Du er lige gået glip af disse MyTrendyPhone rabatkoder og tilbud

Få 7% rabat med det samme hos mytrendyphone.dk

Tilbud
Meld dig ind i Club Trendy der er MyTrendyPhones medlems...Mere

Meld dig ind i Club Trendy der er MyTrendyPhones medlems klub og få 7% på produkterne.

Der kræves ikke nogen rabatkode for at opnå tilbudet. Tryk bare på knappen “Gå til tilbudet”.

* Club Trendy gælder kun for produkter med en salgspris på under 1000 DKK og for de produkter som ikke allerede er på tilbud. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Skolestart rabat op til 80% hos MyTrendyPhone

Tilbud
Tilbudet gælder en måned og kun så længe lager haves.
Se Rabat
100% Succes

Dengang det startede

Mytrendyphone.dk sælger kvalitetsudstyr til elektronik. De så dagens lys i 2003 og siden er det vokset hastigt. I dag udbyder mytrendyphone.dk mere end 100.000 forskellige produkter. Det er en virksomhed, som er i vækst pga. den konstante udvikling der er i virksomheden, hvilket betyder at de i dag har hele 13 netbutikker fordelt i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Holland, Spanien, Italien, Frankrig, Storbritannien, Østrig, Polen og USA. Tilsammen beskæftiger de over 300 medarbejdere i hele Europa.  Med over 5.000.000 tilfredse kunder årligt, gør det mytrendyphone.dk til en af Danmarks største og førende inden for mobiltilbehør.

De har endda modtaget Børsen Gazelle pris i 2015.

Derudover har de også 2 fysiske butikker i København og Hillerød, hvor det er muligt at indlevere og afhente dine produkter til og fra reparation.

 

Støtter de gode formål

Udover at være førende inden for mobiltilbehør forsøger mytrendyphone.dk, at gøre en forskel for både Danmarks og verdens befolkning. Derfor er de sølvsponsorere hos Dansk Røde Kors, hvor de hjælper verdens fattigste samt dem hvis land er ramt af krig. Derudover er mytrendyphone.dk også partner med UNICEF Danmark, som igangsætter en lang række initiativer for ressourcesvage børn og voksne. At støtte de gode humanitære forhold, er en vigtig del af mytrendyphone.dk’s værdier.

 

Find lige det du mangler

På shoppen finder du over 100.000 forskellige produkter indenfor mobiltilbehør, printere og kontortilbehør. På forsiden finder du en overskuelig liste lodret ned i venstre side, hvor du kan klikke dig ind på den kategori, som du søger efter. På forsiden finder du også de gode tilbud. I højre side finder du en blå bar, hvor du kan designe dit eget cover til din mobiltelefon, så du får et unikt design som ingen andre har.

Under de enkelte kategorier finder du en søgefunktion øverst oppe, hvor du (alt afhængig af kategori) kan søge efter et specifikt mærke, pris, funktion osv. Det gør altså søgningen nem og overskuelig blandt de mange produkter.  Produkt oversigterne er overskueligt sat op og du kan vælge om du vil læse mere om produktet eller lægge det direkte i kurven.

Jagter du de gode tilbud kan du med fordel se nærmere på deres kategorier ”Lagersalg” og ”Udsalg” – Her finder du de skarpeste priser.

Du kan også bestille reparation af din mobiltelefon, men du har altså også mulighed for altid at droppe ind i en af deres 2 fysiske butikker i København eller Hillerød.

Mytrendyphone.dk er godkendt af E-handelsfonden, så du kan handle trygt.

 

Brands og mærker

Du finder stort set alle mærker inden for elektronik hos mytrendyphone.dk, så der er helt sikkert det du søger! Nedenfor kan du se en liste over de produktkategorier du finder på shoppen og under hver kategori finder et bredt sortiment i såvel mærker som varianter.

Desuden kan du også købe et gavekort til en du holder af samt bestille reparation til din mobiltelefon.

