Prøv 14 dage gratis nu. Opsig når som helst.

Tilbud
Lige nu kan du prøve mofibo i 14 dage helt...Mere

Lige nu kan du prøve mofibo i 14 dage helt gratis. Dette for 0 kr. og ingen binding. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Mofibo tilbyder over 180.000 bøger og lydbøger

Tilbud
Læs eller hør alle de bøger du vil hos Mofibo...Mere

Læs eller hør alle de bøger du vil hos Mofibo til 1 fast månedlig pris. Prøv de første 14 dage til o kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Mofibo.dk – læs bøger hvor og når som helst

Mofibi.dk er en dansk virksomhed, der giver danskerne og svenskerne mulighed for at læse bøger på mobilen, tabletten og computeren. Du har således dine yndlingsbøger lige ved hånden hele tiden, og du slipper for at bære rundt på tunge bøger. Mofibo.dk samarbejder med et utal af forskellige forlag rundt om i verden. Dette gør, at der dagligt kommer nye bøger på tjenesten.

Mofibo.dk er udformet som en app, der giver brugeren mulighed for at læse bøger hvor og når som helst. I enhver ventesituation i dagligdagen har de fleste mennesker deres mobil, tablet eller computer til rådighed. På mofibo.dk kan man tilgå bøgerne hele tiden. Man kan vælge favoritbøger og læselister, så man aldrig glemmer en særlig bog. Derudover har man som bruger af Mofibo.dk mulighed for at læse professionelle samt andre brugeres anmeldelser, så man hele tiden er opdateret og velinformeret omkring de seneste bøger.

Mofibo.dk kan ydermere bruges offline, da bøgerne kan downloades. Du behøver således ikke at have tilgængeligt internet for at læse din yndlingsbog.

Tilmed giver Mofibo.dk mulighed for en helt ny læseoplevelse, da Mofibo.dk ikke udelukkende udbyder bøger, som du selv kan læse. Der udbydes ligeledes et væld af lydbøger, så du på farten, i køkkenet, eller mens du laver noget helt tredje, blot kan slappe af og lytte til bogen. Mulighederne med Mofibo.dk er derfor mange, og med et månedligt medlemskab får du adgang til det hele.

Tilfredse kunder – brugervenlighed og et varieret udvalg

Bøger og lydbøger online er en nyere opfindelse, og det er tydeligvis noget, som danskerne kan lide. Flere af anmeldelserne på Trustpilot påpeger, at Mofibo.dk har en meget brugervenlig app. Dette må da siges at være en god forudsætning for, at så mange som mulig kan bruge app’en. Flere kunder påpeger ligeledes, at Mofibo.dk er genialt, når man er ude at rejse. Særligt offline funktionen er ideel, da man ombord på flyet, ved poolen og på stranden som oftest ikke har adgang til internet. Ligeledes sparer man plads i bagagen, da man ikke skal medbringe flere tunge bøger på ferien.

Nogle kunder påpeger særligt lydbogsfunktionen, da denne gør det muligt at lave noget andet samtidig med, at man lytter til en god bog. Det brede og varieret udvalg er desuden også noget, som kunderne lægger mærke til. Flere har haft en yderst behagelig og berigende læseoplevelse med Mofibo.dk, og de ser ofte dette som en lettere og mere ubesværet måde at læse bøger på.

Det skal desuden nævnes, at Mofibo.dk er et månedsabonnement, der koster 129 kr. pr. måned. Og for 129 kr. kan man ikke købe mange fysiske bøger. Mofibo.dk må derfor siges at være et billigt valg, der følger med den teknologiske udvikling.

mofibo rabatkode

Mofibo.dk på de sociale medier

I app’en har kunderne adgang til diverse anmeldelser fra andre kunder såvel som professionelle. Dette gør det muligt at søge inspiration til, hvad andre boginteresserede læser, og hvad de synes om det. Mofibo.dk er da også med på diverse sociale medier. Du finder både Mofibo.dk på Facebook og på Twitter. De sociale medier fungerer som en god inspirationskilde til din læsning. På Twitter kan du eksempelvis se månedens bog samt boganbefalinger fra Mofibos redaktion. På Facebook finder du eksempelvis inspiration til weekendens læsning og meget, meget mere.

Ikke nok med at de sociale medier fungerer som gode inspirationskilder til din læsning. Sociale medier giver ligeledes mulighed for tovejskommunikation mellem Mofibo, dig og de andre læsere. På Twitter kan du eksempelvis nemt selv starte debatter om de seneste bøger og kommunikere med andre boginteresserede. Du kan ligeledes ’tagge’ venner og bekendte i Mofibo.dks opslag og således give deres anbefalinger videre. Mulighederne på de sociale medier er derfor uanede, og disse er en god mulighed for at få endnu mere information omkring de seneste bøger på Mofibo.dk.


Kontakt oplysninger

E-mail: support.dk@mofibo.com

Telefon: 81 20 20 20

Betingelser og vilkår

Adresse:

Mofibo Books ApS
Wildersgade 10B, 4. sal
1408 København K

CVR-nr. 35228691

mofibo på facebook mofibo Google-plus mofibo på Twitter