigt, at du får lækre kvalitetsprodukter til dig og din hest. Det er også vigtigt, at du får en god købsoplevelse, når du handler på Prohorse.dk. Det betyder, at du altid er velkommen til at kontakte kundeservice, såfremt du har brug for hjælp til at udvælge de rigtige produkter eller andet.  Med mere end 30 års erfaring kan du altså være helt sikker på, at få de helt rigtige råd med på vejen, for de ved, hvad de snakker om.

Du finder kontaktinformationer nederst på Prohorse.dk under kontakt. Du kan kontakte Prohorse.dk på telefon eller via E-mail.

Hvad siger andre kunder om Prohorse.dk

Når Prohorse.dk lægger så meget vægt på deres kundeservice og at de gerne vil gøre det bedste for dig, så er det en god idé, at kigge lidt nærmere på hvad andre kunder mener om Prohorse.dk og deres produkter.

Når du klikker dig ind på et produkt, så kan du se anmeldelser af produkter fra de tidligere kunder. Her får du altså andre kunders bedømmelse af produkterne. Dette kan give dig en indikation af, om produkterne virkelig lever op til den kvalitet, som Prohorse.dk gerne vil sikre dig gennem deres skarpe kvalitetskontrol.

Sådan får du betaler du dit ride udstyr

Hos prohorse.dk er der en række forskellige muligheder, når du skal bestille dit nye udstyr til dig selv eller din hest. Det er blandt andet en del af deres kundeservice.

Du kan betale med følgende kreditkort: Dankort, MasterCard, Visa, Maestro og Visa Electron. Beløbet bliver først trukket på din konto, når din ordre bliver sendt af sted.

En anden mulighed for, at betale hos Prohorse.dk, er ved at benytte ViaBill. Her kan du lave en fleksibel afbetalingsordning, hvor du har mulighed for, at få en gebyrfri afbetalingsordning.

Levering af dit ride udstyr

Når du har gennemført en ordre på Prohorse.dk, så kan du forvente en typisk leveringstid på 3-5 hverdage, dog kan der ved udsolgte varer eller andet opstå længere leveringstid. Ligesom når du vælge, at designe selv med Mattes.

Din ordre vil blive afsendt med enten Post Danmark, GLS eller DSV. Hvilken leverandør, der skal give dig din ordre afhænger blandt andet af ordrens størrelse.

Hvorfor vi ikke har nævnt noget om fragtpriser? – Fordi Prohorse.dk giver dig fri fragt på alt, når du skal have nyt ride udstyr!

Vil du have rabatkoder til Prohorse.dk?

Hvis du også synes, at hestesport er en dyr affære en gang imellem, så fortvivl ej, for Prohorse.dk, vil gerne give dig de bedste priser og samtidig kan du under ”Outlet” også finde udvalgte produkter til ekstra nedsatte priser.

Derudover kan du også opnå endnu større besparelse med rabatkoder til Prohorse.dk. Rabatkoderne kan du få fingre i hvis du enten modtager nyhedsbrevet fra Prohorse.dk eller hvis du følger med her på siden, hvor der løbende bliver opdateret med nye rabatkoder til Prohorse.dk.

Herunder har vi lavet en lille guide til dig, så du kan se, hvor nemt det er, at gennemføre en andre på Prohorse.dk.

 1. Hvis du har en rabatkode til Prohorse.dk, så skal du finde den frem nu.
 2. Find dit nye ride udstyr på Prohorse.dk og læg det i kurven.
 3. Når du er færdig med at shoppe løs, så går du til indkøbskurven.
 4. Her ser du en oversigt over din ordre og lige nedenfor i venstre side finder du feltet ”Kupon”
 5. Indtast her din rabatkode til Prohorse.dk og tryk på ”Anvend”.
 6. Tryk på ”Gå til kassen”
 7. Indtast navn og adresse
 8. Vælg betalingsmetode
 9. Accepter handelsbetingelserne
 10. Gå til betaling
 11. Nu skal du blot godkende din ordre og vente 3-5 hverdage på at modtage dit nye udstyr til dig eller din hest.

prohorse kupon og rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 27598632

Åbningstider: 15.00 og 17.00.

E-mail: [email protected]

Handelsbetingelser

Prohorse.dk
Nørrevadvej 2
9240 Nibe
CVR Nr. 34828830

prohorse på facebook prohorse på Youtube prohorse Google-plus