Du er lige gået glip af disse Parcellet rabatkoder og tilbud

Få gratis fragt hos Parcellet

Tilbud
Hvis du handler for over 500 kr. hos Parcellet for...Mere

Hvis du handler for over 500 kr. hos Parcellet for du gratis fragt. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få prismatch på alle varer du køber

Tilbud
Når du handler ind hos Parcellet for du Prisgaranti på...Mere

Når du handler ind hos Parcellet for du Prisgaranti på alle din køb. Denne garanti gælder i 14 dage fra du har handlet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 50% på udsalg

Tilbud
Der er lige nu tilbud på babyudstyr og børnetøj. Du...Mere

Der er lige nu tilbud på babyudstyr og børnetøj. Du kan spare 30-50% på mange varer lige nu. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Bag om Parcellet.dk

Mia startede først og fremmest Parcellet.dk med en passion for, at skabe de bedste og mest trygge rammer for børn. Derudover ønskede hun, at skabe en platform, hvor du samtidig med, at du kan købe kun det bedste til dit barn også får den bedste kundeservice.

Helt konkret betyder det, at du kan få det bedste fra de fysiske butikker, mens du sidder i sofaen og shopper.

Find de bedste mærker på Parcellet.dk

Alle produkter på Parcellet.dk er nøje udvalgt fra de bedste danske og internationale mærker. Alle brands har til sammen den sammen passion som Parcellet.dk har; At tilbyde børnefamilier tøj, legetøj, møbler, interiør, hjemmesko, sengetøj og meget mere uden kemi. Det betyder, at alle mærker på Parcellet.dk udelukkende er brands, som er bæredygtige og dermed ufarlige for dit barn og til gavn for vores miljø.

Du kan finde over 50 forskellige kendte brands, men også flere mindre og ukendte brands er blevet nøje udvalgt til Parcellet.dk:

 • Natursutten
 • Cam Cam
 • Little Lambo
 • Pom Pom
 • Tiny Cottons
 • Milk & Co
 • WithWhite

Listen er selvsagt meget længere og du kan hurtigt danne dig over den samlede liste af brands på Parcellet.dk via menuen ”Mærker”, som du finder i topmenuen. Her er det også muligt, at klikke dig ind på de forskellige mærker, hvor du kan se hvilke typer produkter de har produceret.

Når du klikker dig ind på et brand kan du også filtere din søgning, så du kun får vist den type produkter, som er relevante for dig. Du kan vælge kun, at se nyheder/tilbud og Køn.

Leder du efter en bestemt type produkt hos Parcellet.dk

Hvis du allerede ved hvad du leder efter kan du selvfølgelig benytte søgefunktionen øverst på siden, men du kan også lade dig inspirere af de mange andre produkter i samme kategori, ved at klikke dig ind i kategorien ”Kategorier”, hvor du kan finde et stort udvalg af forskellige kategorier og produkter herunder. Du kan blandt købe bæredygtigt udstyr til dit barn inden for følgende kategorier:

 • Uld
 • Bad
 • Pusletid
 • Sovetid
 • Nattøj
 • Heldragter
 • Huer og solhatte
 • Hjemmesko
 • Tæpper

Listen over kategorier er meget længere og du kan bruge timevis på, at lade dig inspirere af de mange forskellige lækre produkter du finder på Parcellet.dk.  Lige som du kan under mærker, så kan du under kategorier også filtrere din søgning, hvis listen af produkter bliver for lang og uoverskuelig.  Her er det også følgende faktorer, som du kan filtrere din søgning med: Nyheder/tilbud, Køn samt mærke.

Spar tid på shopping hos Parcellet.dk

Vi ved alle sammen, at tid er en mangelvarer i enhver børnefamilie og indkøb til tøj kan være nok så tidskrævende, for du skal ikke bare rundt til alle butikker i hele storcenteret eller hoppe fra webshop til webshop, for at finde det du gerne vil have. Nu har du en unik mulighed for, at spare timer på shopping hos Parcellet.dk. Du kan købe en redekasse, som egentlig blot er en tøjpakke, hvor du modtager en kasse med udvalgte produkter og derefter kan du mærke og prøve tøjet på dit barn inden du beslutter dig for at købe. Oven i købet er det endda bæredygtigt, så du ved, at det tøj dit barn bære er sundt for det.

Du kan vælge mellem 4 forskellige tøjpakker med forskellige størrelser. Beløbet spænder mellem 1.500-3.000 kr., men i sidste ende kommer du kun til at betale for det tøj du vælger, at beholde.

Redekasserne findes i følgende varianter:

 • Startpakken; Til dig der ikke har født endnu.
 • Nyfødt pakken; Til dig der lige har født.
 • Tøjpakke til 3-6 måneder
 • Tøjpakke til 6-9 måneder

Sådan fungere en redekasse hos Parcellet.dk

Når du bestiller en redekasse hos Parcellet.dk kommer du kun til at betale for det tøj, som du vælger at beholde. Din tøjpakke bliver sammensat efter dine ønsker og behov, så du kan faktisk betragte Parcellet.dk, som din personlige shopper, som giver dig mulighed for, at bruge mere tid med dit barn.

