Spar op til 50% på stort udsalg hos ONLY

Tilbud
Med over 1200 produkter på udsalg lige nu kan alle...Mere

Med over 1200 produkter på udsalg lige nu kan alle finde noget. Der er besparelser på op til 50% på udvalgte varer. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Bag om Only.com

Only kommer til Danmark i 1995 og er i dag en del af den danske familiejet koncern Bestseller. I dag er Only et stærkt etableret brand i både Danmark og resten af Europa. I alt har Only over 300 butikker i Europa og Mellemøsten og repræsenteret på i alt mere end 23 markeder verden over.

Alt tøj der bliver forhandlet hos Only er nøje designet og produceret til hverdagen. Du køber altså tøj hos Only hvis du vil være feminin, praktisk og samtidig have masser af stil.

Fordi Only er underlagt Bestseller-koncernen, der er beliggende i Midtjylland, er de også underlagt deres værdier. Det betyder, at alt hvad du køber hos Only er produceret på en bæredygtig måde og hvor der samtidig er taget højde for, at de kvinder, der producerer tøjet arbejder under ordentlige forhold og har råd til at sende deres børn i skole.

Find rundt på Only.com

Når du skal have fornyet garderoben er Only dit oplagte valg, for her kan du nemlig købe alt til den fuldendte garderobe. Du finder et stort udvalg, så er der altså også gode muligheder for, at sammensætte de styles du har lyst til, for at skabe din helt egen personlige stil.

Hos Only finder du alle de nyeste trends inden for bluser, toppe, jakker, jeans, kjoler, shorts, blazere, sweatshirts, cardigans og meget mere. Det hele er sat op i en overskuelig menu, som du kan klikke frem ved, at trykke på de 3 små streger i venstre hjørne af siden.

Her får du en overskuelige oversigt over de forskellige kategorier og uanset hvad du er på jagt efter, så er der helt sikkert en menu, der passer til dig.

Under ”Womens fashion” finder du alle typer af beklædning samt accessories. Inden for kategorien accessories finder du hos Only alt hvad du har brug for, for at gøre din stil personlig og unik. Køb smykker, bælter, tasker, sko, solbriller og mange andre spændende accessories i forskellige farver og mønstre.

Udover, at sælge moderigtigt, feminint og praktisk tøj til stilfulde kvinder, så kan du hos Only også købe sportstøj, alt lige fra leggins og toppe til jakker og sports-bh’er.

Hvis du gerne vil have en genvej ind til alle nyhederne, sæsonaktuelle varer eller tilbud, så kan du tilgå disse fra forsiden hurtigt. Her bliver du nemlig præsenteret for links direkte ind sæsonens kjoler, tidens print eller noget helt tredje. På forsiden finder du altid masser af inspiration og genveje til tidens mode og nyheder.

Når du ser under en kategori får du vist en række produkter. Du har mulighed for i venstre side, at filtrere din søgning, så du kun får vist tøj i din størrelse, din yndlingsfarve eller det der passer til dit budget. Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal have, så kan du benytte størrelsesguiden, som du finder i bunden af Only.com.

Hos Only kan du også købe et gavekort til en du holder af. Et gavekort er altid et hit og du har mulighed for, at glæde en med moderigtigt tøj. Du kan købe gavekort til ethvert budget hos Only; alt lige fra 50 kr. til 3.000 kr. Dit gavekort bliver sendt til dig på mail straks efter dit køb, så du kan altså nå det selvom du er i sidste øjeblik – Klar til at blive printet ud.

Gode tilbud hos Only

Du har mulighed for, at finde gode tilbud hos Only på alt lige fra jeans, cardigans, toppe og kjoler til accessories, undertøj og meget mere. Tilbuddene finder du i menuen, hvor du kan vælge den type tøj du leder efter. Derudover finde du også gode tilbud fra sidste sæson, som giver dig mulighed for, at spare endnu flere penge. Hos Only.com finder du altid over tusindvis af varer til nedsatte priser, så der er rige muligheder for, at gøre en god handel.

