Du er lige gået glip af disse ParfumeSale rabatkoder og tilbud

Spar 60% på Parfume til mænd

Tilbud
Hos parfumesale kan du spare helt op til 60% på Parfume til...Mere

Hos parfumesale kan du spare helt op til 60% på Parfume til mænd. Spar penge ved at købe din parfume hos parfumesale. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 70% på mange produkter

Tilbud
Hos parfumesale kan du spare op til 70% på Parfume,...Mere

Hos parfumesale kan du spare op til 70% på Parfume, makeup, shampoo og personlig pleje til mænd og kvinder. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Køb gavekort til ParfumeSale

Tilbud
Du kan købe gavekort på 100-1000 kr. hos Parfumesale. Efter...Mere

Du kan købe gavekort på 100-1000 kr. hos Parfumesale. Efter bestilling vil du modtage gavekortet på email. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Find rundt på Parfumesale.dk

Parfumesale.dk er bygget op på en enkel og overskuelig måde, så du nemt kan finde det du søger inden for parfume, make-up og hudplejeprodukter.  På forsiden kan du finde populære produkter, som opdelt i mænd og kvinder. Derudover kan du også se hvilke mærker på Parfumesale.dk der er de mest populære lige nu.

Topmenuen er bygget op med følgende kategorier:

 • Mænd
 • Kvinder
 • Gavesæt
 • Gavekort

Kategorierne ”Mænd” og ”Kvinder” fungere som drop-down, så du hurtigt kan klikke dig videre til den kategori, der passer til dig.

 

Under kategorien ”Mænd” finder du følgende underkategorier:

 • Bad
 • Barbering
 • Deodorant
 • Dufte

Og hos Kvinder finder du følgende underkategorier:

 • Ansigtspleje
 • Bad & Krop
 • Dufte
 • Hårpleje
 • Kosmetik
 • Selvbruner

 

De mange kategorier vidner om, at du kan finde et stort udvalg inden for make-up, parfume og hudpleje til både mænd og kvinder hos Parfumesale.dk.

Når du klikke dig ind på en af underkategorierne bliver du præsenteret for alle produkter inden for den pågældende kategori. Hvis du allerede ved hvad du søger kan du benytte en af de efterfølgende underkategorier i venstre side eller skrive det i søgefeltet. På den måde slipper du for, at sidde og scrolle det store udvalg igennem før du finder det du søger.

Under hvert produkt kan du også se relaterede produkter og på den måde danne dig et overblik over hvilke muligheder Parfumesale.dk kan tilbyde dig.

Køb gavesæt hos Parfumesale.dk

Er du på jagt efter en gave til en du holder af, så kan du med fordel kigge under gavesæt.  Når du klikker dig ind på denne kategori kan du vælge at se alle deres gavesæt eller specificerer det i forhold til mænd eller kvinder.

Du kan købe gavesæt som indeholder parfumer, hudplejeprodukter eller make-up. Derudover findes der også gavesæt, der indeholder en kombination af de 3 dele.

Alle gavesæt er nøje udvalgt, så der findes gavesæt på Parfumesale.dk i flere prisklasser, men som samtidig også indeholder nogle af de bedste mærker på markedet.

Køb gavekort hos Parfumesale.dk

Hvis du vil forkæle en du holder af, så er gavekort altid et sikkert valg.  Hos Parfumesale.dk kan modtager få endnu mere for sine penge ved på grund af de i forvejen lave priser.  Klik dig ind på Gavekort og vælg hvilket beløb gavekortet skal lyde på. Du kan vælge fra 100 kr. og op til 1000 kr.  

Herefter modtager du dit gavekort på den mail, som du har opgivet ved køb; klar til at blive printet og lagt i en smuk æske.

Find de bedste mærker til lave priser

Når du handler hos Parfumesale.dk kan du altid finde de bedste mærker til lave priser. Ofte kan du opnå besparelser på op til 70 % og samtidig får du altså ægte produkter fra Parfumesale.dk.  Du får altså mest for dine penge hos Parfumesale.dk uden at gå på kompromis med kvaliteten.

De meste populære mærker fra Parfumesale.dk er:

 • Lacoste
 • Hugo Boss
 • Giorgio Armani
 • Calvin Klein
 • Dolce & Gabbana
 • Paco Rabanne
 • Burberry

Derudover finder du også en lang række lækre mærker, der producere hudplejeprodukter og make-up hos Parfumesale.dk.  Køb blandt andet Biotherm, der producere alt lige fra cremer til shampoo.

