Byg din egen hjemmeside hos one.com

Tilbud
Brug one.com's one-klik wordpress install og kom i gang med...Mere

Brug one.com’s one-klik wordpress install og kom i gang med din nye hjemmeside på 5 min. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse One.com rabatkoder og tilbud

Starter 14,00 Kr /måned

Tilbud
Denne hjemmeside pakke passer til privat hjemmeside og blogs. Der...Mere

Denne hjemmeside pakke passer til privat hjemmeside og blogs. Der følger e-mail hosting med og 15GB lager plads. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar 50% Professionel Plus 27,50 DKK /måned

Tilbud
Denne pakke er en til Professionelle hjemmesider og krævende wordpressblogs....Mere

Denne pakke er en til Professionelle hjemmesider og krævende wordpressblogs. Der er

 • 200 GB diskplads
 • Flere domæner
 • SSL

Der er også seriøst backupløsning med til denne pakke. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Webshop kun 80 kr. /måned

Tilbud
Du kan hoste din webshop hos one.com for kun 80kr./måned.
Se Rabat
100% Succes

Første år hosting gratis hos one.com

Tilbud
Byg din hjemmeside hos one.com og få første års hosting...Mere

Byg din hjemmeside hos one.com og få første års hosting gratis. Mindre

Se Rabat
100% Succes

15 GB diskplads / 512 MB RAM 14,00 Kr. / måned.

Tilbud
Perfekt til enkle hjemmesider, blogs & e-mail hosting 15 GB...Mere

Perfekt til enkle hjemmesider, blogs & e-mail hosting

 • 15 GB diskplads
 • 512 MB RAM
 • En database
 • 1 domæne
 • SSL

Mindre

Se Rabat
100% Succes

Webhosting helt enkelt

One.com er en dansk innovativ leverandør af webhosting, som siden 2002 har ekspanderet og i dag er One.com førende inden for branchen i hele Europa.

Det var Jacob Jensen, der stiftede One.com og han har formået at styre skibet sikkert hen til en stabil virksomhed med en sund økonomi. I dag har One.com over 1.000.000 kunder i 149 lande, som bliver betjent af mere end 270 medarbejdere.

One.com er en prisvindende webhosting løsning til dig, der ønsker stabil hosting af din hjemmeside. One.com har blandt andet i 2013 fået tildelt prisen som redaktørens valg i Netzsiegers, hvor de får topkarakter i produktdækning, ydelse, sikkerhed, administration, hjælp og support.  Derudover har One.com også vundet prisen for at være den bedste til prisen i 2007 hos Internetworld 2007.  One.com har vundet mange flere prisen gennem tiden.

Hos One.com har de taget stilling til miljøet, hvilket betyder, at alle hjemmesider, der er hostet hos One.com, er placeret på servere, der køre på vindmøller. Det er altså 100 % vedvarende energi, som ikke skader vores miljø. – Et bidrag til et grønnere miljø og du kan være med!

For at kunne tilbyde dig de bedste løsninger inden for webhosting har One.com sørget for, at have de bedste samarbejdspartnere, der levere stabile og sikre ydelser til dig.

Nemt, enkelt og billigt

Når du skal have hostet din hjemmeside og E-mail, så er det vigtigt, at vælge en udbyder, der er stabil og nem at arbejde med. Hos One.com kan du vælge mellem forskellige løsninger, der passer til de fleste virksomheder.

Alle webhosting-løsninger hos One.com indeholder følgende:

 • Hjemmesideprogram helt uden kodning
 • WordPress
 • Ubegrænsede antal E-mailkonti
 • Ubegrænset trafik
 • Domæne (mod et mindre gebyr)

Med et basisoverblik kan vi nu kigge lidt nærmere på de forskellige pakker, som du kan vælge mellem hos One.com:

 • Starterpakken
 • Professionel
 • Professionel plus
 • Erhverv

Hvilken pakke du skal vælge afhænger helt af dit behov, for webhosting. Har du en enkel visitkortside vil du sandsynlig kunne ”nøjes” med starterpakken, men har en du stor hjemmeside med behov for meget plads og flere domæner, så er det nok en af de andre sider du skal vælge. Du kan se mere konkret hvad pakkerne indeholder på forsiden af One.com.

Når du benytter One.com’s egen hjemmesideløsninger, så slipper du for at tænke på koder og du er klar til at gå i gang med ganske få klik. Du kan benytte en af de mange skabeloner, for at gøre det endnu nemmere for dig selv. Der er jo ingen grund til at opfinde den dybe tallerken, hvis den allerede findes?

Der er også mulighed for at tilkoble en webshopløsning til din hjemmeside eller du kan sikre din side mod hackerangreb med Sitelock Find.

Med i købet hos One.com får du også adgang til vigtig statistik, hvor du kan finde ud af, hvor dine kunder kommer fra, hvilke sider de finder mest interessante og meget mere. Et vigtigt redskab, når du skal videreudvikle din hjemmeside eller webshop.

Har du allerede en hjemmeside, som er hostet et andet sted, så er det muligt, at få hjælp hos One.com til at flytte din hjemmeside over til One.com.

Når du får brug for hjælp

One.com har gjort det, så nemt som muligt for dig, når du skal finde en webhosting-løsning. Det eneste du, som du skal tage stilling til, er hvor meget plads du har brug for på din kommende hjemmeside. Skulle der opstå tvivlsspørgsmål, når du arbejder med din hjemmeside eller oplever du problemer med din mail, så kan sidder One.com klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet 365 dage om året!