 • Mobiltelefoner og tilbehør
 • IPAD og Tablets udstyr
 • IPOD og Mp3 Tilbehør
 • Foto og video tilbehør
 • PC og bærbare samt tilbehør
 • Spillekonsol og tilbehør
 • Hukommelseskort f.eks SD-kort
 • Bluetooth udstyr
 • Blækpatroner og toner
 • GPS og navigation
 • Biltilbehør
 • Trådløse telefoner og tilbehør
 • Kabler og adaptere
 • TV og HIFI
 • Kontortilbehør
 • Sjove Gadgets
 • Legetøj til elektronik nørden

 

Kom i kontakt med mytrendyphone.dk

Har du spørgsmål vedr. din bestilling eller til deres produkter, så kan du kontakte mytrendyphone.dk på deres livechat eller kundeservice pr. telefon alle ugens dage. Mandag-fredag kl. 8-22 og lørdag-søndag kl. 10-18. Der er altså stort set altid mennesker til at servicere dig, når du har tid.

Du kan også blive fan af mytrendyphone.dk på Facebook, ligesom godt 40.000 andre mennesker har gjort. Her opdatere de dagligt med den nyeste viden inden for elektronik, konkurrencer og meget mere.  Mytrendyphone.dk er også online her, så har du spørgsmål eller kommentarer til deres opslag, så svare de også.

Find os mytrendyphone.dk på Twitter. Her er de også aktive og kommer med tweets dagligt. Brug også gerne deres #-tags, det bliver de helt sikkert glade for!

Se også deres Youtube kanal, her ser du en af deres seneste videoer.

 

 

Club Trendy – For dig der er lidt smartere

Bliv medlem af Club Trendy og få alle de gode fordele. Du får blandt andet 7 % rabat på alle dine indkøb hos mytrendyphone.dk. Modtag eksklusive tilbud før alle andre og undgå udsolgte varer, få besked om de nyeste varer i shoppen, rabat på mobilreparationer under 1.000 kr og deltag i de mange konkurrencer. Sidst, men ikke mindst, så modtager du også automatisk deres nyhedsbrev.

Du er altså velinformeret og udnytter potentialet i det gratis medlemskab – Det gør dig bare lidt smartere.

Hvis du ikke ønsker, at få del i alle de gode tilbud og konkurrencer, så kan du også nøjes med at tilmelde dig deres nyhedsbrev.

 

Glade og tilfredse kunder

Uanset, hvor du kigger på de online forums, så finder du en lang række glade og tilfredse kunder. Her er et udsagn fra trustpilot, hvor der er givet 5 stjerner:

Sjælden professionalitet, ekstraordinær service og super gode tilbud!

Det er sjældent at professionalitet, ekstraordinær service og begrænset profit i form af super gode tilbud, går hånd i hånd – men det gør det hos MyTrendyPhone.dk . Upåklagelig service opfulgt af ubesværet levering og ingen dikkedarer når noget skal byttes. Her er der styr på tingene! Ja, man sender sågar en fortrykt returneringslabel med varen! Så er stilen ligesom lagt 😉

Jeg kan klart anbefale brugen af denne virksomhed!”

 

Og selvom det kun er 1 anmeldelse ud af mange, så er det alligevel et gennemgående tema for langt de fleste anmeldere. De har en samlet score på 8,9 ud af 10 – Så du kan være rimelig sikker på, at du vil få en god indkøbsoplevelse ud fra hvad tidligere kunder har anmeldt.

 

Udover de lange åbningstider i deres kundesupport, så har de sørget for at du ikke kommer til at høre følgende besked ”Du er nummer 40 i køen”. Der sidder nemlig et team på hele 90 medarbejdere, som til sammen taler 12 forskellige sprog. Mon ikke der er en til dig også så?

