Vælg selv din låneperiode

Tilbud
Opnå mere fleksibilitet og luft i økonomien med et lån...Mere

Opnå mere fleksibilitet og luft i økonomien med et lån hos Modus Finans. Vælg selv, hvor lang din låneperiode skal varer. Mindre

Se Rabat
100% Succes

vælg selv din månedlige ydelse

Tilbud
Med et lån hos Modus Finans bestemmer du selv din...Mere

Med et lån hos Modus Finans bestemmer du selv din månedlige ydelse, så du får mere luft i økonomien. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få 2 afdragsfrie måneder om året

Tilbud
Du kan få større råderum med et lån fra Modus...Mere

Du kan få større råderum med et lån fra Modus Finans. Der kan du nemlig vælge at få 2 afdragsfrie måneder om året. Mindre

Se Rabat
100% Succes

modus finans ansøgning

Lån penge til fast lav rente

Med en stor omsætning hvert eneste år på mere 1,8 mia. danske kroner, så har L’easy efterhånden opbygget en stor kapital og kan derfor tilbyde dig et helt nyt koncept; Modus Finans. Her kan du optage lån med fast lav rente og samtidig får du en række andre fordele med. Modus Finans går i luften d. 25. oktober 2016 kl. 12.

Det er nemt og enkelt at ansøge om lån hos Modus Finans. Du skal kun i gennem 3 trin, for at ansøge om et lån hos Modus Finans.

 • Udfyld oplysninger om bopæl, bank og beskæftigelse
 • Log ind via NemID – Det er både hurtigt og sikkert
 • Inden for åbningstiderne har du svar allerede inden for 1 time.

Nemt, enkelt og hurtigt!

Historien om Modus Finans

Firmaet bag Modus Finans er L’easy som blev stiftet af Niels Thorborg i 1980’erne, som blev inspireret af 2 virksomheders forretnings koncept, der begge udlejede TV og video. De 2 virksomheder; TeleRent og D:E:R havde begge butikker rundt om i landet og Niels fik bygget et nyt og mere økonomisk koncept på benene.

Erfaringen fra forældrenes købmandsgård og salg af hårde hvidevarer blev grundlaget for den spæde, men succesfulde start. Han begyndte at udleje vaskemaskiner pr. telefon og hurtigt voksede virksomheden sig stort. Allerede i 1992 blev L’easy udvidet med et større produktsortiment. Hurtigt ekspanderede L’easy til både Sverige, Norge og Holland.

I dag ejer Niels fortsat L’easy og har over 9000 ansatte under sig. Derudover er der i gennem tiden også blevet opkøbt andre virksomheder – helt eller delvist. Wupti.com og Inspiration er blot eksempler herpå.

Mere luft i økonomien med lån fra Modus Finans

Modus Finans går i luften lige op mod jul, som er højsæson for lån. Med Modus Finans får du mere luft i økonomien, for du kan vælge op til 2 måneder årligt, som skal være afdragsfrie – En klar fordel op til jul, hvor du kan låne op til 50.000 kr. med en fast lav rente. Det betyder, at du til jul kan få mere luft i økonomien uden at blive ramt af høje renter og afdrag.

modus finans renterInden du låner penge hos Modus Finans

Når du vil låne penge hos Modus Finans, så er det en god idé, at lave et budget inden du sender din ansøgning af sted. I takt med, at det er blevet så nemt, at låne penge online, så er der mange mennesker, der glemmer, at udregne deres rådighedsbeløb inden de låner penge. Du kan undgå, at falde i samme fælde og dermed sikre, at du har penge til, at tilbagebetale dit lån hos Modus Finans. Lav et budget! – Hvis du synes det er avanceret, så kan du hente et gratis budgetskema hos Forbrugerrådet og blot nøjes med indtaste indtægter og udgifter, så regner automatisk dit rådighedsbeløb ud. Dit rådighedsbeløb skal dække mad, byture, ferier, tøj osv.

Lån penge online – hurtigt og nemt  

Mange tror fejlagtigt i dag, at det er dyrt, når du vælger at optage lån på nettet. Det har måske også været sådan – engang. Tiderne skifter og det gør det også for de virksomheder, som tilbyder lån online. Samtidig er der også blandt låneudbydere opstået en ”priskrig”, fordi det er blevet populært, at optage lån på nettet. Derfor vil du også opleve, at renterne er langt bedre end de var engang. L’easys nye Modus Finans er blot en blandt mange, der tilbyder lån online.

Her kan du låne penge til en fast lav rente og du kan samtidig vælge 2 afdragsfrie måneder årligt. Du kan altså låne penge online uden at blive ruineret.  Samtidig får du svar inden for 1 time i deres åbningstid. Modus Finans har alt det du leder efter, når du vil optage et lån til sommerhus, julegaver eller måske noget helt tredje.

Hvorfor er det blevet så populært, at låne penge online? – Måske skal svaret findes i bekvemmelighed. Du slipper for langvarige samtaler og krydsforhør hos din bankrådgiver. I banken har du også ofte længere sagsbehandling og det kan koste dig dit drømmesommerhus.

