Lynhurtig levering 97% sendes inden for 24 timer

Tilbud
Hvis du akut står og mangler toner kan du trykt...Mere

Hvis du akut står og mangler toner kan du trykt bestille det hos printerpatroner.dk. De afsender 97% af alle ordre inden for 24 timer. Mindre

Se Rabat
0% Succes

Upopulære Printerpatroner rabatkoder og tilbud

Altid gode tilbud hos printerpatroner.dk

Tilbud
Du finder altid gode priser på printerpatroner. Besøg dem nu...Mere

Du finder altid gode priser på printerpatroner. Besøg dem nu ved at trykke på knappen “Til tilbud” for at se finde din egen pris. Mindre

Se Rabat
0% Succes

Om printerpatroner.dk

Printerpatroner.dk er en webshop, der er etableret i 2002, hvor du finder alt til din printer og kontoret. Hvad enten du handler på vegne af din virksomhed, din forening eller dig selv som privatperson, så kan du med garanti finde det du søger til din printer.

I dag består printerpatroner.dk af 3 medarbejdere, som hver dag arbejder målrettet på, at give dig den bedste indkøbsoplevelse på nettet – Uanset om det drejer sig om pakning og levering, betaling, kundeservice og rådgivning eller udvalget på shoppen.

Printerpatroner.dk er en blåstemplet virksomhed, som har fået E-handelsmærket. Du kan derfor trygt handle hos Printerpatroner.dk.

Med mere end 14 års erfaring med salg af printere og printerpatroner ved de hos printerpatroner.dk alt om hvilke patroner, der er bedst for din forretning. Derfor finder du også det største udvalg af nøje valgte produkter, samtidig med at du får en kompetent kundeservice.

 

Find alt til din printer

På printerpatroner.dk finder du et stort udvalg af både originale og uoriginale printerpatroner, som er nøje udvalgt. Du finder det største udvalg inden for patroner og toner til alle de kendte mærker. Her neden for finder du et udpluk af nogle af de mærker du kan købe ind til på printerpatroner.dk

 • HP
 • Canon
 • Dell
 • EPSON
 • Lexmark
 • Brother
 • Apple

Du kan finde patroner og toner til de fleste typer af printere inden for disse mærker og printerpatroner.dk har gjort det nemt for dig finde udstyr til din printer ved hjælp af deres søgefunktion på forsiden. Du kan også benytte dig af filtreringsmulighederne under kategorierne ”blækpatroner” og ”lasertoner”.

Søger du efter en ny printer til kontoret, så kan du også nemt finde det under menuen ”printere”. Her finder du en række af de bedste printere på markedet, så du kan være sikker på at finde kvalitetsprodukter. Printerpatroner.dk forhandler primært printere af mærket ”Brother”, fordi den har en god printøkonomi. Alt efter dit behov, er der forskel på hvilken printer du vælger, men er du i tvivl kan du altid kontakte printerpatroner.dk for hjælp.

Ud over printere og patroner finder du også et stort udvalg indenfor kontorartikler og papir.  Du kan købe både fotopapir, specialpapir og helt almindeligt printerpapir hos printerpatroner.dk. Du finder overraskende nok udvalget under kategorien ”papir”. Herunder er der yderligere underkategorier, som gør det nemt for dig, at finde det papir, der passer til dit behov og din printer.

Til kontoret finder du alt fra kuverter til håndsprit. Her i mellem finder du også hulmaskiner, clips, tape, DYMO, skriveredskaber osv. Find dit udstyr under ”Til hjemmekontoret”, så kan du skabe et komplet kontor derhjemme. Du behøver faktisk kun handle hos Printerpatroner.dk, for at skabe et komplet hjemmekontor. Derudover finder du også lamineringsmaskiner og lommer dertil under kategorien ”Laminering”.

Er du på jagt efter et godt tilbud, så bør du tjekke ”tilbud” ud. Her har du mulighed for at gøre en god handel med gode rabatter.

Printerpatroner.dk er generelt en nem og overskuelig side med en topmenu, der gør det nemt at finde den kategori du leder efter samt en søgefunktion midt på forsiden, så du hurtigt kan indtaste din printer og finde dine nye patroner og tonere til din printer.

 

Altid mulighed for hjælp

Printerpatroner.dk har mange års erfaring inden for branchen og ved derfor alt om printer og tilbehør. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte printerpatroner.dk, hvis du har brug for hjælp eller vejledning til at din printer. Du kan kontakte deres kundeservice alle hverdage telefonisk eller sende dem en mail, som vil blive besvaret indenfor 24 timer.

