Spar op til 86% på hotel booking hos Nustay

Tilbud
Hvis du opretter dit som bruger hos Nustay.dk kan du...Mere

Hvis du opretter dit som bruger hos Nustay.dk kan du spare op til 86% på hoteller. Det sker ved at de bruger bigdata til at matche hoteller og gæster. Spar penge på dit hotel ophold ved at booke det hos Nustay.dk. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Bestil luksushoteller til verdens bedste priser

Tilbud
Hos Nustay vil du 9 ud af 10 gange få...Mere

Hos Nustay vil du 9 ud af 10 gange få en bedere pris end hos andre. De er mestre i at matche hoteller og gæster. Derved opnår du den laveste pris. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Hvad er Nustay.dk

Nusta.dk er kort sagt en eksklusiv klub til dig, der elsker at rejse og opleve nogle af de smukkeste steder i verden. Samtidig kan du spare op til 70% på din drømmerejse, når du er medlem af Nustay.dk sammenlignet med andre hjemmesider, der udbyder rejser.

Nustay.dk er en danskejet virksomhed med hovedsæde i København, nærmere betegnet på Islands Brygge. De har haft stor succes siden opstarten og i dag har de også kontorer i Dubai, London og Kiev.

Sådan bliver du medlem hos Nustay.dk.

Det er meget nemt, at få del i de mange rejser hos Nustay.dk. Desto flere oplysninger du giver til Nustay.dk, desto større rabatter kan du opnå på din drømmerejse.

Søgemaskinerne basere deres søgeresultater på dine oplysninger, derfor skal du bruge din Facebook-profil, for at blive medlem hos Nustay.dk. Du kan også forbinde din profil med andre sociale medier, som f.eks. LinkedIn og Instagram.  Ved at oprette dig, som kunde via Facebook sikre du også, at du aldrig glemmer dit kodeord til din profil på Nustay.dk.

Hvis ikke du benytter de sociale medier, så kan du tilmelde dig med din E-mail i stedet. Her skal du blot indtaste din mail og vælge dig et unikt kodeord, som du ønsker at bruge for, at logge ind på din Nustay Profil. Herefter skal du indtaste en række oplysninger om dig selv, der skal bruges til blandt andet, at kunne målrette dine rejsetilbud mest muligt. – igen, desto flere oplysninger du giver, desto billigere bliver din rejse, da matchet mellem hotellet og dine ønsker bliver mere præcist.

Populære rejsemål og smukke hoteller

Det er ikke for sjov, at nustay.dk kun tilbyder dig de smukkeste steder i verden. Det er nemlig vigtigt, at du får indfriet din drømmeferie – Samtidig med at du spare mange penge.  Nustay.dk samarbejder med en række hoteller i hele verden, som alle er på jagt efter de perfekte feriegæster, der netop søger de faciliteter, som hotellet udbyder. Det er derfor, at hotellerne har skruet så meget på prisen.

Nogle af de mest populære rejsemål hos Nustay.dk er Dubai, New York City, London, Paris og Bali. Alle stederne er generelt set populære blandt de fleste mennesker, men Nustay.dk har bare gjort det lidt mere lækkert til dig, fordi du spare penge og samtidig bliver budt velkommen på hoteller, der matcher dine behov 100 %.

Sådan bestiller du din rejse

Når du har tilmeldt dig Nustay.dk, så kommer du ind på en side, hvor du vælger rejsetidspunkt, antal værelser samt formålet med din rejse. Herefter får du vist en række destinationer, som du kan vælge imellem. Ved hver destination kan du se hvor mange hoteller du kan vælge i mellem samt hvor stor en besparelse du maksimal kan opnå på den pågældende destination.

Når du har valgt din destination, så kommer der en ekstra søgefunktion frem, hvor du kan vælge, at filtrere din søgning efter besparelse i procent, Hotel/by samt antallet af stjerner.

Du kan klikke din ind og se informationer omkring det pågældende hotel. Her kan du også se, hvor mange værelser der er tilbage. Det unikke ved Nustay.dk er, at dine tilbud kun er gældende i to timer fra du klikker ind på det.

Husk, at inden du bestiller din rejse, så skal du udfylde din profil mest muligt, så du opnår endnu større besparelser.

Følg med og få de bedste tilbud på rejser

Hvis du er rejselysten og elsker spontane ferier, så kan du med fordel holde øje med Nustay.dk på Facebook, hvor de løbende opdatere med gode tilbud, nye hoteller og meget mere.  Endvidere er det muligt, at tilmelde sig deres nyhedsbrev, hvor du får alle de gode tilbud lige ned i indbakken, så du i ro og mag kan se alle de lækre hoteller, som der er på Nustay.dk.

