Du er lige gået glip af disse Norton rabatkoder og tilbud

Få 26% Rabat på alle Norton Antivirus produkter

Kode
Lige nu kan du via Rabatbanditten få over 26% rabat...Mere

Lige nu kan du via Rabatbanditten få over 26% rabat når du køber Norton Sikkerheds produkter. Der kræves ikke nogen rabatkode. Tilbudet bliver aktiveret når du besøger via linket. Mindre

Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

Fokus på frihed

Frihed til at udforske verden er noget af det, Norton vægter højt, og eftersom verden kan udforskes med et klik på nettet den dag i dag, så ønsker Norton, at det skal være et sikkert klik, at du foretager dig. De har desuden 25 års erfaring inden for beskyttelse af folk og deres data, så de ved hvad de foretager sig, og du er med garanti i sikre hænder. De forsøger hele tiden at holde sig opdateret og at forbedre deres programmer, så de matcher de nyeste trusler, der er kommet og må komme.

 

Sørger for maksimal beskyttelse

Norton ønsker, at du skal føle dig sikker, når du bruger din computer. Med deres abonnementer bliver du netop sikker, og alt efter hvilken pakke du vælger, stiger sikkerheden en smule. Den største ændring mellem deres abonnementer er dog, hvor mange enheder et abonnement kan bruges på. Der er 3 pakker; Norton Security Starter, Deluxe og Premium. Alle 3 pakker indeholder beskyttelse mod virus og andre online trusler, beskyttelse af identitet, og de giver garanti på, at hvis din enhed får en virus, som Norton ikke kan fjerne, så får du alle dine penge tilbage. Du bestemmer i øvrigt selv, om du tegner abonnement for 1 eller 2 år af gangen. På den måde behøver du heller ikke at skulle spekulere i at skulle forny dit abonnement hver måned, da det bare kører per automatik.

De tilbyder også, at du kan få et sikkerhedsabonnement på mobilen, så du er sikret hele vejen rundt. Der er endda sørget for et familieabonnement, der giver dig som forælder tryghed, når og hvis dit barn surfer rundt på nettet. Med dette abonnement kan du nemlig holde styr på dit barns internetvaner, så du kan administrere, hvor meget tid de bruger foran skærmen, og hvad der bliver vist fra dit barns side.

Hvis du er en af dem, der frygter, hvorvidt en hjemmeside er sikker eller ej, så bør du prøve deres Safe Search. Den fungerer som et filter, der advarer dig, når hjemmesider, du trykker ind på, ligner en trussel eller ser usikre ud, og så giver den dig en ekstra chance for at fortryde dit klik.

 

Høj kvalitet af kundeservice  

For at du ikke står med et produkt, der egentlig ikke passer til dig, så giver Norton.com dig en gratis prøveperiode på en håndfuld pakker, så du kan vurdere, hvilket der passer lige netop til dig og dine ønsker.

Norton.com tilbyder ikke kun sikkerhedsabonnementer, de har også lavet en fane på deres hjemmeside, hvor de giver dig gode tips og guides til, hvordan du, din computer, mobil og familie forbliver sikker og beskyttet. Her kan du blandt andet finde artikler, blogs, værktøjer og vejledninger, hvor du hjælpes et skridt tættere på at blive 100 procent sikker.

Deres kundeservice er let og tilgængelig. De giver dig guides til, hvordan du fjerner trusler, og til hvordan du downloader dit køb. Og så hjælper de dig selvfølgelig også med guides til, hvordan abonnementerne fungerer til lige netop dit styresystem.

På trustpilot har de også fået gode anmeldelser, hvor de blandt andet får rigtig meget ros for, at deres kundeservice altid står klar til at hjælpe, og at deres program fungerer problemfrit. De får også ros for at være et af de sikkerhedsprogrammer, der detekterer flest trusler. Så med et abonnement hos Norton.com kan du for alvor føle dig sikker.

 

Rabatkodeguide til Norton.com

På Norton.com har alle produkterne gode priser, men det er muligt at spare flere penge med en rabatkode hertil. Så hvis du ønsker at benytte dig af dette, er det eneste, som du skal gøre at følge denne guide

  1. Kopier din rabatkode
  2. Find det produkt, du ønsker at abonnere på
  3. Tryk ’abonner nu’
  4. Indsæt din rabatkode i feltet ’indtast en rabatkode’, tryk ’anvend’ og dernæst ’fortsæt til sikker betaling’
  5. Log på eller opret en konto
  6. Indtast betalingsoplysninger og tryk fortsæt
  7. Gennemfør købet og download.

norton rabatkode


Kontakt oplysninger

 

Se alle kontakt muligheder her

Politiker

Symantec
350 Ellis Street
Mountain View, CA 94043, USA

norton på facebook norton på Twitter norton på Youtube