Du er lige gået glip af disse Nanogrip rabatkoder og tilbud

Køb Nanogrip for kun 75 Kr.

Tilbud
Du kan få et nanogrip for kun 75 kr. på...Mere

Du kan få et nanogrip for kun 75 kr. på nanogrip.dk. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Køb icegrip fra Nanogrip og undgå faldulykker.

Tilbud
Undgå faldulykker, når sne, frost og kulde sætter ind. Køb...Mere

Undgå faldulykker, når sne, frost og kulde sætter ind. Køb Icegrip for kun 149 kr. hos Nanogrip, så du kan bevæge dig sikkert udenfor, når det er koldt og glat. Icegrip findes i 2 forskellige størrelser og passer til de fleste voksensko. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Køb Icegrip Pro hos Nanogrip og stå fast i sneen

Tilbud
Icegrip Pro er den udvidede model af Icegrip fra Nanogrip....Mere

Icegrip Pro er den udvidede model af Icegrip fra Nanogrip.  Icegrip Pro er til dig, der vil ud på eventyr selvom det er koldt og glat. Professionelt udstyr til eventyrer i sneen. Icegrip Pro findes i 2 størrelser. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Hvad er NanoGrip?

Det lyder ret smart, men hvad er NanoGrip egentlig? I korte træk er NanoGrip en slags skridsikker pad eller måtte, som kan påsættes forskellige overflader – f.eks. bilens instrumentbræt, hvorefter du placerer din smartphone, GPS eller lignende ovenpå den, og NanoGrip holder din genstand fast. På trods af at NanoGrip også kaldes en klæbemåtte, indeholder den ingen lim, magneter eller andet. En unik vakuum-teknologi kombineret med polymer silikone gør, at måtten holder dine ting og sager fast, selv hvis du skulle komme til at bremse hårdt op i bilen eller dreje lidt for skarpt. Med NanoGrip får du ligeledes øget sikkerhed hvis du f.eks. bruger din telefon som GPS, da du slipper for at sidde med telefonen i hånden.

NanoGrip kan også bruges bag på computeren, på køleskabet eller på siden af sofabordet, og dem kan holde på kuglepenne, fjernbetjeninger, joysticks, notesblokke osv.

Tænk, hvis du én gang for alle kunne slippe for at skulle endevende dine sofahynder for at finde fjernbetjeningen!

Kun fantasien sætter grænser, og uanset hvordan du vælger at bruge din NanoGrip-måtte, så er du garanteret en trofast følgesvend, som holder styr på alle dine ting for dig. Læs mere om anvendelsesmuligheder og montering på NanoGrip.dk.

 

IceGrip giver dig større sikkerhed

Hos NanoGrip.dk finder du foruden NanoGrip deres innovative løsning, IceGrip. IceGrip er pigge til at sætte under skoene, som holder dig stående i al slags vejr. Piggene er nøje placeret under hæl og trædepude – for at sikre dig optimal skridsikkerhed. Dette gør dem særdeles praktiske til terræn, snevejr og vandreture, men også til gangbesværede eller løbere, da piggene hjælper til at holde solidt fodfæste ved at trænge ned i underlaget og sikre, at du ikke glider.

IceGrip fås i to forskellige udgaver; IceGrip og IceGrip Pro. IceGrip Pro anbefales til den hardcore løber, da de er lavet i en kraftigere kvalitet end den almindelige udgave og desuden er skabt til at sidde fast i alle tænkelige situationer. Derfor har den en lidt mere avanceret montering.

 

IceGrip fås i størrelse 36-48, passer til al slags fodtøj og fungerer som en slags gummisele, du sætter omkring dine sko. IceGrips er små og kompakte, så når du ikke skal bruge dem, kan de let foldes sammen og puttes i tasken. Desuden er rengøring og vedligeholdelse super nemt, da de blot skal tørres over med en fugtig klud, så du får fjernet eventuelt overskydende salt eller sten fra turen. Med IceGrip får du optimal sikkerhed, uanset om du er professionel løber eller har gangbesvær.  

 

Attraktive priser og fordelagtige købsvilkår

Selvom Nano- og IceGrip er innovative produkter – og nogle af de bedste på markedet – som holder, hvad de lover, skal du ikke bekymre dig om at skulle betale en formue for dem. En NanoGrip-måtte kan erhverves for blot 75 kr., og IceGrip og IceGrip Pro for henholdsvis 149 og 249 kr. Udover de i forvejen meget flotte og overkommelige priser, får du fri fragt på din ordre, så du ikke betaler for andet end produktet. På Trustpilot er kunderne desuden svært begejstrede for den korte leveringstid på blot et par hverdage, og produkterne roses til skyerne.

 

Køb dit nye udstyr hos NanoGrip, og mærk glæden ved øget sikkerhed og produkter, der gør din hverdag en lille smule nemmere.

 

Sådan bruger du din rabatkode på din nye NanoGrip

  1. Find din rabatkode hos Rabatbanditten og kopiér den – du skal bruge den senere
  2. Køb din nye Nano- eller IceGrip hos NanoGrip.dk og læg produktet i kurven
  3. Du bliver herved automatisk ført til checkout, men du kan naturligvis gå tilbage og lægge flere produkter i kurven, hvis du ønsker
  4. Ved checkout har du mulighed for at redigere i antal produkter, hvis du ønsker at købe mere end én af et produkt
  5. Indtast din e-mailadresse og dine øvrige personlige oplysninger i de stjernemarkerede felter
  6. Godkend handelsbetingelserne og gå til betalingssiden
  7. Vælg betalings- og leveringsmetode
  8. Indsæt din rabatkode i rabatkode-feltet og indløs. Rabatten fratrækkes automatisk
  9. Gennemfør ordren.

nanogrip rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 36 17 53 68

Sådan bruger du NanoGrip

Grip Technologies
Grønttorvet 1-5 – 2500 Valby
CVR: 34 68 85 24

nanogrip på facebook nanogrip Google-plus nanogrip på Twitter