Få tilbud og rabatter fra Peter Hahn

Tilbud
Tilmeld dig nyhedsbrevet hos peterhahn.dk og modtager gratis tilbud og rabatter....Mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet hos peterhahn.dk og modtager gratis tilbud og rabatter. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Gamle værdier i nye klæder

Peter Hahn har siden 1964 beriget kunder med tøj af allerhøjeste kvalitet og kun lavet med af bedste materialer. Dengang bestod sortimentet kun af jakker og tæpper i den fineste lamauld, men i dag er det udvidet til at bestå af alt inden for tøj og herre- og damemode, herunder bukser, skjorter, t-shirts, blazere, kjoler, habitter og nederdele. Du finder kun high-end kvalitets mærker som Gant, Belmondo, Gabor, Lacoste, Lloyd, Bugatti, Geox, Samoon og deres eget brand, Peter Hahn. Du finder desuden et udvalg af eksklusive mærker som Fluffy Ears og Fadenmeister Berlin, som kun forhandles hos Peter Hahn.

Målet er enkelt: at berige kunderne med førsteklasses service, modetøj af højeste kvalitet og at overgå kundernes forventninger – hver gang. Det er nok også derfor, Peter Hahn har så mange trofaste og loyale kunder, som kommer til dem igen og igen; læs bare anmeldelserne på Trustpilot.

På hjemmesiden finder du desuden vedligeholdelses tips, måltabeller og et tekstilleksikon, så du kan forlænge levetiden på dit tøj, og sikre dig selv maksimal komfort i mange år i træk.

 

En bæredygtig virksomhed

Peter Hahn har en vision om at tøj skal være bæredygtigt, og derfor holder de meget strengt øje med hele produktionen, så de altid kan sikre dig et bæredygtigt og miljøvenligt produkt. Deres miljøvenlige fokus og CSR er også en af årsagerne for deres forkærlighed for naturmaterialer. Derfor finder du også mærket Peter Hahn Green Cotton, som er et produkt af 100 % økologisk bomuld; et mærke, der er certificeret af organisationen GOTS, som værende medvirkende i en socialt ansvarlig produktion og fri for skadelige kemikalier, pesticider og lignende.

I både 2014 og 2015 vandt Peter Hahn bæredygtighedsprisen ved GERMANY TEST, og alle deres angora-produkter er leveret af Medima, som er en råvare virksomhed, der sælger angorauld helt uden brug af dyremishandling.

Peter Hahn er altså en virksomhed med et særligt fokus på bæredygtighed og natur, og derfor kan du trygt og med god samvittighed købe dit tøj her.

 

Bliv inspireret

”Our fashion – your style”, sådan lyder Peter Hahns slogan. Det giver meget god mening, da mode er en ting, der bliver bestemt og dikteret, mens stil er noget individuelt og personligt. Du opfordres altså til at skabe og sammensætte din egen stil med tøj fra Peter Hahn, og det store udvalg giver dig et utal af sammensætningsmuligheder. Skulle du alligevel sidde og føle, at det kan være en smule svært at følge med i, hvad der trender lige nu, så kan du med fordel tage et kig på Peter Hahns blog, som du får adgang til via webshoppen. Bloggen hedder World of Fashion og giver dig en masse inspiration til, hvordan du sammensætter det flotteste outfit, sæsonens største trends, historier om materialer, nye produkter, farver, mønstre og items, der hitter lige nu. Du kan endvidere tilmelde dig nyhedsbrevet, hvis du vil have inspiration direkte i din indbakke og ikke ønsker at gå glip af eksklusive tilbud, og slutvist har du mulighed for at bestille deres modekatalog direkte hjem til dig med udvalgte trends.  

 

Hvordan anvender du en rabatkode hos peterhahn.dk?

 1. Find først den rabatkode, du ønsker at benytte
 2. Gå til peterhahn.dk og shop tøj fra det store udvalg
 3. Hvis du vil gennemse din ordre, gå da til indkøbskurven
 4. For at gå til bestilling med det samme, vælg knappen ’Til direkte bestilling’
 5. Inden du går til kassen, skal du indsætte din rabatkode i værdikupon-feltet nederst
 6. Fortsæt til næste trin
 7. Log ind som eksisterende kunde, opret ny bruger eller check ud som gæst
 8. Indtast dine adresseoplysninger i felterne og vær sikker på, de er indtastet korrekt
 9. Acceptér betingelserne og gå videre til betaling
 10. Vælg leveringsmetode og hvorvidt du ønsker at betale med kort eller afbetale via faktura
 11. Ved valg af kreditkort skal du nu betale for dine varer
 12. Gennemfør købet.

peterhahn rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: service@peterhahn.dk

Telefon: 70 11 04 04

Forretningsbetingelser

peterhahn på facebook