Spar op til 40% på RESTSALG lige nu

Tilbud
Der er massere af produkter sat ned med op ti...Mere

Der er massere af produkter sat ned med op ti 40% lige nu. Mindre

Se Rabat
96% Succes

Et stort udvalg af alt man har brug for

Hvis du er landmand eller har en gård eller en større grund, så er der rigtig mange ting at se til, og forskellige ting der skal passes. Derfor har man også ofte brug for det rette udstyr til forskellige formål. Du finder lige netop alt det, du har brug for til dit landbrug eller din gård hos p-lindberg.dk. Du finder alt fra arbejdstøj til udstyr til gården eller tøj og have. Desuden er webshoppen overskueligt delt ind i forskellige kategorier, så du hurtigt kan klikke ind under de ting, du leder efter eller simpelthen bare søge efter det i søgefeltet.

 

Hos p-lindberg.dk finder du altså et super stort udvalg, og de køber stort ind fra fabrikker i hele verden uden mellemled, og derfor kan de også tilbyde varer af den bedste kvalitet og til gode og billige priser. Når man bestiller på deres webshop inden klokken 11, så modtager man varen dagen efter, så de er altså også super fleksible og hurtige, når det kommer til leveringen. Hvis man ønsker fysisk vejledning, så kan man også altid smutte ind og besøge den fysiske butik i hverdagene fra 8-16, og der vil der altså altid stå nogen klar med en hjælpende hånd, hvilket også skaber super tilfredse kunder.

Tilfredse anmeldere på Trustpilot

P-lindberg.dk har fået en score på 6,7 på Trustpilot hvilket er en middel score, men også et super fint resultat for en webshop. Anmelderne, som er kunder hos p-lindberg.dk, er især tilfredse med den hurtige levering, som altså kun tager en dag, hvis man bestiller inden klokken 11. Derudover bliver der lagt vægt på, at der altid er flinke mennesker at tale med, hvis man har brug for yderligere vejledning, og vælger at ringe til dem. Dette er selvfølgelig også med til, at kunderne vender tilbage, og at p-lindberg.dk bevarer en tilfredshed blandt sine kunder. Derudover er anmelderne også super tilfredse med det store udvalg, der er at finde på siden. Man kan nemlig næsten altid finde lige præcis det, man står og mangler, og der er med garanti noget for enhver smag.

En hurtig og effektiv levering af varer

Hos p-lindberg.dk har de gjort det super enkelt, når det kommer til levering og returnering af varer. Køber man for over 2.500 kroner leverer de varen fragtfri lige til din dør. Køber man for under 2.500 kroner, så koster fragten 79 kroner uanset hvilken vare, det drejer sig om. Samtidig leverer de altid hurtigst muligt, og du kan som sagt forvente at få varen kun med 1 dags mellemrum, hvilket altså er super fleksibelt. Fragtmanden sætter varen af på din adresse på den mest forsvarlige måde, så du skal altså ikke hen til diverse posthuse eller drop-off steder for at få fat i dine produkter. Derudover følger der selvfølgelig en faktura med varerne, hvis der skulle være problemer, eller hvis du skulle fortryde, og derudover trækker p-lindberg.dk selvfølgelig kun det aftalte beløb fra dit kreditkort. Hvis du fortryder, eller ønsker at returnere en vare, så har du altid 14 dages fortrydelsesret, så det er heller ikke et problem hos p-lindberg.dk, som har god erfaring med levering og returnering af varer. Alt i alt byder p-lindberg.dk på en super hurtig og effektiv levering, og man trygt handle hos dem, og forvente at få sine varer hurtigst muligt.

Modtag gode tilbud og rabatkoder

Hos j-lindberg.dk kan du altså nemt og hurtigt tilmelde dig, så du får tilbudsaviser sendt til din postkasse. På siden har de løbende forskellige tilbud, og ved at tilmelde sig deres tilbudsavis, så er du altså ikke i fare for at gå glip af et godt tilbud, hvor du endda kan spare mange penge. Derudover er det også muligt at få rabatkoder til j-lindberg.dk, og her har de altså gjort det super nemt at aktivere dem på siden. Når du vælger det produkt, du gerne vil købe, og lægger det i din indkøbskurv på siden, så skal du derefter gå til betaling. Her kan du vælge at betale som eksisterende kunde eller som gæst, så det er altså ikke et must, at man har et log ind til siden. Når du derefter har valgt, om du er eksisterende kunde eller gæst, så kommer der et felt frem, hvor du skal indtaste din rabatkode, og så bliver beløbet derefter trukket fra prisen. Det er super enkelt og nemt, og på den måde er det slet ikke besværligt at spare penge.

p-lindberg-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 7021 2626

Handelsbetingelser

Adresse:

P. Lindberg Maskinforretning
Sdr. Ringvej 1

6600 Vejen

p-lindberg Google-plus p-lindberg på Youtube p-lindberg femme på facebook