Du er lige gået glip af disse Netsite rabatkoder og tilbud

Få E-mail & simpel hjemmeside for 50 kr. mdr.

Tilbud
2.000 MB til hjemmeside 2.000 MB til e-mail 5 e-mail-adresser...Mere
 • 2.000 MB til hjemmeside
 • 2.000 MB til e-mail
 • 5 e-mail-adresser
 • Gratis HTTPS inkl. SSL certifikat
 • PHP 5.6/7.0/7.1
 • 1 database (50 MB)
 • DNSSEC/DMARC/DKIM & SPF
 • Nem WordPress installering

Mindre

Se Rabat
100% Succes

Bag om Netsite.dk

Netsite.dk startede i 1998 på Falster, men allerede i 2000 omdannede de virksomheden til et A/S på grund af den hurtige udvikling i virksomheden. Netsite-dk er en 100% privatejet og dansk virksomhed, hvilket giver dig en tryghed for, at du altid bliver forstået, når du har brug for hjælp.

For at kunne tilbyde kunderne de bedste løsninger, var der brug for hurtig internetforbindelser. Derfor flyttede Netsite.dk til Storkøbenhavn, hvor de stadig har deres kontor i dag, nærmere betegnet i Bredgade i København.

Hosting hos Netsite.dk sker hos Interxion i Ballerup. Dansk hosting er hos Netsite.dk et fokusområde, idet det forbedrer kvaliteten for den danske forbruger uden at være underlagt regler fra andre lande.

Dét får du hos Netsite.dk

Netsite.dk har ét overordnet fokus; Nemlig at skabe de bedste betingelser for dig som kunde, når du har brug for et domæne og/eller hostingløsninger.

Når du kommer ind på forsiden kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvilke ydelser Netsite.dk tilbyder dig. Der er løsninger til dig, der har brug for de basale løsninger og til dig, der har brug for mere avancerede løsninger.

Tjek med det samme om dit ønskede domæne er ledigt på forsiden. I topmenuen kan du klikke dig ind i kategorien ”Domæne”, hvor du finder alle oplysninger omkring domæner og domæneregistrering.

Har du allerede et domæne kan du også vælge, at flytte det til Netsite.dk og have din hostingløsning der.

Find alle priser på domæner og regler under ”Domænepriser og regler”.

Har du brug for et webhotel er Netsite.dk et sikkert valg. De arbejder hele tiden på, at tilbyde dig hostingløsninger af kvalitet og sikkerhed. Med et webhotel har du mulighed for at få din hjemmeside online samt egen mailserver. Du finder 3 forskellige pakkeløsninger hos Netsite.dk, som dækker langt de fleste behov.

Den lille pakke er til dig, der har brug for E-mail og har en simpel hjemmeside.

Den mellem pakke er til dig, der har brug for lidt mere plads på din hjemmeside og Back-up.

Den store pakke er til dig, der har en webshop eller hjemmeside med meget indhold, Back-up samt mulighed for nginx server.

Det er vigtigt for Netsite.dk, at tilbyde løsninger, som alle kan være med på. Samtidig tilbyder Netsite.dk også gratis oprettelse. Derudover kan du læse mere meget om de forskellige pakker og hvilke fordele, der er ved at vælge en dansk udbyder, som Netsite.dk i kategorien ”Webhotel”.

Har du brug for en lidt mere avanceret løsning og dækker et webhotel ikke dine behov, så kan Netsite.dk tilbyde dig et særligt udviklet system, som giver dig endnu flere muligheder og løsninger. Det kaldes VPS og står for Virtual Private Service hosting. Du kan læse alt om dette i kategorien ”VPS”, som du finder i topmenuen på Netsite.dk.

