Du er lige gået glip af disse Nordicfeel rabatkoder og tilbud

Altid fri fragt hos Nordicfeel.dk

Tilbud
Køb Make-up, Parfume og skønhedsprodukter hos Nordicfeel.dk og få fri...Mere

Køb Make-up, Parfume og skønhedsprodukter hos Nordicfeel.dk og få fri fragt på din ordre – Altid! Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 70% på udvalgte produkter hos Nordicfeel

Tilbud
Indløs unikke tilbud hos Nordicfeel.dk. Desto mere du køber for,...Mere

Indløs unikke tilbud hos Nordicfeel.dk. Desto mere du køber for, desto flere tilbud kan du indløse. Spar f.eks. helt til 70 % på Barberskrabere og barberblade. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få 15% Rabat på al øjenmakeup

Tilbud
*Gælder ikke på duo- og triopakker eller bareMinerals, Clarins, FACE...Mere

*Gælder ikke på duo- og triopakker eller bareMinerals, Clarins, FACE Stockholm, Löwengrip Care & Color, Sensai & Xlash Mindre

Se Rabat
100% Succes

15% Rabat på al hudpleje hos Nordicfell

Tilbud
Følgende mærker er undtaget bareMinerals, Clarins, Face Stockholm, Löwengrip Care...Mere

Følgende mærker er undtaget bareMinerals, Clarins, Face Stockholm, Löwengrip Care & Color, Marc Inbane, Maria Åkerberg & Sensai. Mindre

Se Rabat
100% Succes
Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

Hvad er Nordicfeel.dk?

Nordicfeel.dk er en af de førende skønhedsbutikker i Norden. Webshoppen forhandler alt inden for skønhed og pleje og har derfor et utal af forskellige produkter og mærker. Nordicfeel.dk startede allerede som online webshop i 2006 og har siden da glædet utallige kunder med lækre produkter af høj kvalitet. Ikke nok med at webshoppen har et stort udbud af skønhedsprodukter af høj kvalitet, Nordicfeel.dk stræber ligeledes efter de laveste priser på markedet. Du kan derfor være sikker på at finde dine ønskede varer til fordelagtige priser, når du handler hos Nordicfeel.dk.

 

Med det store udvalg af produkter finder du nemt det produkt, du søger. Hvis håret trænger til en opfriskning kan du gå på jagt efter en skøn hårkur eller shampoo til løsning af problemet. Eller skal du til fest senere på ugen? Så kan du på Nordicfeel.dk problemfrit bestille noget make-up, så du bliver top lækker.

Nordicfeel.dk går meget op i at have de produkter, som kunderne efterspørger. Derfor følger sortimentet kundernes ønsker og den seneste udvikling inden for skønhedsprodukter. Websiden udbyder både produkter til kvinder og mænd, du finder derfor nemt et produkt til dit behov, eller som gave til en du holder af.

 

Kunderne er begejstrede –  højt serviceniveau og gratis fragt

Kvalitetsprodukter til fordelagtige priser er noget, de fleste kan lide. I hvert fald bliver Nordicfeel.dk anmeldt positivt på Trustpilot. Med en score på 7,6 ud af 10, er der ingen tvivl om, at du roligt kan handle på webshoppen. Flere af kunderne nævner særligt det høje serviceniveau, som en af årsagerne til den gode bedømmelse. Ydermere nævnes det i mange af kommentarerne, at leveringstiden er helt i top. Flere kunder har modtaget deres pakke allerede dagen efter, de bestilte den. Det må da siges at være yderst god service.

 

Desuden kan det nævnes, at webshoppen tilbyder gratis fragt på alle ordrer. Som kunde behøver du derfor ikke bekymre dig om prisen på din vare i forhold til fragtomkostningerne. Det kan derfor sagtens betale sig at bestille et produkt online hos Nordicfeel.dk. Webshoppen har derudover 14 dages fortrydelsesret ved alle ordrer.

 

Flere af kunderne på Trustpilot nævner ydermere, at hjemmesiden er brugervenlig og nemt at dirigere rundt i, hvilket gør, at flere af kunderne har tænkt sig at bestille varer fra Nordicfeel.dk igen en anden gang. Dette må da siges at være den største ros en webshop kan få.  

 

Spar penge på dit køb hos Nordicfeel.dk

Selvom Nordicfeel.dk allerede tilbyder lave priser, kan du med en rabatkode fra Rabatbanditten.dk spare endnu flere penge på dit køb. En rabatkode er fordelagtig, da den gør dine varer endnu billigere. Det er derfor altid en god ide at tjekke op på rabatkoder, da det er en nem måde, hvorpå man kan spare penge, når man handler online.

Så hvis du har fundet den perfekte parfume, creme eller læbestift er det bare med at lægge det i kurven og følge guiden nedenfor for at benytte rabatkoden.

 

  1. Som det første skal du finde en rabatkode til Nordicfeel.dk, som du finder hos Rabatbanditten.
  2. Når du har fundet rabatkoden, skal du kopiere den.
  3. Gå herefter ind på Nordicfeel.dk og vælg dine ønskede varer.
  4. Tilføj varerne til indkøbskurven.
  5. Tjek at alle varerne er korrekte ved at klikke på ’til kassen’ øverst i højre hjørne.
  6. Under betalingsmetode kan du indsætte din rabatkode, hvorefter du skal klikke på ’aktiver’.
  7. Tjek at din rabatkode har ændret ordreværdien.
  8. Du udfylder herefter dine kundeoplysninger, hvorefter du klikker på ’bestil’ nederst på siden.
  9. Du indtaster dine kortoplysninger og bestiller dine varer.

nordicfeel rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Leveringsbetingelser

Nordic Web Trading Filial af Nordic Web Trading AB Sverige
Strandvejen 44
2900 Hellerup
Danmark
CVR-nr: 34803153

nordicfeel på facebook