Spar 10% på ALT hos Powerbanken.dk

Kode
Benyt vores rabatkode og få 10% rabat når du handler...Mere

Benyt vores rabatkode og få 10% rabat når du handler hos Powerbanken. Der kræves ikke noget mindste køb for at benytte tilbudet. Mindre

Førende forhandler af powerbanks

Powerbanks.dk er en del af den odenseanske koncern, der hedder BORN Group ApS, og det er blevet den førende virksomhed, når det kommer til salg af powerbanks. En af grundene til den store succes er selvfølgelig, at de sælger gode produkter og er gode til at drive forretning, men succesen skyldes specielt den store kundetilfredshed. Det er altid muligt at få svar på spørgsmål fra en af de dygtige medarbejdere på deres livechat eller mail. Du skal aldrig brænde inde med et spørgsmål, for powerbanks.dk’s hjælpsomme medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig.

 

Aldrig uden strøm

En powerbank er ganske enkelt et batteri, hvor man kan lagre elektrisk energi. Det betyder, at du altid har strøm til din telefon eller tablet ved hånden. De powerbanks, du kan få hos powerbanken.dk, passer til de fleste mobile enheder: GoPros, kameraer, højtalere, musikafspillere, GPS’er og selvfølgelig smartphones. Det er altid rart at kunne forlænge levetiden på disse enheder, og det er også det, der er hele idéen bag virksomheden. Med en powerbank fra powerbanken.dk vil du aldrig løbe tør for strøm til mødet, i skolen eller på bilferien.

 

Powerbanken.dk arbejder tæt sammen med GreyLime, der tilbyder et bredt sortiment af høj kvalitet. Det er desuden tydeligt at se, at der også er tænkt over designet, når det er GreyLime, der står bag produktet. Et andet mærke, Anker, er et af USA’s største mærker inden for USB-opladning, og deres produkter er også at finde på powerbanken.dk. Du kan også finde produkter fra Sandberg og GP Batteries, og hver gang powerbanken.dk gør nye mærker til en del af deres sortiment, tester de dem grundigt, så du er sikret de bedste powerbanks.

 

Kunderne giver powerbanken.dk topkarakter

Det er ikke meget at tage fejl af på Trustpilot – kunderne er vilde med powerbanken.dk. Virksomheden scorer hele 9,5 ud af 10, og hele 90% af kunderne mener, at den samlede oplevelse med kundeservice, levering og kvaliteten af produktet er fremragende.

 

Det er specielt den hurtige levering, kunderne roser. Inden for to hverdage står de med et kvalitetsprodukt i hænderne. Desuden er kunderne vilde med det store udvalg af gode og veldesignede powerbanks, som de også får gode råd og vejledning om, når de står til at skulle lægge en ordre. Du kan altså roligt bestille powerbanks hos powerbanken.dk og være sikker på, at du hurtigt og let får fingre i en powerbank.

 

Har du en rabatkode til powerbanken.dk?

En rabatkode til powerbanken.dk betyder, at du hurtigt og let kan få rabat på hjemmesidens mange powerbanks. En powerbank er altid god at have med sig, så du aldrig løber tør for strøm på rejsen, festivalen eller når du er på farten. For at få rabat hos powerbanken.dk skal du blot følge disse lette trin:

powerbanken-kouponkode

  1. Vælg, hvilken rabatkode du vil bruge, og gem den til senere
  2. Besøg powerbanken.dk, hvor du lægger alle de varer, du gerne vil købe, i kurven
  3. Gå til kurven og indtast dine personlige oplysninger
  4. Indtast rabatkoden fra Rabatbanditten
  5. Gennemfør købet ved at indtaste dine kortoplysninger
  6. Nu er alt, du skal gøre, at vente 1-2 hverdage på at modtage dine powerbanks. Powerbanken.dk giver desuden mulighed for lørdagsafhentning ved en PostNord-pakkeboks.

Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Handelsbetingelser

Adresse:

Powerbanken.dk ApS
CVR-nr: 37859826