Du er lige gået glip af disse Panda Security rabatkoder og tilbud

Køb Antivirus sikring 287,49 Kr.

Tilbud
Lige nu kan du købe fuld antivirus sikring fra Panda...Mere

Lige nu kan du købe fuld antivirus sikring fra Panda for kun 287,49 Kr. Du spare 50% hvis du køber Antivirus i dag hos Panda Security. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Køb Antivirus til dit firma

Tilbud
Du kan købe Antivirus programmer der er tilpasset dit firma. Du...Mere

Du kan købe Antivirus programmer der er tilpasset dit firma. Du kan vælge antallet af enheder der skal sikres og derved opnå den bedste pris. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få 50% rabat på Panda Antivirus pakke

Tilbud
Lige nu kan du få 50% rabat på Panda Global...Mere

Lige nu kan du få 50% rabat på Panda Global Protection sikkerheds program. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Hvad er Pandasecucity.com?

Pandasecurity.com er en webshop, der tilbyder forskellige former for sikkerhedsløsninger til computeren. Virksomheden blev grundlagt af Mikkel Urizarbarrena helt tilbage i 1990, hvorfor Pandasecurity.com da også var en af de første spillere på markedet. Webshoppen tilbyder produkter i mere end 23 sprog. Dette er blot en af årsagerne til, at Pandasecurity.com da også har millioner af brugere i et utal af forskellige lande rundt om i verden. Virksomheden har da også 80 kontorer fordelt over hele verden, så der altid er en ansat, der kan hjælpe og besvare netop dine spørgsmål.

 

Pandasecurity.com tilbyder forskellige løsninger til både virksomheder og private. Derfor finder du et stort udvalg af forskellige sikkerhedsløsninger. Blandt disse kan blandt andet nævnes SaaS, e-mail og webtrafik, cloud-baserede systemer og mange flere. Derudover tilbyder webshoppen til deres private brugere løsninger såsom antivirus, firewall, antispam, identitetsbeskyttelse og mange flere. Du går derfor ikke galt i byen, hvis du bruger Pandasecurity.com til at sikre din computer.

 

Derudover giver Pandasecurity.com dig mulighed for at vælge i hvilken grad, du ønsker beskyttelse af din computer. Webshoppen tilbyder nemlig forskellige pakkeløsninger, hvoraf du eksempelvis kan vælge mellem basic protection, advanced protection og complete protection. Således giver Pandasecurity.com deres brugere meget frihed i valget af sikkerhedsløsninger. Du slipper derfor for at betale for produkter, som du ikke finder nødvendige.  

 

Tilfredse kunder – et godt produkt, der virker

Sikkerhedsløsninger til computeren er noget, folk over hele verden kan lide. I hvert fald hvis man dømmer ud fra Pandasecurity.coms anmeldelser på Trustpilot. Brugeranmeldelserne giver webshoppen hele 8,3 ud af 10 mulige, hvilket må siges at være rigtig godt. Årsagerne til de positive anmeldelser er blandt andet Pandasecurity.coms produkter. Flere kunder nævner, at produkterne virker, som de skal, hvilket er alfa og omega for et anti-virus program og lignende.

 

Flere af kundeanmeldelserne nævner særligt, at de føler sig trygge, når de anvender Pandasecurity.com. Og da produkterne på webshoppens vigtigste opgave er at beskytte brugerens computer fra ubudne gæster, må det siges at være et plus, at kunderne samtidig føler sig trygge, når de bevæger sig rundt på nettet.

 

Mange af kundeanmeldelserne kommer fra brugere, der har brugt produkter fra Pandasecurity.com i rigtig mange år. At kunderne er loyale, er i sig selv en kæmpe ros til produkterne på Pandasecurity.com. Det er nemlig de færreste kunder, der bliver ved med at bruge produkter, de ikke er tilfredse med.

 

Ydermere skal det nævnes, at Pandasecurity.com har en fremragende kundeservice, der sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde lige netop den løsning, der passer til dig og dine behov. Du har mulighed for at kontakte Pandasecurity.coms kundeservice via telefon eller e-mail i alle hverdage. Hvis du derimod trænger til hjælp nu og her, kan du kontakte deres Premium support, der kan hjælpe alle ugens dage – også i weekenderne. Dette må da siges at være rigtig god service.

 

Få rabat på dit køb hos Pandasecurity.com

Står du netop og mangler en sikkerhedsløsning til din computer, så du kan føle dig tryg, når du surfer rundt online? Eller mangler du en større løsning til din virksomhed, så du undgår ubudne gæster trænger ind og stjæler vigtige oplysninger? Hvis du har fundet en løsning, der passer til netop dit behov for en sikkerhedsløsning hos Pandasecurity.com, så er det bare med at slå til nu. Med en rabatkode til webshoppen kan du nemlig spare penge på dit køb.

  1. Gå ind på Rabatbanditten, og find en rabatkode til Pandasecurity.com
  2. Kopier denne
  3. Gå ind på Pandasecurity.com, og læg dine ønskede produkter i kurven
  4. Tjek af i boksen, hvor der står ’Markér for at angive kuponkode’
  5. Indsæt koden i boksen, og klik på ’Anvend’
  6. Rabatten vil nu fremgå af ordreværdien
  7. Du er nu klar til at forsætte til kassen
  8. Indtast dine kundeoplysninger, og vælg betalingsform
  9. Når du har betalt, vil du modtage en kvittering for dit køb.

pandasecurity-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: Via denne formular

Telefon: 7879 3649 åbningstid: Man-Fredag  9:00-17:00

Handelsbetingelser

pandasecurity på facebook pandasecurity på Twitter pandasecurity Google-plus