Beskyt dit barn mod UV-stråler med tøj fra NoTanShop

Tilbud
Spar penge ved at købe soltøj hos NoTanShop som beskytter...Mere

Spar penge ved at købe soltøj hos NoTanShop som beskytter dit barn mod UV-stråler. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få gratis fragt hos NoTanShop

Tilbud
Det er muligt at få gratis fragt hos NoTanShop og...Mere

Det er muligt at få gratis fragt hos NoTanShop og 30 dages fuld returret. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar penge på Ventetøj hos NoTanShop

Tilbud
Godt udvalg af Ventetøj til billige priser hos NoTanShop
Se Rabat
100% Succes

Spar stort på Ammetøj hos NoTanShop

Tilbud
Find et kæmpestort udvalg af Ammetøj som også er billigt...Mere

Find et kæmpestort udvalg af Ammetøj som også er billigt hos NoTanShop Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse NoTanShop rabatkoder og tilbud

Få 40% Rabat lige nu med eksklusiv rabatkode

Kode
Du kan lige nu spare 40% på alt hos NoTanShop...Mere

Du kan lige nu spare 40% på alt hos NoTanShop ved at bruge vores eksklusive rabatkode. Mindre

Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

Beskyt dit barn mod UV stråler

NoTanShop har eksisteret siden 2004, og har ét fokus: at tilbyde dig barsels- og graviditets produkter, der yder maksimal beskyttelse mod skadelige UV-stråler til dig og dit barn. Siden butikkens start, har de desuden også fået et bredt sortiment af vente- og ammetøj, samt alt i tilbehør til livet som mor. Så behøver det hverken være kedeligt at være gravid eller på barsel.

 

Køb din kombivogn hos NoTanShop

Hvis du leder efter en barne- eller klapvogn af høj kvalitet, kan du med fordel tage et kig på udvalget hos NoTanShop. Du finder vogne fra det anerkendte mærke Concord der blandt andet er kendt for sine funktionelle kombivogne, som både fungerer som klapvogn, barnevogn, autostol og babylift. Med en kombivogn fra Concord er du sikret funktionalitet, kvalitet og mobilitet. Altså får du et alt-i-en-produkt, som du kan bruge i mange år gennem barnets opvækst. Således kan du spare penge, og have råd til mere af alt andet.

For størst mulig mobilitet anbefales Concord Neo Travel, da stellet kan foldes sammen og nemt medbringes i bilen, hvis I skal på tur.

I kategorien finder du desuden tilbehør til din barne- eller klapvogn, også selvom den ikke er købt hos NoTanShop. Sortimentet byder på insektnet, solskærme, regnslag, liggeunderlag og meget mere. Kun det bedste er godt nok dig og din baby.

 

Moderne og praktisk tøj til gravide og ammende

Hvem siger, ventetøj behøver være kedeligt? Hos NoTanShop finder du både tøj til dig, der er gravid og dig, der lige har født.

Under og efter en graviditet er kroppen af helt naturlige årsager meget øm og følsom, og derfor er komforten helt essentiel. Det betyder dog ikke, at tøjet ikke også kan være flot og moderne samtidig.

NoTanShop forhandler blandt andet komfortabelt og elegant ammeundertøj i forskellige størrelser, med og uden søm, indlæg og blonder. En ammekjole der kan deles ved bryst overskæringen gør det let for dig at amme dit barn, uden at skulle have tøjet af.

Du finder også moderne og behageligt ventetøj hos NoTanShop. Det kan for eksempel være flotte og feminine kjoler med skæringer, der fremhæver din gravide mave på en elegant og naturlig måde eller moderigtige jeans i stretch og et ekstra stykke stof, der holder dem oppe.

Desuden er der mulighed for at købe graviditetsbadedragter, flotte strømpebukser, støttebælter der aflaster ryggen, mavebælter, som du kan sætte dine egne bukser og dermed omdanne dem til et par graviditetsbukser, samt hjælpemidler til at få din form tilbage og reducere strækmærker efter fødslen.

Uanset hvad du leder efter, kan du finde det hos NoTanShop.

 

Hurtig og billig fragt

Når du handler hos NoTanShop har du to muligheder for fragt: den gratis, hvor du får leveret dine varer indenfor 3-5 dage, eller den til 35 kroner, hvor det hele ankommer senest to dage efter bestilling. Står du og skal bruge dine varer lige nu , så vælg da mulighed nummer to, men haster det ikke, kan du spare penge med den første. NoTanShop bestræber sig på at være så fleksible som muligt i forhold til dig.

 

Opret dig og få tilbud

Som bruger hos NoTanShop får du nem adgang til dine tidligere ordrer, ordrebekræftelser, returneringer m.v., hvilket kan være gavnligt, hvis du f.eks. handler meget på siden. Du har desuden mulighed for at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du ikke går glip af gode tilbud eller nye produkter. Det samme gør sig gældende for NoTanShops Facebook-side, hvor du også kan læse diverse artikler med information, tips, tricks og gode råd omhandlende graviditet, børn og alt derimellem. Læs bl.a. deres artikel med 5 gode råd til, hvordan du bliver en Hot Mamma.

Med informationer fra NoTanShop er du godt klædt på til livet som mor.

 

NoTanShop byder dig desuden velkommen på deres lager mellem 15.30-17.30 på hverdage, så du kan komme ind, se og prøve varerne, før du køber dem. På den måde er du sikret, at du kun får det absolut bedste med hjem til dig og din baby.

 

Spar penge ved dit køb hos Notanshop

Det er muligt at anvende rabatkoder når du skal betale i butikken. Derved kan du opnå store besparelser på dine indkøb. Følg denne guide for at anvende koden.

  1. Undersøg hvilken rabatkode du kan opnå størst rabat med til Notanshop. Kig på alle rabatkoderne længere oppe på siden.
  2. Nu skal du trykke på knappen “Se koden” eller “Til tilbud”. Nu får du vist rabat kupon. Kopier nu denne kode så du kan indsætte den senere.
  3. Nu skal du gå til Notanshop.com og lægge alle de varer du ønsker at købe i indkøbskurven.
  4. Nu skal du gå til kassen.
  5. Nu har du mulighed for at logge ind hvis du har handlet hos Notanshop.com før. Hvis du er ny kunde skal du udfylde alle relevante informationer som adresse osv.
  6. Nu skal du indsætte din rabatkode i feltet “Rabat” og bagefter trykke på ok. Nu har du aktiveret din rabatkode til Notanshop. Du skal nu kunne se den opnåede rabat i oversigten.
  7. Afslut nu dit køb ved at accepterer deres handelsbetingelser og tryk på “Jeg bekræfter min ordre”.
  8. Nu skal du betale med din valgte betalingsform.
  9. Din ordre er nu gennemført og du ser en ordrebekræftelse. Denne vil du også modtage via e-mail.

notanshop rabatkode og rabat

Vi håber du er glad for din handel hos Notanshop og tilfreds med den opnåede rabat. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis der er noget som ikke virker, eller at du bare har spørgsmål til hvordan man bruger rabatkoder.


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 26 84 14 01

Handelsbetingelser

 

NoTanShop på facebook NoTanShop på twitter