 

Clinique, der producere hudplejeprodukter af meget høj kvalitet. Du kan også vælge at købe Elisabeth Arden hos Parfumesale.dk.

Ydermere mere kan du finde følgende udvalgte mærker hos Parfumesale.dk. Listen af mærker er lang og kort sagt kan du finde stort set alt inden for hudpleje, make-up og parfume hos Parfumesale.dk.

 • Estee Lauder
 • David Beckham
 • Davidoff til både mænd og kvinder
 • Christian Dior
 • Cowshed, L
 • L’oreal
 • Max Factor
 • Marc Jacobs
 • Maybelline

Har du spørgsmål til Parfumesale.dk?

Kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til de produkter, der findes på Parfumesale.dk eller hvis du har spørgsmål til din ordre. Gå ind under kontakt, som du finder nederst på Parfumesale.dk og udfyld kontaktformularen eller du kan sende dem en mail. Typisk vil du få svar på dit spørgsmål samme dag på alle hverdage.

Hold dit opdateret på billig parfume fra parfumesale.dk

Du kan altid følge med i hvad der sker hos Parfumesale.dk. Det kan du blandt andet gøre ved at følge dem på de sociale medier. På Facebook får du altid information om nye produkter på Parfumesale.dk, oplysninger om tilbud og mulighed for at deltage i konkurrencer. Derudover finder du også Parfumesale.dk på Instagram og Google+.

Hør hvad andre kunder siger om Parfumesale.dk

Selvom Parfumesale.dk er en E-mærket webshop og du på den måde er sikret en sikker og tryg handel hos Parfumesale.dk, så vil de fleste af os gerne vide, hvad andre kunder siger om deres købsoplevelse. På trustpilot.dk kan du finde anmeldelser fra andre, der har handlet hos Parfumesale.dk. Her opnår de en samlet scorer på 7,4 ud af 10.

Tidligere kunder peger blandt andet på gode priser og at det er nemt at bestille hos Parfumesale.dk. Du kan læse alle anmeldelserne her.

Leveringstider og betalingsmetoder hos Parfumesale.dk

Når du bestiller hos Parfumesale.dk bliver din ordre sendt med PostNord og du kan forvente en typisk leveringstid på 4-8 hverdage.

Alle priser på Parfumesale.dk er inkl. moms. Du har mulighed for, at gennemføre din ordre med følgende betalingskort: Visa-Dankort, Visa, MasterCard, Maestro – Helt uden gebyrer.  Pengene bliver først trukket på din konto, når din ordre bliver sendt af sted.

Sådan bruger du en rabatkode hos Parfumesale.dk

Selvom du allerede kan gøre en god handel med de lave priser på Parfumesale.dk, så kan du lige så godt sikre dig, at endnu større besparelser på dine parfume, make-up og hudplejeprodukter.  På Facebook bliver du opdateret omkring nye tilbud, så det kan være en fordel at følge dem der. Derudover kan du også holde øje med siden her, hvor vi altid sørger for, at du kan finde aktuelle rabatkoder til Parfumesale.dk.

Her nedenfor kan du se hvordan du gennemføre en handel med rabatkode til Parfumesale.dk.

 1. Find en aktuel rabatkode til Parfumesale.dk og gem den
 2. Gå ind på Parfumesale.dk og find de produkter, som du gerne vil købe
 3. Læg dem i kurven
 4. Gå til indkøbskurven, når du er færdig med at shoppe
 5. Gennemse din ordre og accepter handelsbetingelserne
 6. Gå videre til betaling
 7. Udfyld felterne med navn, adresse osv. Hvis du har handlet hos Parfumesale.dk før, så kan du nøjes med at indtaste din E-mail.
 8. I højre side af skærmen kan du se din ordre
 9. Nedenfor kan du anvende din rabatkode til Parfumesale.dk
 10. Gå videre til næste
 11. Vælg leverings- og betalingsform
 12. Godkend din ordre
 13. Nu skal du blot vente på, at modtage din ordre fra Parfumesale.dk.

parfumesale rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 25119695

Handelsbetingelser

Adresse:

JNL Group I/S

7500 Holstebro

Slåenvej 162

CVR: 35966625

parfumesale på facebook paparfumesale cellet Google-plus