 

Priser og prisgaranti

Mytrendyphone.dk tilbyder markedets laveste priser og de har jævnligt rigtig gode tilbud på deres varer i shoppen, så du kan gøre en god handel. Derudover udsteder de også hele 30(!!!) dages prisgaranti, så finder du en identisk varer et andet sted på nettet til en bedre pris, så henvender du dig blot til deres kundeservice, hvorefter du vil udbetalt differencen.

 

Levering og fragt

Ikke nok med, at du får markedets bedste priser, så får du altså også lave leveringsomkostninger og dag-til-dag-levering! – Igen noget tidligere kunder har været virkelig glade for. Afhenter du selv i en af deres butikker, så sparer du altså fragten!

Placere du en ordre hos mytrendyphone.dk inden kl. 16 i hverdagene bliver den sendt af sted samme dag.  Ordre efter kl. 16 om fredagen til søndag vil blive sendt om søndagen.  Du modtager en mail, så snart din ordre er sendt af sted, hvor du også via et trackingnummer kan følge din varer.

Fragtprisen ligger typisk på mellem 29-35 kr., men du kan på mytrendyphone.dk se under leveringsinfo mere om fragtpriserne.

 

Fortrydelses- og returret

Du har som altid 14 dages fortrydelsesret på dine produkter, der er købt online, fra den dag du har modtaget produktet. Husk at give mytrendyphone.dk besked inden 14 dage, såfremt du ønsker, at benytte dig af denne ret.  Derudover skal du sende varen tilbage i original emballage og med den returlabel du modtog sammen med din ordre.

Har du modtaget en forkert eller beskadiget varer, kan du udfylde en reklamationsformular, som du finder på hjemmesiden. Dernæst sender du varen afsted til Mytrendyphone.dk, hvor de efter modtagelsen vil håndtere din reklamation inden for 2-5 hverdage.

Dine betaling vil naturligvis blive refunderet efterfølgende.

 

Betalingsmuligheder

Du kan betale med de fleste kreditkort på mytrendyphone.dk, som MasterCard, Visa, Dankort og JCB. Derudover kan du også benytte Klarna Faktura, hvor du først betaler om 14 dage samt mobilepay og Paypal og Danske net betaling. Langt de fleste kort og betalingsmuligheder er uden gebyrer.

 

Indløs din rabatkode på mytrendyphone.dk

Udover alle de gode tilbud og gode rabatter mytrendyphone.dk tilbyder, kan du også finde rabatkoder til mytrendyphone.dk her på rabatbanditten. Husk at skrive din rabatkode ned inden du begynder at shoppe løs, det vil lette din proces væsentligt. Følg nedenstående vejledning til, hvor du opnår rabat hos mytrendyphone.dk:

 1. Find din rabatkode til mytrendyphone.dk her på Rabatbanditten.dk
 2. Gå til shoppen og shop løs – du får jo rabat!
 3. Når du er færdig, går du til indkøbskurven.
 4. Tjek om det er de rigtige vare du har bestilt.
 5. Tryk på bestil
 6. Indtast dine personlige oplysninger samt din rabatkode i feltet ”Rabatkode” nederst.
 7. Tryk på næste
 8. Vælg betalingsmetode og forsendelse
 9. Tryk på næste
 10. Nu ser du et overblik og hele din ordre, hvor blandt andet din rabat fremgår.
 11. Tryk på afgiv ordre
 12. Vent nu på at din ordre bliver leveret hurtigt og billigt.

Glemmer du at indtaste din rabatkode første gang, kan du altid gå tilbage i trinene, for at indtaste din rabatkode.

mytrendyphone rabatkode

 


Kontakt oplysninger

Kundeservice

Salgsafdeling: 70 20 69 48
Kundeservice: 70 20 69 49

 

Mandag – fredag: 08.00 – 22.00
Lørdag og søndag: 10.00 – 18.00

 

Mytrendyphone på Youtube Mytrendyphone på facebook Mytrendyphone Google-plus