Kæmpe udvalg af sko online

Tilbud
Hos Omoda finder du over 250 forskellige brands inden for...Mere

Hos Omoda finder du over 250 forskellige brands inden for sko til børn, kvinder og mænd. Du finder altid sko, der matcher moden uden at gå på kompromis med kvaliteten. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Slutspurt – Spar op til 70% på sko til kvinder

Tilbud
Det er nu du skal slå til, hvis du vil...Mere

Det er nu du skal slå til, hvis du vil gøre et kup hos Omoda. Lige nu er der nemlig slutspurt på udsalget og du kan spare op til 70% på sko til kvinder Mindre

Se Rabat
100% Succes

50% rabat på Udsalg hos Omoda

Tilbud
Lige nu kan du spare op til 50% på Udsalg hos...Mere

Lige nu kan du spare op til 50% på Udsalg hos Omoda. Der er udsalg i følgende kategorier: Woman, Men, Boys og Girls. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Sko til den stilbevidste

Er du på udkig efter et par lækre sandaler til sommer eller et par klassiske sko til den fødselsdag, du skal til i weekenden? Det kan være, din søn eller datter mangler et par gummistøvler, eller at du selv står og skal på festival om nogle uger. Uanset hvad du leder efter af sko, finder du det hos Omoda. Med et bredt udvalg af mærker som Adidas, Birkenstock, DKNY, Tommy Hilfiger, Esprit, Gabor, Timberland for blot at nævne et udpluk, finder du sko for enhver smag og til enhver anledning. Omoda forhandler både sko til mænd, kvinder og børn, så du kan passende samle dine skoindkøb ét sted og spare både penge og besvær ved at skulle købe fra flere forskellige steder.

Sortimentet består af både praktiske, moderne, klassiske og tidløse sko, og hvad enten du er til ruskind, læder, lærred, gummi eller noget femte er der altid noget at komme efter.

 

International shipping og billig fragt

Omoda er en international webshop, der forhandler og disponerer over brands fra hele verden. Af denne grund får du altså også international fragt, så uanset hvilket land du befinder dig i, kan du få leveret varer fra direkte fra Omoda og udenom eksterne fragtsider. På deres hjemmeside kan du se fragtpriser for de specifikke lande, og til Danmark koster fragten altså blot lige under 60 kroner.

International fragt giver dig også mulighed for at sende et par sko i gave til en, du kender, som bor i et andet land. Således slipper du for at betale en formue for at få pakken sendt via postvæsnet, hvilket nemt løber op i flere hundrede kroner. Med Omoda kan du blot indtaste modtagerens adresse og sende varen direkte, og for blot €1 kan du få din gave pakket ind.

 

Stort udvalg – stort udsalg

Omoda har et gigantisk sortiment, som konstant bliver opdateret og fornyet. Som en naturlig konsekvens af dette, er der meget udskiftning, og derfor også flere varer, der udgår samtidig. Dette betyder altså, at du kan finde rigtig mange sko på udsalg hos Omoda, og spare enorme summer på dit næste skokøb. Er sommeren ved at lakke mod enden, vil du sandsynligvis finde et stort udvalg af sæsonens hotteste styles i udsalget. For at få nye varer ind, må nogle varer forlade sortimentet, og derfor er der stor sandsynlighed for at finde glemt guld. Gå på eventyr i det store udsalg og lad dig forføre af de lave priser – så bliver der måske råd til to par.

 

Omoda blog

Mode er en flygtig størrelse, og derfor kan det godt være svært at følge med i, hvad der trender lige nu og her. På Omoda har man derfor lavet en blog, hvor du kan læse om tidens tendenser, så du altid kan holde dig opdateret omkring, hvad der rører på sig indenfor skoverdenen. Du kan finde artikler om de nyeste trends, sæsonens must-haves, hvordan du personliggør dine sko, sko til særlige anledninger, nye kollektioner, hvilke sko du skal købe til festivalen, tips og tricks og meget, meget mere. Du kan desuden, under kategorien ’TRENDS’ læse om, hvad der er oppe i tiden og hitter i disse dage og i denne sæson. Herunder finder du naturligvis også henvisninger til sko, der følger disse tendenser og som du kan købe på siden.

Tilmelder du dig Omodas nyhedsbrev får du nyheder direkte i din indbakke, så du nemt kan holde dig opdateret – det er blot et par klik væk.

 

Anvend din rabatkode til Omoda – sådan gør du

  1. På Rabatbanditten finder du en stort udvalg af rabatkoder. Find din rabatkode til omoda.com, og kopier den
  2. Gå til webshoppen og shop amok i det kæmpe udvalg. Når du har fundet et par sko, du gerne vil købe og har valgt farve og størrelse, trykker du ’ADD TO SHOPPINGBAG’
  3. Så snart du føler, du er færdig med at shoppe, kan du hoppe videre til check out. Gå til din shoppingbag
  4. Dobbelttjek din ordre for fejl. Er alt, som det skal være, kan du fortsætte til næste trin
  5. Indtast din adresse og dine kontaktoplysninger eller log ind, hvis du allerede har en bruger
  6. Gå til betalingssiden
  7. Her kan du indsætte din rabatkode i rabatkode-feltet
  8. Betal med kreditkort eller PayPal.

omoda rabatkode


Kontakt oplysniger

E-mail: [email protected]

Handelsbetingelser

omoda på facebook omoda på Youtube omoda Google-plus