10% Rabat på hele din ordre hos NA-KD

Kode
Brug denne rabatkode og spar 10% på din ordre hos...Mere

Brug denne rabatkode og spar 10% på din ordre hos NA-KD Mindre

Få gratis fragt når du bestiller

Tilbud
Du for altid gratis levering hos NA-KD. De levere med DHL...Mere

Du for altid gratis levering hos NA-KD. De levere med DHL Global Mail og det taget 5-7 dage for leveringen. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Upopulære NA-KD rabatkoder og tilbud

Få 20% rabat hos NA-KD

Kode
Brug denne rabatkode og få 20% rabat på din ordre...Mere

Brug denne rabatkode og få 20% rabat på din ordre hos NA-KD. Mindre

Du er lige gået glip af disse NA-KD rabatkoder og tilbud

30% rabat på alle NA-KD brands

Kode
Lige nu kan du få 30% rabat på alle NA-KD...Mere

Lige nu kan du få 30% rabat på alle NA-KD mærker. Du skal benytte rabatkoden for at bruge tilbudet. Mindre

Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

25% rabat på Black Friday hos NA-KD

Kode
Med denne rabatkode for du 25% rabat på alle produkter...Mere

Med denne rabatkode for du 25% rabat på alle produkter der ikke er nedsat. Mindre

Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

20% rabat på ALT hos NA-KD.com!

Kode
Brug denne rabatkode og få 20% på alle varer hos...Mere

Brug denne rabatkode og få 20% på alle varer hos NA-KD.com. Mindre

Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

NA-KD – en smuk symfoni af det bedste fra modeverdenen

NA-KD har en simpel mission: at berige kvinder med alt det bedste inden for mode og skønhed. På trods af at webshoppen er relativt ny, så har folkene bag mere end 13 års erfaring på områder inden for e-commerce, sociale medier, mode og design, og de ved derfor præcist, hvad der rører sig rundt omkring i modeverden.

 

Sortimentet spænder vidt og indeholder lidt for alle, uanset om du er til de tidløse items eller high fashion, som er ekstra moderne nu og her. Du finder produkter fra mere end 90 forskellige mærker fra ind- og udland, både de billige og de dyre mærker, samt deres eget mærke, NA-KD. Sortimentet tæller blandt andet MbyM, Erbs Denmark, X and Circle, Won Hundred, Sisters Point, Levi’s, Filippa K, Replay og mange, mange flere. Uanset hvem du er, og hvad du leder efter, kan du med garanti finde det på NA-KD.

 

Under fanen ’Latest Arrivals’ finder du de nyligt ankomne produkter, men skal du have det hele med, skal du være effektiv – der kommer nemlig nye produkter til webshoppen hver dag, hele året. På deres ’Social Feed’ finder du en række blogindlæg fra NA-KD, hvor du kan få inspiration til outfits eller sæsonens nyeste trends og must-haves. Så er du altid sikret informationer om det nyeste inden for mode, og så du kan være den første blandt veninderne til at opdage en ny trend.

 

Nyhedsbrev og kundekonto – så er du opdateret

Vi har fuld forståelse for, at det kan være rigtig svært at følge med i, hver gang der kommer et nyt produkt, og det er de færreste, der har tid og overskud til at tjekke ind hver dag. Derfor tilbyder NA-KD dig et nyhedsbrev, så du hele tiden kan holde dig opdateret omkring nye produkter, nye trends og gode tilbud. Så kan du læne dig tilbage og lade nyhederne komme til dig. Desuden får du med nyhedsbrevet muligheden for at oprette en kundekonto, hvor du blandt andet får en samlet oversigt over tidligere ordrer. Så slipper du for fysiske kvitteringer, som fylder hele pungen, og du skal ikke bekymre dig om at miste dem.  

 

Gratis og hurtig levering til hele verden

Da NA-KD er en international webshop, kunne man godt sidde og frygte skyhøje leveringsomkostninger og lange leveringstider. Heldigvis forholder det sig ganske anderledes. Når du handler hos NA-KD får du nemlig gratis levering uanset hvor i verden, du befinder dig. Frygten for lang leveringstid bliver ligeledes gjort til skamme, for når du har afgivet din ordre, har du din pakke inden for 1-2 hverdage.

 

Det er altså lynhurtigt at handle på NA-KD – ja, medmindre man selvfølgelig har planer om at browse alle siderne igennem. I venstre side af skærmen finder du heldigvis en sorteringsfunktion, hvor du kan vælge kategori og underkategori, farve, størrelse, mærke og prisklasse. Ved at specificere din søgning får du kun de resultater op på skærmen, som matcher dine søgekriterier, så du ikke skal lede i timevis efter et bestemt item. Desuden er der en størrelsesguide ud for hvert item, så du kan sikre dig, at du får et produkt, der passer.

 

Køb i dag, betal i morgen – eller om en måned

Nogle gange sker det, at man finder noget, man bare må eje. Det kan også være, du skal til en fest i weekenden og mangler den perfekte kjole. Desværre er realiteten bare sådan, at der ikke altid er penge på kontoen til nyt tøj, og særligt studerende på SU kan have svært ved at finde råd til andet end de faste udgifter.

 

Heldigvis tilbyder NA-KD deres kunder at betale med Klarna Faktura. Det betyder i korte træk, at du køber dit tøj uden at betale, og senere modtager du en faktura, hvoraf du kan vælge at betale hele beløbet på én gang eller at dele det op, så du betaler et mindre beløb hver måned. På den måde har du altid mulighed for at købe din nye drømmekjole eller de fede jeans – helt uafhængigt af, om du har penge på kontoen eller ej.  

 

Brug din rabatkode på NA-KD – sådan gør du

Har du været på Rabatbanditten og finde en rabatkode til na-kd.com, så kan du her finde en guide til, hvordan du anvender den. Det er slet ikke så svært. Følg denne guide, hvis du er i tvivl:

 

  1. Indledningsvist skal du naturligvis finde den rabatkode, du ønsker at bruge.
  2. Dernæst skal du gå på na-kd.com, finde de produkter, du gerne vil købe og lægge dem i kurven
  3. Er du færdig med at shoppe? Så er det tid til at gå til checkout, men inden da kan det være en god idé at gennemgå din kurv for at se, om du nu har valgt de rigtige størrelser og styles
  4. Ved checkout finder du i højre side et felt under overskriften ”Have a discount code?”, hvor du kan indtaste din rabatkode
  5. Vær sikker på, at koden er aktiv, inden du går videre
  6. Indtast dine oplysninger og betal med kort eller faktura
  7. Glæd dig til at modtage dine lækre varer.

na-kd rabatkodeGod shopping!


Kontakt oplysninger

E-mail: Via denne formular

Handelsbetingelser

NA-KD på facebook NA-KD på Youtube NA-KD på Twitter