Du er lige gået glip af disse Otel rabatkoder og tilbud

Garanteret laveste hotel priser på nettet

Tilbud
Brug otel.com til at finde de bedste priser på hoteller....Mere

Brug otel.com til at finde de bedste priser på hoteller. Otel garantere at det er den laveste pris du dan finde på nettet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Billige hoteller over hele verden

På Otel.com kan du finde hoteller over hele verden. Når du bruger søgefunktionen, får du et overblik over, hvilke faciliteter, de forskellige hoteller har, og du kan således indsnævre din søgning, så søgeresultaterne passer til dine ønsker. Der findes nemlig mere end 250.000 hoteller på hjemmesiden, og du kan vælge frit mellem dem. Hotellerne er fordelt over mere end 20.000 byer verden over, og du er altså næsten fuldstændig sikker på, at du kan finde et hotel, der hvor du skal hen. Ikke nok med, at du kan vælge frit mellem et stort antal af hoteller, så kan du gøre det til billige priser. Otel.com garanterer nemlig billige priser på alle hoteller. Derudover er der prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder dit hotel billigere på en anden side, får du hotellet til tilsvarende lav pris på Otel.com. Otel.com vil nemlig være billigst!

 

Anmeldelser garanterer gode oplevelser

Som før nævnt, har Otel.com fået gode anmeldelser på Trustpilot, og du kan derfor trygt booke dit næste hotel fra siden. Derudover kan du, på hjemmesiden, se anmeldelser på hotellerne, inden du booker dem. Brug søgefunktionen til at finde et hotel, i den by, du skal til. Når du søger efter hoteller via søgefunktionen, kommer der en liste med forskellige hoteller frem på siden. Du kan se forskellige oplysninger om de forskellige hoteller, herunder anmeldelser fra Tripadvisor. Det betyder, at du kan se, hvad andre gæster har syntes om hotellet, inden du booker det. Billeder af hoteller kan snyde en smule, og selvfølgelig kan hotellet lyde bedre end det er, men med anmeldelser fra tidligere gæster, er du garanteret, at hotellet lever op til dine forventninger.

 

Download appen: Book hoteller på farten

Ved at downloade Otel.com’s app, som i øvrigt er gratis, er det muligt for dig at booke hoteller på farten. Du har de samme fordele, når du booker dit hotel på appen, som du har på hjemmesiden: Prisgaranti, mere end 250.000 hoteller, anmeldelser fra tidligere gæster på hotellerne og nem og sikker booking. Derudover slipper du for bookinggebyrer, ligesom du desuden også gør på hjemmesiden.

 

Hotel og bil: bestil det hele samlet

På Otel.com kan du ikke blot booke hoteller. Du kan også leje en bil. Otel.com tilbyder billeje fra mere end 1500 udlejningsfirmaer fordelt over 30.000 udlejningssteder rundt om i verden. Du skal altså ikke bekymre dig om at stå i lufthavnen uden mulighed for at komme frem til dit hotel – du kan nemt og simpelt komme frem til dit hotel i en lejet bil, for du kan booke det hele samlet på Otel.com. Det er både overskueligt og nemt.

 

Sådan bruger du din rabatkode til Otel.com

Når du handler på Otel.com, er du garanteret en lav pris. Dog er der ikke noget i vejen for at spare endnu flere penge, og på den måde få pengene til at række længere. Med en rabatkode til Otel.com kan du nemlig lige præcis spare yderligere penge på din booking. Her følger en guide til, hvordan du, med en rabatkode, kan spare penge, når du handler på Otel.com.

 

 1. Find først din rabatkode fra Rabatbanditten og kopiér den – den skal du først bruge igen ved checkout.  
 2. Brug søgefunktionen til at finde det hotel, du vil booke.
 3. Når du har fundet det helt rigtige hotel, trykker du på ”BOOK”.
 4. Frem kommer nu din reservationsblanket. Her får du en samlet oversigt over dine ordre.
 5. Fortsæt til næste side
 6. Udfyld felterne med dine oplysninger.
 7. Tryk på feltet ”Indtast kampagnekode”
 8. Indsæt din kupon- eller rabatkode og tryk ”Anvend”
 9. Tryk så på ”fortsæt”
 10. Betal for din booking.
 11. Afslut købet.

otel-rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: +90 850 502 77 69

E-mail: via denne kontakt formular

Handelsbetingelser

otel på Twitter otel på facebook otel Google-plus