Nyheder om webhoteller og Netsite.dk

Uanset om du er kunde eller ej hos Netsite.dk, så kan du helt gratis følge med på deres blog, hvor du kan al den nyeste viden om udviklingen hos Netsite.dk og udviklingen inden for webhoteller og domæneregistrering generelt. Du finder bloggen under ”Support”. Derudover kan du også følge Netsite.dk på Twitter og Facebook, hvor du også bliver præsenteret for al den nyeste viden inden for branchen.

Hvis du gerne vil have nyhederne med det samme, når de kommer ud, så kan du altid tilmelde dig nyhedsbrevet hos Netsite.dk.

Når du har brug for hjælp

Hos Netsite.dk er det et fokusområde, at du som kunde, får den bedste service og rådgivning, når du har brug for hjælp. Uanset om det drejer sig om domæneregistrering/flytning eller valg af webhotel, så sidder der et kompetent team klar til, at hjælpe dig.

Du kan altid chatte med Netsite.dk via chatboksen i nederste højre hjørne af skærmen – Uanset hvilken side du befinder dig på.

Derudover er du også velkommen til at ringe til Netsite.dk eller sende en mail. Alternativt kan du også booke et møde med Netsite.dk, så er de klar til at byde på en kop kaffe og snak om dine muligheder.

Du finder alle kontaktoplysninger og åbningstider under ”Kontakt”, som du finder under ”Om Netsite”.

Hvis du gerne vil søge oplysninger selv, kan du læse mere om alle deres ydelser under ”Support”, som er overskueligt sat op, så du hurtigt kan klikke dig ind til det område du har spørgsmål til.

Det siger andre kunder om Netsite.dk

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan det er, at blive og være kunde hos Netsite.dk, så kan du kigge på Trustpilot.com, hvor du finder en række anmeldelser fra andre nuværende og tidligere kunder. På Trustpilot.com opnår Netsite.dk en samlet rating på 6,2 ud af 10.

Det som andre er glade for hos Netsite.dk, er deres service og hurtige svar, når der er brug for hjælp. Derudover Du kan læse alle anmeldelserne her.

Sådan betaler du hos Netsite.dk

Har du fundet det domænenavn og webhotel, der passer til dig, så du klar til at bestille det til overkommelige priser hos Netsite.dk. Du betaler halvårligt for dit webhotel med kort eller Mobilepay.

Du kan betale med følgende kort hos Netsite.dk: Dankort, Visa Dankort, MasterCard samt Maestro.

Kort efter din bestilling modtager du en mail med det kommende forløb i forhold til evt. registrering/flytning af domæne samt en guide til hvordan du kommer i gang hos Netsite.dk.

Sådan gør du en god handel hos Netsite.dk

Selvom Netsite.dk har overkommelige priser, som alle kan være med på, så vil du naturligvis gerne spare lidt flere penge på dit webhotel eller domænenavn. Det kan du gøre ved, at få fat i rabatkoder til Netsite.dk. Rabatkoder til Netsite.dk finder du blandt i deres nyhedsbrev eller via siden her, hvor du altid kan finde opdaterede og aktuelle rabatkoder til Netsite.dk samt en række andre virksomheder.

Sådan bestiller du domæne og webhotel med rabat:

 1. Find din rabatkode frem
 2. Gå ind på Netsite.dk og vælg de løsninger, der passer til dig.
 3. Læg dem i kurven.
 4. Gå til kassen.
 5. Indtast dine kontaktoplysninger i venstre side af skærmen.
 6. I højre side finder du en oversigt over din bestilling.
 7. Neden for finder ”Tilføj kupon”.
 8. Her indtaster du din rabatkode til Netsite.dk.
 9. Vælg betalingsform.
 10. Accepter handelsbetingelserne.
 11. Godkend din ordre.
 12. Nu skal du blot vente på, at få en mail fra Netsite.dk og så er du i gang.

Netsite-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: +45 70 25 43 43

Handelsbetingelser

Adresse:

Netsite A/S
Bredgade 30
DK-1260 København K

CVR nr. 25 23 34 76

netsite på facebook netsite Google-plus netsite på Twitter