Når du har bestilt din redekasse har du 7 dage til, at beslutte dig for hvilke dele tøj du ønsker, at beholde. Beløbet bliver ikke trukket på din konto før du har sendt de dele tilbage, som du ikke ønsker at beholde. Derudover bliver din redekasse sendt kvit og frit til dig, ligesom der medfølger en returlabel til dig, så du heller ikke betaler for returfragt. Priserne på tøjet er det samme, som havde du bestilt det enkeltvis på Parcellet.dk.

Redekassenlegatet – Sådan får du del i det.

Parcellet.dk har udviklet en helt ny og unik mulighed til dig, der lige er blevet mor eller snart skal være det. Mia, der står bag Parcellet.dk har valgt at oprette et redekasselegat, hvor en kommende eller nybagt mor hvert år får tildelt 5000 kr. til brug på Redekassen.

Det gør hun, fordi hun synes alle fortjener lidt luksus i hverdagen, når familien bliver forøget. Mange familier har råd, men hun vil gerne gøre noget for dem, som har en lidt strengere hverdag. Hendes eneste krav til ansøgningen er, at du skal føle at livet har slået et knæk og en håndsrækning kan gøre en forskel for dig.

Redekasselegatet bliver hvert år uddelt d. 1/5.

Find alt hvad du skal bruge hos Parcellet.dk

Babytøj og babyudstyr er altid et hit hos kommende eller nybagte forældre. Find inspiration og gaveideer til kalendergaver, barnedåb, julegaver, fødselsdagsgaver, barselsgaver – Kort sagt til enhver anledning. Du kan selvfølgelig også vælge det sikre valg og vælge et gavekort til Parcellet.dk, så kan de kommende eller nybagte forældre vælge lidt luksus til deres barn. Du kan vælge mellem gavekort fra 100 kr. og op til 1.000 kr. Så der er noget til ethvert budget.

Få alle nyheder omkring og på Parcellet.dk

Hvis du elsker shopping, så kan du finde alle de nyeste produkter på Parcellet.dk, som du finder under ”Nyheder” i topmenuen. Vil du gerne have det hele serveret, så kan du med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hos Parcellet.dk, hvor du udover alle nyhederne også får gode unikke tilbud, rabatkoder til Parcellet.dk og sidst men ikke mindst deltager du også automatisk i en konkurrence hver eneste måned.

Du kan også finde Parcellet.dk på de sociale medier, Facebook og Instagram. Her får du information om de nyeste produkter på Parcellet.dk, konkurrencer og gode tilbud.

Kunderne er vilde med bæredygtighed og god kundeservice

Den største passion for Mia er, at skabe en platform, hvor du får den bedste kundeservice, de samme gode muligheder som i de fysiske butikker samt en platform hvor du finder et stort udvalg af lækre produkter, der er bæredygtige. Om dette er lykkedes hende, kan vi kun finde ud af på en måde. Vi kigger nærmere på de tidligere kunder hos Parcellet.dk.

På Trustpilot.dk er det lykkedes Parcellet.dk, at opnå en samlet rating på hele 9,9 ud af 10! – Kunderne er altså vilde med Parcellet.dk. Det er de fordi, de får en fantastisk service, De lækreste produkter og hurtig levering.

Det er altså lykkedes Parcellet.dk, at nå i mål med den bedste kundeservice og du kan læse alle anmelderne på Trustpilot.dk.

Sådan bruger du din rabatkode hos Parcellet.dk.

Der er faktisk indtil flere muligheder for, at få gode tilbud hos Parcellet.dk. Du har selvfølgelig allerede tilmeldt dig nyhedsbrevet, hvor du modtager gode tilbud og rabatkoder til Parcellet.dk. Derudover kan du også fra tid til anden kigge ind under kategorien ”Udsalg”, hvor der ofte er en række produkter til ekstra nedsatte priser.

Her på siden kan du altid finde aktuelle rabatkoder til Parcellet.dk og mange andre virksomheder. For at vise dig hvor nemt det er, at gennemføre en handel på Parcellet.dk, så kan du lige kigge nedenfor, hvor vi har lavet en guide til dig.

 1. Hvis du har en rabatkode til Parcellet.dk, så skal du finde den frem.
 2. Gå ind og købe dine favoritbrands til dit barn eller få tilsendt en redekasse og vælg derhjemme.
 3. Når du er færdig med at shoppe, så går du til indkøbskurven.
 4. Her får du vist din ordre.
 5. Ønsker du gratis indpakning, så kan du vinge det af ud for produktet.
 6. Gå til betaling
 7. Indtast dine kundeoplysninger
 8. Nedenfor kan du indtaste din rabatkode til Parcellet.dk.
 9. Tryk bagefter på indløs koden.
 10. Vælg leveringsform – Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så får du fri fragt.
 11. Vælg betalingsform, kreditkort, mobilepay, ViaBill.
 12. Tjek din ordre igennem.
 13. Godkend handelsbetingelserne
 14. Nu skal du blot gennemføre din ordre.
 15. Du kan forvente, at klæde dit barn i det lækreste og bæredygtige tøj inden for 2-3 hverdage.

parcellet-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 51941428

Åbningstider: Mandag – fredag: 8-21 Lørdag, søn- og helligdage

Handelsvilkår

Adresse:

Parcellet v. Mia Grønning
Kærvej 96
6400 Sønderborg
CVR.: 34529639

parcellet på facebook parcellet Google-plus