Følg med i moden hos Only

Only er et brand, der er veletableret og det er de fordi, de ved noget om mode og hvordan du skaber en personlig stil, der samtidig er praktisk. Derfor kan det også anbefales, at følge med hos Only. De har masser af viden og ved hvor de skal søge, for at få de nyeste trends inden for mode. Du kan følge med på deres blog, hvor du kan læse alt om mode og få inspiration til sammensætning af dine styles.

Meld dig ind i deres kundeklub, hvor du får endnu flere fordele med i købet samtidig med, at modtager alle nyhederne på din mail. Vær den første til, at få information tilbud, få VIP-tilbud, rabatkoder til Only, adgang til konkurrencer og meget mere. Det giver dig altså rige muligheder, for både at spare penge og stadig være klædt moderne.

Følg også Only på Facebook og Instagram.

Kundeservice hos Only.com

Hvis du har spørgsmål til produkterne hos Only kan du altid henvende dig i en af deres butikker, hvor det dygtige personale står klar til, at hjælpe dig. Find din nærmeste Only butik nederst på siden under ”Find Butik”. Du kan også kontakte deres kundeservice på mail eller pr. telefon. Du finder kontaktinformationerne til kundeservice under ”Hjælp”. Her kan du også finde svar på en række ofte stillede spørgsmål, måske får du svar på dit spørgsmål der.

Det siger andre om Only.

Tjek ud på Trustpilot.com, hvordan andre kunder oplever Only.com. Det giver dog ikke egentlig et egentlig blik på, hvordan det er, at handle online hos Only.com, da langt de fleste anmeldelser er på butikker rundt om i landet. Du kan læse anmeldelserne her.

Levering og betaling hos Only.com

Køb online hos Only.com og vælg mellem flere forskellige leveringsmetoder. Du kan vælge, at få det leveret til din nærmeste butik, til nærmeste pakkeshop eller posthus eller på din hjemmeadresse. Din ordre fra Only.com vil blive leveret med GLS eller Post Nord i løbet af 2-3 hverdage.

Når du skal betale for din ordre kan du vælge mellem følgende betalingsløsninger hos Only.com:

 • Kreditkort, som Dankort, VISA, MasterCard, Maestro, JCB, American Express.
 • Paypal
 • Faktura, som skal betales senest 14 efter din ordre bliver sendt.

Har du brug for, at returnere din ordre kan du altid gøre det i en af Only.com butikkerne eller du kan gøre det med Post Nord eller GLS – Uanset, så gælder der 14 dages returret ved køb online.

Køber du for mere en 399 kr. får du fri fragt hos Only.com.  

Sådan gør du en god handel hos Only.com

For at gøre en god handel hos Only kan du altid kigger under ”Tilbud” i topmenuen, hvor du finder mange spændende produkter til nedsatte priser. Derudover kan du gratis tilmelde dig kundeklubben hos Only og få en velkomstgave i form af en rabatkode til Only. Derudover vil du efterfølgende også altid være den første til modtage de gode tilbud, unikke rabatkoder til Only samt andre særlige fordele.

Derudover kan du også holde øje med siden her, hvor vi altid vil holde dig opdateret med aktuelle rabatkoder og tilbud.

Gennemfør en handel hos Only.com nemt og enkelt:

 1. Gå ind på Only.com
 2. Find dine favorit styles og læg dem i kurven
 3. Gå til indkøbskurven og gennemse din ordre
 4. Nedenfor skal du vinge ”Jeg vil gøre brug af en rabatkode” af
 5. Indtast nu din rabatkode til Only.
 6. Tryk på ”Anvend”
 7. Gå videre til bestilling
 8. Log ind på din konto eller bestil som gæst.
 9. Indtast dine oplysninger
 10. Vælg betalings- og leveringsmetode
 11. Gennemfør din ordre
 12. Inden for 2-3 hverdage modtager du din ordre.

only-rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 99 42 19 60 

Email:  Via denne formular

Læs mere bæredygtighed hos ONLY

only på facebook