15% Rabat på pærer, spots og lysstofrør

Tilbud
Lige nu kan du få 15% på varer fra V-Tac....Mere

Lige nu kan du få 15% på varer fra V-Tac. Tilbudet gælder frem til d.31/10. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Mr Perfect rabatkoder og tilbud

Black Friday 30% rabat på alle V-tac produkter

Tilbud
MrPerfect.dk kører Black Fridy og Cyber Monday kampagne fra og...Mere

MrPerfect.dk kører Black Fridy og Cyber Monday kampagne fra og med 25/11 til og med 29/11. Der giver de 30% rabat på alle V-tac produkter. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Enormt udvalg af LED produkter

Drømmer du om at spare penge på din elregning, kan du med fordel overveje, om dine pærer og lamper trænger til en udskiftning. Dette er nemlig to af de største ”energisyndere”, og der er således mange penge at hente, såfremt du erstatter dine nuværende løsninger med energibesparende alternativer. På mrperfect.dk finder du et væld af LED produkter til altid lave priser, herunder projektører, spots, vækstlamper og paneler.

 

Webshoppen er opbygget på en overskuelig og brugervenlig måde, så du altid hurtigt og nemt kan finde de produkter, du leder efter. Har du brug for LED til industri? Måske en billig laserpointer? Eller et kamera til bilen? Intet problem. På mrperfect.dk findes alle disse kategorier, og der er masser af forskellige produkter at vælge i mellem – selvfølgelig altid fra markedets mest anerkendte og velrenommerede producenter. Du har 21 dages fuld returret, fri fragt hvis du køber for over 500 kr. og dag til dag levering – hvad mere kan du forlange?

 

Trofaste og tilfredse kunder på Trustpilot

Mrperfect.dk lever på mange måder op til sit navn, når man kigger på de bedømmelser, der er af webshoppen på Trustpilot. Her har mere end 1.700 tidligere og nuværende kunder givet en samlet bedømmelse på 9,4 ud af 10, hvilket er noget nær en ”perfekt” bedrift. 82 % af bedømmelser er på 5 ud af 5 stjerner, mens godt 13 % har givet 4 stjerner. Kunderne på Trustpilot roser især den hurtige levering, som er et af mrperfect.dks varemærker – nemlig at du allerede dagen efter har dine varer. Det er dog ikke kun den lynhurtige levering, som får kundernes øjne til at lyse op. På Trustpilot påpeger en stor del af bedømmelser ligeledes den fantastiske service og de billige produkter som værende de største trækplastre.

 

Lær alt om LED på mrperfect.dks blog

LED, lysstofrør og indbygningsspots – det kan lyde forholdsvis teknisk, men på mrperfect.dk har man sat sig for at gøre disse ting forståelige for alle og enhver. Man har nemlig oprettet en blog, der løbende opdateres med informativt indhold omhandlende alt fra LED spots til projektører. Du kan blandt andet læse om de nyeste trends inden for LED strips, eller hvilke sparepærer der klarer sig bedst i test. Bare rolig – sproget er hverken præget af komplicerede fagtermer eller ekstremt tekniske betegnelser. Skribenterne på bloggen forstår at formidle budskabet, så selv en person med ti tommelfingre og en ikkeeksisterende viden om LED kan gå klogere derfra.

 

Skåner miljøet på flere måder

Selve produkterne på mrperfect.dk kan som nævnt hjælpe dig med at spare penge på elregningen, men også skåne miljøet for unødvendigt spild af strøm. Det er dog ikke den eneste måde, hvorpå mrperfect.dk bidrager til et mere bæredygtigt klima. Nej, hjemmesiden er også CO2 neutraliseret, hvilket betyder, at den udledning, som hjemmesiden forårsager, neutraliseres, så miljøet samlet set ikke belastes. Vil du gerne bakke op om et mere bæredygtigt klima og hjælpe med at reducere udledningen af det notoriske kuldioxid, kan du med fordel handle på mrperfect.dk, som deltager i initiativet kaldet INGENCO2.dk.

 

Sådan bruger du din rabatkupon til mrperfect.dk

Der er ikke meget at tage fejl af – priserne på mrperfect.dk er i forvejen presset helt i bund, og du får svært ved at finde lignende produkter til en lavere pris andetsteds. Med en rabatkode til mrperfect.dk bliver det umulige muligt. Er du i tvivl om, hvordan du benytter rabatkoden? Så følg nedenstående guide:

  1. Indledningsvist skal du finde en rabatkupon til mrperfect.dk her på Rabatbanditten
  2. Besøg efterfølgende mrperfect.dk, og find de varer, du ønsker at købe
  3. Når du har fundet det, du ønsker at købe, skal du trykke på indkøbskurven oppe i højre hjørne
  4. Indtast dine personlige oplysninger, og vælg forsendelsesmetode. Vælg dernæst betalingsmetode. Indtast rabatkoden, du fandt på Rabatbanditten, i rabatkodefeltet
  5. Tryk på ”Gennemfør ordre”, og indtast dine kortoplysninger for at gennemføre bestillingen
  6. Tillykke, du har nu sparet penge på din bestilling hos mrperfect.dk.  

mr-perfect rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 71­ 99 99 37

E-mail: [email protected]

Handelsbetingelser

MrPerfect.dk
v/BMD Trading Denmark Aps
Svinget 4
6230 Rødekro
CVR: DK-36025050
mrperfect på facebook mrperfect Google-plus mrperfect på Twitter