Ansøg om lån uden binding

Når du ansøger om lån hos Modus Finans eller hos andre låneudbydere, så behøver du ikke tage stilling til det første og bedste. Endnu en fordel ved at ansøge om lån online fremfor hos din bank og dennes konkurrenter. Du kan ansøge om lån flere steder på nettet og herefter kan du tage stilling til, hvor du godkende lånet. På den måde kan du altså finde det billigste lån, der passer til dit behov. Hvis du ønsker, at afsøge mulighederne for lån på nettet, så kan du hos pengepungen.dk danne dig et overblik over forskellige låneudbydere, rentesatser og andre relevante faktorer, når du vil optage lån billigt og hurtigt.

 

Rentefradrag på lån

Når du optager lån hos Modus Finans, så har du selvfølgelig rentefradrag og skattefradrag, ligesom når du optager lån i banken.  Det er som regel låneudbyderen, der sørger for, at indberette til SKAT, men det er rigtig god idé, at tjekke efter selv, når du skal indsende din årsopgørelse. Du kan læse mere om rentefradrag på lån hos SKAT.

modus-finans afdragsfrie måneder

Krav til ansøger, når du vil låne penge

Snart kan du låne penge hos Modus Finans med lav rente og står fleksibilitet. Det giver nye muligheder for at låne penge til det du lige står og mangler, men der selvfølgelig nogle krav, som du skal opfylde, for at kunne optage lån hos Modus Finans.

 • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
 • Du skal have et cpr-nummer
 • Du må ikke være registreret som dårlig betaler hos skyldnerregistrene
 • Du skal være minimum 18, 21 eller 25 år
 • Krav om minimums indtægt
 • Krav om fast arbejde

Vær opmærksom, når du låner penge på nettet

Der findes en lang række af låneudbydere på nettet og i dag kan du ofte låne penge langt billigere end du kan i banken. Inden du optager lån på nettet hos f.eks. Modus Finans, så gør det klart hvad du skal låne penge til og hvilket behov du reelt har. Det kan have afgørende betydning for dit valg af lån.

Hos Modus Finans kan du lave et stort forbrugslån til en fast lav rente og med mulighed for 2 afdragsfrie måneder årligt. Det kan du fordi du kan låne op til 50.000 kr.

Når du ansøger kan du vælge en afdragsperiode på mellem 12 og 96 måneder. Din låneperiode afhænger naturligvis af dit månedlige afdrag. Du skal være opmærksom på, at jo kortere din låneperiode er, desto billigere bliver dit lån hos Modus Finans.

Når du har ansøgt om et lån hos Modus Finans, så skal du selvfølgelig gennemgå dine lånevilkår omhyggeligt. Det kan også anbefales, at du ansøger om lån flere forskellige steder og sammenligner dine lånevilkår samt ÅOP, for at finde det lån, der passer bedst til dig.

Det skal være sikkert, at optage lån på nettet.

Mange mennesker er bange for, at optage lån på nettet, fordi de er bange for den digitale kriminalitet, der bliver fortalt om dagligt i medierne. Hos Modus Finans bruger du dit NemID til at oprette et lån og på den måde kan du være sikker på en tryg og fortrolig behandling af dine oplysninger. Hertil bør også bemærkes, at du med fordel kan optage lån hos en kendt og veletableret låneudbyder.

Du kan læse Anmeldelser af Modus Finans på Trustpilot her.

Modus Finans er en del af L’easy-koncernen og derfor kan du være helt tryg ved, at optage et lån her.

Fordele ved at optage lån hos Modus Finans

Der er mange fordele ved, at optage lån hos Modus Finans. Selvom de ser dagens lys i 2016, så er de ikke helt grønne på området. Teamet bag Modus Finans har mange års erfaring inden for forbrugslån. Det er nemlig L’easy, der står bag og herunder har de række andre låneudbydere med i bagagen. Blandt andet L’easy Quicklån og NordicLån. Du låner altså penge hos en erfaren spiller på markedet, som samtidig kan sikre dig stabilitet.

En anden fordel hos Modus Finans er, at du kommer til at opnå mere luft i økonomien, fordi du låner penge til en fast lav rente og samtidig selv kan vælge, hvor lang din låneperiode skal være. Desto kortere din låneperiode hos Modus Finans er, desto billigere bliver dit lån. Derudover kan du også vælge op til 2 afdragsfrie måneder årligt, så du har råd til det du gerne vil.

 

Du kan hos Modus Finans låne op til 50.000 kr. og dermed kan du altså optage et forbrugslån til f.eks. sommerhus, julegaver eller hvad du måtte have behov for.  

Det er både nemt, hurtigt og enkelt at optage et lån hos Modus Finans. Du skal blot følge nedenstående guide, som består af 3 trin for, at få din ansøgning sendt afsted.

 1. Oplys om din bopæl, bank og beskæftigelse
 2. Med NemID ansøger du nemt og sikkert.
 3. Indenfor åbningstiderne får du svar på under 1 time.  
 4. Husk altid, at låne penge med omtanke!

Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 99 99 91 11

LEASY A/S (3C RETAIL A/S)

Østre Stationsvej 1-5

5000 Odense C

CVR 21478008