Alle favorit mærkerne hos MMAShop

Tilbud
Søg blandt alle mærkerne hos MMAShop og find lige det...Mere

Søg blandt alle mærkerne hos MMAShop og find lige det du skal bruge. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Alt i Kampsportsudstyr til lave priser

Tilbud
Hvis du leder efter kampsportsudstyr er MMAshop et godt sted...Mere

Hvis du leder efter kampsportsudstyr er MMAshop et godt sted at handle. De har alt hvad du skal bruge. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Mmashop rabatkoder og tilbud

Udsalg på kampsporstudstyr hos MMASHOP

Tilbud
Der er tilbud på massere af kampsporstudstyr lige nu. Du...Mere

Der er tilbud på massere af kampsporstudstyr lige nu. Du for gratis levering ved køb for over 999 Kr.

Tryk på knappen “Til tilbudet” for at se udvalget. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Kampsport til alle

Mmashop.dk er startet op, fordi de ønsker at ride med på den positive udvikling der er inden for kampsport. Der har været en stigende interesse og derfor har visionen været fra start, at blive de førende leverandører af udstyr til kampsport – Både til den professionelle og nybegynderne.  

Teamet bag Mmashop.dk er kendt i miljøet og kender alt til, hvilket udstyr der er hot og hvad der er not. Derfor er alle produkter på siden også nøje udvalgt, for at give dig den bedste købsoplevelse.  Det er derfor også vigtigt for Mmashop.dk, at du får den nødvendige viden omkring produkterne samt inspiration til nye tendenser og metoder – Dette kan du finde på shoppen.

Mmashop.dk er en danskejet shop, som handler på flere markeder i udlandet. Bl.a. Sverige, Tyskland og Norge. Det er altså en virksomhed der er i vækst.  Derudover er Mmashop.dk også blevet E-handels godkendt, så det er altså trygt at handle hos Mmashop.dk

 

Gå aldrig ned på udstyr

Der findes et hav af muligheder, når du skal finde udstyr til kampsport.  Mmashop.dk har gjort det nemt for dig, at alt hvad du behøver til din træning. Er du ny i gamet og endnu ikke har fundet en klub, hvor du kan dyrke kampsport, så kan du altså nederst på siden finde et link til en side, hvor du har en oversigt over alle klubber i Danmark.  Så er der ingen undskyldning for hverken at blive hjemme eller shoppe løs.

På forsiden finder du alle de højaktuelle produkter, tilbud og andre vigtige informationer, som er nyt på siden.  I venstre side finder du en lang række af kategorier, så du nemt kan finde det du søger.  Lige nedenunder finder du de bedst sælgende produkter, så kan du se hvad andre har købt og hvilke produkter der er mest populære for tiden.

Mmashop.dk føre en lang række af kendte brands inden for udstyr til kampsport. Herunder finder du en kort liste over hvad du blandt andet kan finde, men gå gerne på opdagelse og se det store udvalg, for der er meget mere end det.

 • Mohammed Ali
 • Everlast
 • Pride or Die
 • Nike
 • MusclePharm

 

Når vi skriver alt udstyr, så mener vi det! – Bare se listen hernede under over alle deres kategorier:

 • Tøj til herrer og Damer
 • MMA Shorts
 • MMA handsker
 • Rashgaurd
 • Boksehandsker og udstyr
 • Kampsportsudstyr
 • Brasiliansk Jiu jitsu
 • Beskyttelsesudstyr
 • Gi, Dobok, dragter og uniform
 • Selvforsvarstræning
 • Kwon

Derudover kan du også finde en lang række sportsprodukter, som f.eks. Proteinpulver og kosttilskud.  Der er altså hvad hjertet begære for dig, der er interesseret i kampsport.

 

Vi kender det alle, når der er noget vi har en passion for, så vil vi ikke gå ned på udstyr, men økonomien har fået lov at få det sidste ord. – Bare rolig, Mmashop.dk har gjort det nemt for dig, for du kan nemlig oprette din egen ønskeliste på Mmashop.dk og sende den videre til familie og venner. Her skal blot oprette en bruger og så kan du altid tilføje og fjerne de ønsker du måtte have hos Mmashop.dk

Derudover finder du også på Mmashop.dk en række eksterne links, som er relateret til kampsport, således at du kan udvide din horisont endnu mere.

 

Kampsport i udvikling

Er du interesseret i kampsport og vil du gerne have den nyeste viden omkring muligheder og træning, så kan du med fordel benytte dig af de mange muligheder Mmashop.dk tilbyder, for at du kan følge med i den rivende udvikling i Danmark – og resten af verden.

En god start er, at følge bloggen på Mmashop.dk og tilmelde dig nyhedsbrevet. På den måde får du nyhederne direkte i din indbakke og behøver altså ikke, at være opsøgende på det selv.  