Du kan ringe til supporten, chatte med dem på hjemmesiden eller sende en mail, som ofte bliver besvaret inden for 24 timer.

Du kan selvfølgelig også altid lige slå et smut forbi ”Support”, hvor du finder de meste stillede spørgsmål. Måske finder du svar uden at skulle kontakte One.com.

Dit sprog er ingen hindring. One.com har kundesupport på 13 forskellige sprog, så uanset hvilket sprog du foretrækker, så er det sandsynligt at One.com kan imødekomme dette.

Det er også muligt, at finde en række videoer på YouTube med guides til forskellige løsninger, når du skal lave din egen hjemmeside.  Følg One.com på Facebook eller Twitter, så får du de nyeste videoer direkte i dit nyhedsfeeds. Derudover får du også en række gode råd og nyheder inden for markedsføring via de sociale medier, så du altid kan optimere din virksomhed.

Bemærk at nyheder på de sociale medier er på engelsk. Hvis du foretrækker nyheder på dansk kan du gå ind på One.com og kigge under nyheder. Der finder du alt den nyeste viden på internt og eksternt hos One.com.

God kundeservice er vejen til succes

Det har One.com aldrig været i tvivl om. De lever af glade kunder, fordi det nemmeste i hele verden er at flytte sin hjemmeside og mail til en anden hosting-løsning. Det bør dog ikke blive aktuelt for dig, hvis du vælger One.com. I hvert fald ikke hvis vi skal tro på andre kunders erfaring med One.com.  På Trustpilot har One.com en rating på 8.2 ud af 10, når vi kiggede på det samlede resultat blandt alle anmeldelser.

Det er kunder fra hele verden, som har bedømt One.com på Trustpilot og kendetegnet for langt de fleste kunder er, at de er glade for den supportløsning, som One.com udbyder samt kompetente medarbejdere i den anden ende, som ved hvad de taler om og stort altid finder frem til en løsning af dit problem.

Læs alle anmeldelser her

Betingelser for din Webhosting

Hos One.com betaler du et månedligt abonnement, som bliver betalt 12 måneder forud. Du skal altså kun bogføre 1 gang om året, hvis du handler som virksomhed. Det er altid de til enhver tid gældende lovgivninger for salg af ydelser og produkter til både private og erhverv, som er gældende på One.com. Dem kan du læse under forretningsbetingelser.

Hos one.com får du 15 dages fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Dette kan du betragte, som en slag prøveperiode.

Du kan betale med Dankort, EuroCard, MasterCard, Visa, Visa Electron og JCB på One.com helt uden gebyrer.

Du kan også vælge, at betale med faktura, altså bankoverførsel. Dit køb er endeligt gældende, når din betaling er registreret hos One.com.

Skulle du i løbet af året få brug for, at op- eller nedgradere til en af de øvrige pakker hos One.com, så vil det allerede betalte beløb blive modregnet, således at du kun betaler for den reelle mer-udgift eller får pengene retur.

Hvis du mod forventning ønsker, at opsige dit abonnement hos One.com, så skal opsigelsen være One.com i hænde senest 30 dage inden udløbet af en 12-måneders periode. Ellers vil dit abonnement blive fornyet automatisk, hvilket også er rart, for så skal du ikke bekymre dig om fornyelse eller betaling. Det fikser One.com for dig.

Alle priser er oplyst inkl. moms. Det skal du være opmærksom på, når du bogfører din betaling i dit regnskabsprogram.

Rabatordninger hos One.com

Det er altid billigt at hoste hos One.com – Uanset hvilken pakke du vælger, så er pengene hurtigt tjent hjem igen. Der er ingen af os, der ønsker et markedsføringsbudget på millioner. Det vil vi alle gerne holde nede og særligt i starten, hvor virksomheden måske er nystartet eller står over for nye strukturer. Hos One.com får du en rabatkode til Adwords, når du hoster din hjemmeside hos One.com. Derudover giver det adgang til gratis support hos Google.  Derudover kan du også finde andre rabatkoder til One.com her på Rabatbanditten, hvor der altid er aktuelle rabatkoder at finde til One.com og mange andre virksomheder.

Vi giver ovenikøbet en guide til hvordan du indløser din rabatkode til one.com:

 1. Find din rabatkode til One.com her på siden
 2. Gem rabatkoden til du skal bruge den
 3. Vælg nu den pakke, du har brug for på One.com
 4. Gå til kassen, hvor du kan vælge eventuelle tillægsydelser
 5. Indtast navn og E-mail, hvis du er ny kunde. Ellers skal du blot logge ind på One.com
 6. Tryk på ”Næste”
 7. Indtast nu yderligere personlige oplysninger, hvis du er ny kunde
 8. Nedenfor finder du spørgsmålet ”Har du en forudbetalt værdikode? ”
 9. Tryk Ja og indtast din rabatkode til One.com
 10. Tryk på ”Opdater”, hvorefter din nye pris vil fremgå øverst i din bestillingsoversigt
 11. Ønsker du ekstra funktioner i forbindelse med dit, så kan du vælge det nedenfor
 12. Tryk på ”Gå til kasse”
 13. Vælg betalingsmetode og gennemfør din bestilling
 14. Nu skal du blot vente på, at modtage en mail fra One.com med ordrebekræftelse og koder til dit log-in.

one-com rabatkode


Kontakt information

E-mail & Telefon

Salg: [email protected]

Support: [email protected]

Telefon:+45 4690 7100

one.com på facebook one.com på Youtube one.com på twitter

Forretningsbetingelser

Kalvebod Brygge 24
DK-1560 København V
Danmark