Få gratis fragt til Powerball.dk

Tilbud
Hvis du handler for over 350 kr. hos powerball.dk for...Mere

Hvis du handler for over 350 kr. hos powerball.dk for du gratis fragt. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Powerball rabatkoder og tilbud

Spar 20% på golfbolde hos Powerball.dk

Tilbud
Powerball.dk har et velassorteret udvalg af golfbolde til både sjov,...Mere

Powerball.dk har et velassorteret udvalg af golfbolde til både sjov, træning og konkurrence brug. Spar 20% på golfbolde.dk hos Powerball.dk Mindre

Se Rabat
100% Succes

Oplev en ny form for træning, der vil overraske dig i intensitet og underholdning!

Er du en fysisk aktiv person, der spiller golf, tennis, basketball eller går til klatring, roning eller lignende? Så ved du, hvor meget det betyder at have et stærkt håndled, god fingerstyrke og godt udviklede arm- og skuldermuskler. Det er ikke nemt at træne de små og specifikke muskler, der er med til at give dig store fordele inden for disse typer af sport. Hvis du har lyst til at få en stor fordel, så prøv en powerball!

En powerball er et stykke træningsudstyr med en ganske særlig opbygning. Den består af to dele – en ydre skal og en indre vægt. Den ydre skal er normalvis lavet af hård plastik eller metal og er cirka på størrelse med en tennisbold. Indeni findes en roterende vægt, der kan startes med et stykke snor. En powerball kan således også beskrives som et gyroskop. Konceptet er, at man ved hjælp af en cirkulær bevægelse i håndleddet får vægten til at rotere med utrolige antal omdrejninger, og på den måde giver en powerball hurtigt modstand til dine muskler i håndled, arm og skulder. Du kan få den roterende vægt til at opnå imponerende omdrejningstal, og jo flere omdrejninger den opnår, desto sværere bliver det at holde styr på og stabilisere powerballen. Ens udholdenhed og styrke i håndleddet, underarmen, fingrene og skulderen øges væsentligt ved jævnlig træning, og efter fem minutter er du sikker på at føle effekten af træningen. Det giver dig en fordel, når du skal svinge din kølle på golfbanen, eller når du har brug for fingerstyrken til en svær del af din klatrerute. En powerball er lille og nem at have med sig, så man altid har mulighed for at træne – om du så sidder foran tv’et eller bruger den som opvarmning i golfklubben.

Køb din powerball hos Powerball.dk!

Det bedste sted i Danmark at købe en powerball er på Powerball.dk – de er de eneste i Danmark, der har eneretten til NDS Original Powerballs, hvilke er blandt de bedste i verden. De kommer i forskellige farver og med forskellig indbygget tilbehør. Eksempelvis kan man finde et par powerballs, der har indbyggede lysdioder, så de lyser op, når du træner, og de fleste af dem kommer også med en indbygget omdrejningstæller, så man kan se, hvor hurtig vægten indeni roterer. Det er en sjov måde at finde ud af, hvor hurtigt man kan få den til at rotere, og på den måde kan man presse sig selv til at sætte nye rekorder. De billigste modeller skal startes med et stykke snor, mens de lidt smartere versioner har en autostart-funktion.  

Hjemmesiden er enkel og overskuelig, så du hurtigt kan finde den rette powerball og det rette udstyr til den. På siden finder du også et par artikler, der kan give dig en større indsigt i, hvordan en powerball egentlig påvirker dine muskler. Noget af det spændende, der er at læse på hjemmesiden, er bl.a. en opgave fra et hold fysioterapeutstuderende fra Via University College Campus Holstebro, der har fokus på muligheden for at bruge powerballen som et fysioterapeutisk redskab, der eksempelvis kunne være med til at hjælpe genoptræningen efter en skade såsom tennisalbue.

powerball rabatkode

Salgs- og leveringsbetingelser hos Powerball.dk

Hos Powerball.dk har du mulighed for at betale med Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB eller via en bankoverførsel. Holdet bag Powerball.dk forsøger altid at få din bestilling sendt afsted så hurtigt som muligt, og det resulterer i en leveringstid, der normalt ligger på 1-3 hverdage. Du har 14 dages fortrydelsesret, og beløbet af din bestilling returneres, såfremt dine varer er ubrugte og i original emballage. Du er altid mere end velkommen til at ringe til teamet eller sende dem en e-mail – så skal de nok vende tilbage til dig!

Powerball.dk’s kundeservice har også resulteret i en flot score på Trustpilot på 8.5 ud af 10, baseret på 7 anmeldelser. Kunderne er glade for den hurtige levering, de gode produkter og den personlige service – og det bliver du med garanti også!  


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 31 50 50 50

Spørgsmål og svar

Adresse: Powerball.dk ApS – Edithsvej 21 – 2600 Glostrup

powerball på facebook powerball på Youtube