Du finder også Nustay.dk på YouTube, hvor de viser dig, hvor nemt det er, at bestille et hotelophold hos nustay.dk samt inspiration til smukke rejsedestinationer.

Kundetilfredshed og gode oplevelser

Det er klart, at vi som mennesker gerne vil have at tingene er så nemme som muligt og det er netop hvad Nustay.dk har forsøgt at gøre for dig, når du gerne vil bruge tiden på andre ting end uendelige søgninger efter hoteller, der lige passer til dine behov.

Hele rejseoplevelsen er også baseret på selve købsoplevelsen. Derfor har vi kigget på lidt på hvad andre kunder synes om Nustay.dk.

Da Nustay.dk er et forholdsvist nyt koncept og hjemmesiden stadig kun er i en BETA version, så det er selvfølgelig vigtigt, at have sig for øje, at der er begrænsede kundeanmeldelser, men på Trustpilot.dk finder du alligevel nogle, hvor de tidligere kunder blandt andet er vilde med den nemme købsproces og de gode tilbud. Samlet set har de en rating på 7,4 ud af 10 og du kan læse anmeldelserne selv på Trustpilot.dk.

Få hjælp til din drømmerejse

Selvom du køber din rejse online, så er der stadig mulighed for, at få hjælp fra kundeservice hos Nustay.dk, hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs.  Der er ingen spørgsmål, som er stor mærkelige, store eller små! – Det vigtige er, at du får den bedste oplevelse med dit køb hos Nustay.dk og samtidig kommer ud på din drømmerejse. Du kan kontakte kundeservice, der sidder klar på telefon og E-mail hver dag. Du finder kontaktinformationerne nederst på Nustay.dk.

Derudover kan du selvfølgelig også finde hjælp til, at bestille din rejse på Nustay.dk under ”Faq”. Her kan du finde svar på en række ofte stillede spørgsmål.

 nustay rabatkode

Nemt at købe rejser, mens du spare penge

Rejser kan være dyre, især hvis du gerne vil til nogle af de lidt mere eksklusive steder og bo på 5-stjernede hoteller. Hos Nustay.dk har de gjort op med de dyre rejser og desto flere oplysninger du giver Nustay.dk omkring dine præferencer, når du skal bo på hotel, desto billigere bliver din rejse. Faktisk bliver søgningsresultater også mere målrettede, når Nustay.dk præcis kender dine ønsker og behov.

Du kan spare helt op til 70 % på dine rejser og hvis du følger Nustay.dk via nyhedsbrev eller på Facebook, så kan du få rabatkoder til Nustay.dk og spare endnu flere penge på din

drømmerejse .

Du kan også altid holde dig opdateret her på Rabatbanditten, hvor du kan finde aktuelle rabatkoder til Nustay.dk og mange andre spændende virksomheder.

For at vise dig, hvor nemt det er, at bestille en rejse hos Nustay.dk, har vi nedenfor lavet en lille guide til dig:

  1. Tjek om der er aktuelle rabatkoder til Nustay.dk og gem den.
  2. Gå ind på Nustay.dk og opret dig som bruger ved. Det gøres nemmest via din Facebookprofil.
  3. Når du er logget ind, bør du gå ind på din profil i øverste højre hjørne og udfylde din profil så meget som muligt, for at opnå de største besparelser.
  4. Nu skal du blot klikke dig tilbage til forsiden.
  5. Vælg dit rejsetidspunkt, antal værelser samt formålet med din rejse og tryk på “Vælg destination”
  6. Vælg mellem de mange destinationer. Du kan med det samme se, hvor stor en besparelse du kan opnå og hvor mange hoteller, der er at vælge mellem på de enkelte destinationer.
  7. Klik på det hotel, som du ønsker, at booke og derefter skal du blot vælge det værelse du ønsker at bo på.
  8. I højre side kan du se hvordan din booking ser ud. Herunder skal du trykke på “Bestil nu”.
  9. Nu skal du blot indtaste dine oplysninger og betale for dit hotel. Tryk derefter på “Book og betal”.
  10. Herefter modtager du en ordrebekræftelse og inden for kort tid modtager du alle oplysninger omkring hotellet, check-in osv.

Det er altså nemt, at bestille din drømmerejse på Nustay.dk og din største bekymring bliver, nærmest, hvor mange penge du vil spare på din rejse.


Kontakt oplysninger

Telefon: +45 31 18 89 89

E-mail: [email protected]

Vilkår og betingelser

Nustay ApS

Islands Brygge 79

København

CVR nr. 36090316

nustay på facebook nustay på Youtube