Gratis fragt hos NanoCover

Tilbud
Du kan få gratis fragt ved køb for over 399...Mere

Du kan få gratis fragt ved køb for over 399 Kr. NanoCover har Danmarks største udvalg.

Tryk på “Til tilbudet” for at benytte tilbudet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Køb NanoCover Antigrafitti

Tilbud
Beskyt dit murvæk mod grafitti malere. Læg en forsegling og...Mere

Beskyt dit murvæk mod grafitti malere. Læg en forsegling og få muligheden for at fjerne grafitti-hærværk bagefter. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Upopulære Nanocover rabatkoder og tilbud

Alt i NanoCover til Bil og Motorcykel

Tilbud
Beskyt din bil eller motorcykel med en nanobehandling.
Se Rabat
0% Succes

Du er lige gået glip af disse Nanocover rabatkoder og tilbud

NanoCover Bad + Fliser og Krom kun 299 Kr.

Tilbud
NanoCover Bad + Fliser giver et usyndeligt lag, så snavs og kalkrester ikke...Mere

NanoCover Bad + Fliser giver et usyndeligt lag, så snavs og kalkrester ikke kan sætte sig fast Mindre

Se Rabat
99% Succes

Teknologi ud over det sædvanlige

Nanocover.dk er en del af Nanobiz A/S, som håndtere distribution, salg og udvikling for Nanocover.dk

Du finder det største udvalg af nanoprodukter, som alle særligt udviklet til forskellige materialer på Nanocover.dk.  Derfor bør du også være opmærksom på, at bruge den rette variant af Nanocover til det pågældende materiale.

Nanocover er fremtidens svar på rengøringsmidler og danner et tyndt beskyttelseslag, som gør dine materialer nemme at rengøre.

Nanocover.dk og Nanobiz A/S arbejder konstant på at udvikle nye produkter og gøre de nuværende endnu bedre. De arbejder målrettet på at lave miljøvenlige og langtidsholdbare ud fra den nyeste viden og teknologi inden for Nanocover.  Du kan endda købe produkter på Nanocover.dk til at fjerne graffiti og til brandbeskyttelse.

Nemt at bestille, nemt at rengøre

På Nanocover.dk finder du det største udvalg af Nanoprodukter. Der findes produkter til at rengøre stort set alt; bilen, møbler, badeværelse, båden og du fortsætter bare selv listen.

Det er vigtigt, at du vælger de rette produkter til det pågældende materiale, som du ønsker at påføre Nanocover. Derfor har Nanocover.dk gjort det nemt for dig, at finde netop de produkter du har brug for ved hjælp af topmenuen på forsiden.

Under hver kategori finder du en række underkategorier med produkter, der er velegnede til de materialer du gerne vil rengøre og beskytte med nanocover.  Under enkelte kategorier, som f.eks. bad, hvor du har flere typer af materialer, har Nanocover.dk gjort det nemt for dig. De har nemlig lavet nogle pakkeløsninger, således at du ikke skal lede længe, for at færdiggøre dit køb.    

Hvis du er interesseret i, at se hvad andre kunder har købt, så kan du scrolle lidt ned på forsiden og se en række af de mest populære produkter, der er solgt på Nanocover.dk. Der er også mulighed for at tilføje dem kurven direkte på forsiden, således slipper du altså for unødvendige klik.  

Du kan også på forsiden finde tips og tricks til områder, hvor nanocover er særdeles fordelagtigt at anvende.  Se blandt YouTube videoen om, hvordan man behandler fliserne på terrassen, så du slipper for rengøring hvert eneste år; det holder nemlig i hele 3-5 år.

Nanocover er fremtiden

Derfor kan det være en god idé, at følge med i den udvikling der sker hos Nanocover.dk. Det kan du blandt andet gøre ved, at tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor du modtager gode råd om anvendelse af nanocover, de nyeste ”opdagelser”, gode tilbud og andre fordele. Det hele får du ganske gratis.