Du kan også finde nyttige informationer på Facebook, hvor du yderligere kan deltage i konkurrencer om lækre præmier og få de gode tilbud direkte i dit newsfeed på Facebook. Vi ved det jo godt alle sammen, at vi først får købt nye patroner til printeren, når den ER løbet tør, men ser vi et tilbud kan vi forebygge skaden allerede inden det er for sent, for så sparer vi jo penge.

En tredje mulighed er, at tilmelde dig nyhedsbrevet hos Printerpatroner.dk. Når du tilmelder dig, er du automatisk med i en månedlig konkurrence om en præmie. Samtidig vil du få unikke tilbud direkte i indbakken, som så du kun ved få klik kan bestille nyt til dit kontor.

 

Kunderne er glade

Fordi de hos Printerpatroner.dk finder alt hvad de skal bruge til hjemmekontoret til konkurrencedygtige priser. Derudover er de meget glade for den korte leveringstid. Kundeservicen er i top og du kan være sikker på at blive taget seriøst. Det er nogle af de faktorer, som ud over det store udvalg, spiller ind for tidligere kunders købsoplevelse.  Kunderne elsker faktisk Printerpatroner.dk så meget, at de samlet set giver 9,5 stjerner ud af 10! hos Trustpilot – Printerpatroner.dk har fået deres ultimative blå stempel fra tidligere kunders oplevelser.

Derudover har Printerpatroner.dk fokus på, at give dig den bedste købsoplevelse, selvom du handler online. Så de reagere altså også, hvis du mod forventning skulle have en dårlig oplevelse. F.eks. i tilfælde af ødelagte produkter i transporten eller hvis dit produkt ikke lever op til den ønskede kvalitet. Printerpatroner.dk opfordrer til, at du til enhver tid kontakter dem, såfremt der skulle være noget.

 

Levering der er til at stole på

Som skrevet før, så er tidligere kunder, altså rigtig glade for den hurtige levering du får hos Printerpatroner.dk, men det er der heller ikke noget at sige til, for 97% alle ordre sendes af sted samme dag. Derefter er det helt op til Post Danmark, hvor din ordre ankommer til din adresse, men det vil typisk være inden for 1-3 dage. Det er altså ikke den store katastrofe, hvis du først bestiller, når printeren er løbet helt tør for blæk.

Printerpatroner.dk sørger altid for, at bruge den billigst mulige form for fragt, men afhængigt af din ordres størrelse kan dette dog variere fra 31 kr. og opefter. Pakken henter du på dit lokale postkontor, når du har modtaget en sms, om at din pakke er leveret.

Du kan være helt sikker på, at din pakke er helt forsvarligt pakket ind, så risikoen for at din pakke bliver beskadiget under transport er så minimal som muligt. Efter bestilling modtager du et Track & Trace nummer, så du altid kan spore din pakke og se hvor langt den er nået.

Du kan bestille momsfrit til Grønland og Færøerne

 

Priser og betaling

På printerpatroner.dk er alle priser opgivet inklusiv moms og afgifter. Der tillægges dog fragt, som ovenstående.  Du kan bruge følgende kort til at foretage en bestilling hos printerpatroner.dk:

 • Dankort
 • Visa/Dankort
 • MasterCard
 • Eurocard
 • Visa Electron

Erhvervsdrivende, private og udenlandske kunder har derudover også mulighed for at benytte bankoverførsel. Din ordre vil dog først blive sendt af sted, når Printerpatroner.dk har modtaget din betaling.

Derudover er der også mulighed for at benytte MobilePay.

 

Rabatkoder til Printerpatroner som betalingsmiddel

Man kan i dag ikke benytte rabatkoder hos printerpatroner.dk. Vi vil ændre nedenstående vejledning så snart det bliver muligt at gøre det. Indtil det bliver muligt bil du kunne finde de nyeste tilbud og kampagner her på siden.

 1. Find et tilbud Printerpatroner.dk her på siden
 2. Gå ind på Printerpatroner.dk
 3. Shop nu løs og få købt hvad du mangler til kontoret
 4. Bagefter går du til kurven i øverste højre hjørne.
 5. Her ser du din bestilling
 6. Tryk på ”Gå til kassen”
 7. Nu skal du udfylde din Faktureringsoplysninger ved enten at indtaste dit telefonnummer eller udfylde den nederste boks manuelt.
 8. Tryk på ”Næste trin
 9. Nu skal du vælge betalingsmetode og levering
 10. Tryk nu på ”Godkend ordre”
 11. Nu skal du blot oplyse dine betalingsoplysninger
 12. Bekræft din betaling
 13. Afvent nu blot på at du skal afhente din ordre.

printerpatroner rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 98 48 06 77

printerpatroner Google-plus

 

 

Handelsbetingelser

Printerpatroner.dk

9900 Frederikshavn

Cvr: 70986310