Du er lige gået glip af disse Papirogblaek.dk rabatkoder og tilbud

Stort udvalg af kontor artikler og IT udstyr

Tilbud
Hos Papirogblaek har de et stort udvalg af kontor artikler...Mere

Hos Papirogblaek har de et stort udvalg af kontor artikler og IT udstyr. Se alle de gode priser og find det du skal bruge i dag. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Mange produkter af høj kvalitet

Papir og blæk er en webshop, som sælger blækpatroner, toner, papir og andre kontorartikler til både private og virksomheder. Udover kontorartikler er Papir og blæk også forhandlere af en lang række it- og kontormaskiner. Så står du og mangler en printer? Eller mangler du blot blæk og papir til din printer? Så finder du det på papirogblaek.dk.

På papirogblaek.dk finder du et kæmpe stort sortiment af mange forskellige typer af produkter. I øjeblikket kan du finde over 4500 forskellige produkter på webshoppen, så du er næsten sikret at finde lige netop det, du er på udkig efter – og mere til. Fælles for de mange produkter er, at de er af meget høj kvalitet. Hvis du besøger papirogblaek.dk, finder du altså et væld af kvalitetsprodukter fra mange velkendte producenter. Du kan for eksempel finde printere fra HP eller lasertoner fra Canon eller Epson. Du er således sikker på, at du får gode, kvalitetssikrede produkter, når du handler hos papirogblaek.dk.

Konkurrencedygtige priser

Selvom kvaliteten på produkterne er i top, går Papir og blæk ikke på kompromis med prisen. Det betyder, at du, selvom du køber produkter fra velkendte og populære brands, kan være sikker på at købe produkterne til yderst fordelagtige priser. Hvis du ønsker at få meget for dine penge, når du køber kontorartikler online, kan du med ro i sindet handle hos papirogblaek.dk. Udover de konkurrencedygtige priser, er der forskellige muligheder for betaling. Du kan blandt andet betale dine varer med dit dankort, dit debetkort, via faktura eller Swipp. Derudover tilbyder Papir og blæk månedlig afbetaling, uden renter eller gebyrer. Papir og blæk gør det altså både billigt og nemt for dig at handle kontorartikler online.

Højt serviceniveau

Hos Papir og blæk er serviceniveauet i top. Folkene bag webshoppen har sørget for at give dig en optimal brugeroplevelse med en hjemmeside, der er overskuelig og nem at figurere rundt i. Du kan altså hurtigt og nemt finde de produkter, du mangler.

Papir og blæk har ekstrem hurtig levering, hvilket især kan være en fordel, hvis du akut mangler kontorartikler, som for eksempel papir eller printerblæk. Hvis du bestiller din ordre inden klokken 16, har du dine varer allerede den efterfølgende dag – det må altså siges at være hurtig levering.  

På webshoppen finder du også forskellige guides til forskellige produkter. På den måde kan du være sikker på, at de produkter du køber, passer til netop dine behov.

På papirogblaek.dk kan du oprette din egen konto. Hvis du opretter din egen konto, bliver det både nemmere og hurtigere at handle på webshoppen. Hvis du opretter din egen konto, kommer du blandt andet hurtigere gennem kassen, og du kan gemme flere leveringsadresser. Derudover kan du se og spore dine ordrer. Du kan altså følge med i, hvor langt dine varer er, og du kan se dine tidligere ordrer. Det er hurtigt og nemt at oprette sin egen konto. Du kan oprette din egen konto under fanen ”Min konto” – du skal blot indtaste dit navn, din e-mailadresse og et kodeord, du ønsker at bruge, når du fremover logger ind på kontoen.

Har du spørgsmål til din ordre, en given vare eller måske til handelsbetingelserne, kan du, via webshoppen, tage kontakt til kundeservice. På den måde slipper du for at sidde i en irriterende telefon kø i adskillige minutter for at få hjælp. Du kontakter kundeservice under fanen ”Kontakt os”. Du skal så blot skrive dit navn og din e-mailadresse samt den kommentar eller det spørgsmål, du har brug for hjælp til at få besvaret. Efterfølgende kontakter de professionelle kundeservice-medarbejdere dig. Hvis du har været uheldig og har brug for at klage til Papir og blæk, kan du enten kontakte dem per telefon eller via kontaktformularen. Du kan se, hvilke klagemuligheder du har under fanen ”Klagemuligheder”.

Brug en rabatkode fra Rabatbanditten hos papirogblaek og spar penge

  1. Find de varer du ønsker at køb.
  2. Læg alle varene i indkøbskurven.
  3. Når du er færdig med at handle skal du gå til kassen.
  4. I feltet “Rabatkoder” indsætter du din rabatkode.
  5. Tryk på knappen “Giv” for at aktivere rabatten.
  6. Gennemfør betalingen.

papirogblaek-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 51725877

Guider og artikler

Adresse:

Papir & blæk

Viemosevej 73

4913 Horslunde
Cvr. 30217616

papirogblaek på facebook papirogblaek Google-plus