Skulle du have spørgsmål til Nanocover.dk omkring deres produkter eller har du brug for hjælp til at vælge det rigtige, så kan du kontakte Nanocover.dk enten på telefon eller via kontaktformularen på deres webshop.

Du kan også følge Nanocover.dk på Facebook, hvor du også får gode råd og vejledning i form af YouTube videoer omkring brugen af Nanocover. Her viser de resultaterne af deres hårde udvikling. Her har du også mulighed for at deltage i konkurrencer.

Hvad siger kunderne til Nanocover.dk

Hvis vi skal tro på anmeldelserne på Nanocover.dk’s Trustpilot profil, så er det meget anbefalelsesværdigt, at prøve de nye alternativer til almindelige rengøringsmidler af.  Den samlede score på Trustpilot er 9.3 ud af 10 stjerner, så de er altså super tilfredse de tidligere kunder.

Nogle af de ting, som der bliver belønnet på Trustpilot er produkternes evne til at leve op til de skrevne ord om effektiv rengøring.  Stort alle kunder påpeger, at det virker allerede fra første gang de anvender Nanocover.dk’s produkter.  Derudover er de glade for den kundeservice de får samt leveringstiden.

Når du alligevel sidder på Nanocover.dk og overvejer dit køb, så kan du se andre kunders anmeldelser på selve siden. På den måde kan du hurtigt danne dig et indtryk af, hvad andre mener om det produkt du overvejer at købe.

Effektiv rengøring, effektiv levering

Det er næsten alt for gennemført hos Nanocover.dk. For det er ikke bare rengøringen, de gør lettere for dig på sigt. Du skal heller ikke vente en menneskealder på at komme i gang. Levering vil foregå med GLS inden for 1-3 hverdage.

Er din ordre på mere end 399 kr., så får du gratis fragt hos Nanocover.dk. Er din ordre under, så kommer der et mindre gebyr til fragten på 39 kr. I enkelte tilfælde kan der benyttes Post Danmark som leveringsmetode. Det kan du læse mere meget om under leveringsbetingelser på shoppen.

Priser og betaling

Alle priser på Nanocover.dk er angivet inkl. Moms.

Du kan benytte følgende kort på Nanocover.dk: Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard & Maestro.

Gode tilbud og rabatkoder til Nanocover.dk

Nanocover.dk har gjort det nemt for dig, at købe en pakkeløsning, hvor du ydermere får samlerabat, men det kunne da være rart med lidt yderligere rabat, ik’? Her på Rabatbanditten.dk kan du altid finde aktuelle rabatkoder til Nanocover.dk, så du kan gøre en god handel. Det er både nemt og enkelt, du skal bare følge vejledningen nedenfor.

 1.       Find en Rabatkode til Nanocover.dk længere oppe på siden
 2.       Gem din rabatkode
 3.       Gå til Nanocover.dk og find de produkter, der passer til dine materialer
 4.       Når du er færdig med handlen, skal du gå til kassen. Den finder du i det øverste højre hjørne
 5.       Nu skal du indtaste dine personlige oplysninger
 6.       Du har mulighed for, at ”vinge” af, at du vil oprette en konto til senere brug. Her kan du finde ordrehistorik.
 7.       Vælg forsendelsesmetode
 8.       Lige nedenunder skal du trykke på ”rabatkoder”
 9.       Indtast nu din rabatkode til Nanocover.dk
 10.   Tryk på ”Giv”
 11.   Vælg betalingsmetode  
 12.   Accepter handelsvilkår
 13.   Gå nu til betaling
 14.   Gennemfør din ordre
 15. Nu skal du bare vente på, at du kan gøre rent!

nanocover rabatkode step 1

nanocover rabatkode step 2

 


Kontakt oplysninger

Telefon: 41 833 933
E-mail: [email protected]
 
Handelsbetingelser
Nanocover på facebook
 
NANOBIZ ApS
Anker Engelunds Vej 7
9200 Aalborg SV
 
CVR: 32469078