Spar 10% som studerende hos Nike

Tilbud
Via linket kan du få 10% rabat ved at oprette...Mere

Via linket kan du få 10% rabat ved at oprette dig. Du skal bevise du er studerende for at opnå rabat. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Gode anmeldelser

Hvis du går op i, hvad andre mener om de produkter, du er i gang med at anskaffe dig, så kan du besøge Trustpilot. Her får du et rigtig godt indblik i, hvordan andre ser på NIKE, og der er ofte tydelige anmeldelser på dansk, så du slipper for at oversætte tingene. Når du leder efter NIKE-anmeldelser, vil du i langt de fleste tilfælde opleve, at mange kunder er superglade for produkterne.

Der er nemlig tale om et brand, hvor der er styr på tingene. Det gælder, uanset om du skal have sko eller tøj, og kvaliteten er bare i top. Det er selvfølgelig også et pejlemærke, at der er tale om et af verdens største brands, som oplever popularitet over hele kloden. Du kan derfor trygt handle NIKE-produkter.

Om firmaet

NIKE er et velkendt brand for de fleste, og herhjemme går rigtig mange rundt i NIKE-produkter – eller har gjort på et tidspunkt. Det er selvfølgelig primært som sportsbrand, at NIKE er helt i toppen af skalaen, og der leveres produkter til alle slags sportsgrene med stor succes. Det gælder eksempelvis:

  • Fodboldstøvler. NIKE er kendt for at lave kvalitetsprodukter til nogle af de største stjerner i verden – men også de allermindste, som lige er startet med fodboldtræningen.
  • Løbetøj. NIKE er et af de mest kendte løbebrands i verden, og hvis man ser folk i NIKE-løbetøj, kigger man ofte langt efter dem. Der er tale om tøj i alle slags farver, og designet er både lækkert at have på og æstetisk flot.
  • Løbesko. Her er man også helt fremme på beatet, og NIKE er et af de absolut mest populære mærker til løbesko.

Mange steder i sportsverdenen ser man NIKE-produkter pryde. Det gælder eksempelvis i tennis, hvor de allerstørste profiler er sponsoreret af netop NIKE.

Det er dog ikke kun på sportsdelen, at NIKE er populært. Der er således rigtig mange, som vælger NIKE-fritidssko, fordi de er behagelige at gå i, gode for fødderne og passer til langt det meste tøj. Det er også populært at gå med andet tøj fra NIKE, og det er dermed blevet et modebrand sideløbende med det velfungerende sportsbrand.

Det er naturligvis altid helt sikkert at handle hos NIKE, og betalingsmulighederne er gode og mange. Man har helt styr på sikkerheden, så ingen skal føle sig utrygge, når de handler på nettet. Der er også gode betingelser for kunden, når man taler om garanti. Hvis produktet ikke lever op til det lovede, vil man naturligvis kunne reklamere på det, og det er en god sikkerhed, hvis man har investeret penge i et topprodukt fra NIKE.

Der er også mulighed for at blive vejledt hos kundeservice. Det gælder, uanset om du har udfordringer med betalingen, eller om du bare vil stille spørgsmål til konkrete produkter, før du investerer i dem.

Leveringen foregår altid hurtigt, og man kan regne med at få, hvad man har bestilt og til tiden.

Guide til rabatkode

NIKE er generelt garant for rigtig mange stærke tilbud, selvom kvaliteten er så høj. Det indebærer blandt andet, at det er muligt at finde rabatkoder til NIKE, som selvfølgelig kan gøre prisen ekstraappetitlig for kunden. Men hvordan er det så lige, at man anvender sådan en rabatkode. Det får du her en hurtig guide til, så du ikke kan være i tvivl.

  1. Når du har valgt dine produkter, trykker du på indkøbskurven, som du kan finde øverst i højre hjørne.
  2. Her skal du vælge nogle bokse, før du kan komme videre til selve betalingen. Når det er sket, vil du i et felt kunne afkrydse, om du er i besiddelse af en rabatkode. Her indtaster du koden.
  3. Du aktiverer herefter koden, så den gældende rabat trækkes i prisen. Du er nu klar til at gå videre og gennemføre resten af betalingen med den metode, du ønsker.

nike-rabatkode-kampagnekode


Kontakt oplysninger

E-mail: via denne formular

Telefon: +45 82333183

Find din ordre status her

nike på facebook nike på Twitter nike på Youtube