I venstre side af Mmashop.dk kan du se, hvilke sociale medier du kan følge Mmashop.dk på.  Peger du med musen på de respektive ikoner, kan du også lige se den seneste opdatering.  Du kan følge Mmashop.dk på Facebook, Google+, Pinterest, YouTube og Twitter. – Du vælger selv!

Fælles for alle muligheder er, at du får adgang til unikke tilbud, konkurrencer, nyheder og kommende events inden for kampsport. – Helt gratis.

 

Kampsport og glade kunder

Fordi kampsports-miljøet er i udvikling, så betyder det også at der kommer flere og flere kunder, men det er ikke et problem for Mmashop.dk, for de mestre nemlig god kundeservice og de gode indkøbsoplevelser til UG. På Trustpilot har de hele 9 stjerner ud af 10.  Kunderne er vilde med de lækre kvalitetsprodukter uden at prisen bliver skruet op.  Noget tyder på, at kunderne er så vilde med Mmashop.dk, at de faktisk ikke ønsker at handle andre steder. Netop fordi de finder lige præcis det de skal bruge til gode priser.  Nårh, ja og så er der selvfølgelig hurtig levering, så du ofte har din ordre dagen efter din bestilling.  

 

Fordi velvære er mere end sport

Kampsport handler om indre velvære, men det betyder ikke, at Mmashop.dk kun fokusere på det indre. Nogle siger, at når du har indre balance, så har du mere overskud – Det er lige præcis hvad Mmashop.dk beviser. De er nemlig miljøbevidste i sådan en grad, at der er taget et bevidst valg om at nedsætte deres CO2-udslip.  Det er lykkedes at nedsætte det med hele 20 procent på blot 1 år. Det har givet adgang til at kunne profilere sig af, at være et CO2 neutralt website.

Derudover genbruger Mmashop.dk emballagen i det omfang, at det er muligt, så det ikke bare bliver smidt på containerpladsen og bliver brændt af. Her bliver det aktivt genbrugt til at sende din ordre af sted.

 

Leveringstider, fragt og returret

En af de ting, som kunderne er rigtig glade for hos Mmashop.dk er blandt andet deres hurtige levering. Med fragtmand har du dit nye kampsportsudstyr inden for 2-5 dage og med Post Danmark inden for 1-2 hverdage i Danmark. I udlandet kan du dog forvente lidt længere leveringstid, men det gør ikke så meget, for alt godt kommer til den der venter.

Ved alle ordre over 699 kr. får du fri fragt og eller vil du kun betale et lille beløb for levering mellem 39 kr. og 55 kr.

Selvom mmashop.dk har kvalitetsprodukter og du ofte glæder dig til at tage dit nye udstyr i brug, så kan der i sjældne tilfælde være behov for at benytte sig af returret/fortrydelsesret.  Obligatorisk er det 14 dage fra den dag du modtager din ordre.  

 

Betalingsmetoder

På Mmashop.dk kan du benytte de fleste betalingsmetoder, der findes. Du kan benytte dig af PayPal eller betale med Visa, Visa Electron, Dankort eller MasterCard. Samt enkelte andre typer betalingskort.

Du kan også betale med Mobilepay.

Derudover er der også mulighed for at betale med Via Bill, som er en afdragsordning, der er rente og gebyrfri for dig. Her kan du afbetale inden for 24 måneder.

 

Gode priser er ikke nok – vi vil have rabat

Så kan det næsten ikke blive meget bedre, hvis du lige kan hive en rabatkode til Mmashop.dk, når du skal have nyt udstyr. Dette er endnu en grund til ikke at gå ned på udstyr.  Med en rabatkode til Mmashop.dk får du nemlig dit indkøb til endnu bedre priser end de tilbyder i forvejen. Du kan følge nedenstående vejledning til hvordan du kan få fingre i unikke rabatkoder til Mmashop.dk

 1. Find din rabatkode til Mmashop.dk her på rabatbanditten.dk
 2. Gem din rabatkode
 3. Gå ind på Mmashop.dk og smid en masse lækre produkter i kurven
 4. Gå nu til kurven, som du finder i øverste højre hjørne på shoppen
 5. Her ser du nu din bestillingsoversigt
 6. Nedenfor kan du krydse af, at du ønsker at benytte din rabatkode til Mmashop.dk
 7. Indtast nu din kode og du vil se at din rabat fremgår i oversigten
 8. Tryk nu på ”Check ud”
 9. Du skal nu indtaste dine personlige oplysninger
 10. Vælge leveringsmetode
 11. Vælge betalingsmetode
 12. Accepter handelsbetingelserne
 13. Nu mangler du blot at bekræfte din ordre.
 14. Så starter den søde ventetid, inden du kan komme i gang med din træning med dit nye udstyr.

mmashop rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: ikke muligt .. Brug linket her: Kontaktformular

Telefon: 28151513

Handelsbetingelser

Mmashop på twitter Mmashop på Youtube Mmashop Google-plus Mmashop på facebook

 

 

Adresse:
MMASHOP.DK
Versterbakken 35
6470 Sydals