Spar op til 50% på herreure.

Tilbud
Find billige herreure hos Miniinthebox. Lige nu er der udsalg...Mere

Find billige herreure hos Miniinthebox. Lige nu er der udsalg og du kan spare helt op til 50% på herreure. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar 10, 30 eller 70% på gadgets

Tilbud
Find daglige tilbud hos Miniinthebox.  Her kan du spare 10,...Mere

Find daglige tilbud hos Miniinthebox.  Her kan du spare 10, 30 eller helt op til 70 % på udvalgte gadgets, som du bare ikke kan leve uden. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Eftårsudsalg! spar op til 60%

Tilbud
Lige nu er der efterårsudsalg med Specialbonusser på op til...Mere

Lige nu er der efterårsudsalg med Specialbonusser på op til USD 40$. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Alt samlet ét sted

Det kan sommetider være ekstremt tidskrævende at skulle købe varer fra forskellige kategorier, fordi man ofte skal rundt på rigtig mange forskellige hjemmesider for at finde det hele. Det kan ende ud i en samlet set meget høj pris i levering, og du er heller ikke sikker på, at du får alle produkterne på samme tid.

Hos MiniInTheBox finder du produkter indenfor langt de fleste kategorier, uanset om det er tøj, sko, accessories, mobiltilbehør, elektronik, gadgets, ting til haven, interiør, skønhedsprodukter, sportsudstyr eller noget helt andet. Det brede udvalg gør, at du kan købe alt til familien ét sted, og dermed slipper for at lede i timevis efter det, du skal bruge, og selvom du bare har planer om at kigge, er der næsten garanti for, at du finder noget, du ikke kan undvære fra det kæmpe sortiment af unikke gadgets og sjove dimser. Du kan f.eks. købe en trøje med lydsensor, som blinker i takt med rytmen til musik, eller en lampe, som du kan sætte i din USB-port på din computer, så du kan arbejde til langt ud på natten.

Hos MiniInTheBox er du desuden altid sikret priser, der er presset helt i bund, og der er altså rigtig mange penge at spare, hvis man ser sig om.

 

Daglige udsalg

På webshoppen er der altid gode priser på varer, men derudover har de hver dag en lang række unikke tilbud, som kun gælder i en begrænset periode. Ved hvert tilbud kan du se, hvor lang tid det gælder endnu, og du kan spare op til 50 % af den oprindelige salgspris. Nogle af varerne er markeret med ’Lyn UDSALG’ hvilket betyder, at du får gratis ekspreslevering på det pågældende produkt. Således har du altså din vare indenfor 3-4 hverdage. Du kan også være heldig at spare penge på de store kampagnetilbud, de sommetider kører, som f.eks. produkter til skolestart, eller tøj til sommerferien. Her kan du sommetider også tjene ekstra bonuspoint på dine køb, som du senere hen kan fratrække et andet køb, og spare flere penge. Du optjener bonuspoint ved hvert køb, og det eneste du skal gøre er at oprette en bruger.

 

God service på 27 forskellige sprog

Hos MiniInTheBox forhandler de varer til mange forskellige lande verden over, og derfor er det også vigtigt, at de kan tilbyde kundeservice til dem alle. Deres kundeservice kan tilbyde 27 forskellige sprog, så du kan få hjælp, uanset hvor du kommer fra, eller hvilket sprog du snakker.

De lave priser bliver muliggjort af, at man hos MiniInTheBox har skåret de fordyrende mellemled væk, og altså sælger varerne direkte fra leverandøren.

Leveringspriserne bliver sat efter, hvor meget din pakke vejer, men du får ofte standardlevering gratis, og så er det naturligvis muligt at vælge ekspreslevering, hvis du f.eks. har været lidt sent ude med julegaverne og derfor skal bruge varerne i en fart.

Ved køb på webshoppen har du altid 30 dages returret lokalt i hele Europa og USA.

Som en ekstra service kan du desuden tilkøbe en toldforsikring, så MiniInTheBox afholde alle udgifter, hvis din pakke skulle ende i tolden. Så er du sikret, så snart du har betalt, og du skal ikke bekymre dig om eventuelle ekstra udgifter til din ordre.

Hos MiniInTheBox får du et bredt udvalg af varer til bundsolide priser, god service, og masser af muligheder.

 

Sådan anvender du din rabatkode på miniinthebox.com

 

  1. Indledningsvist skal du finde den rabatkode her fra siden, som du finder mest interessant
  2. Når du har fundet de varer, du gerne vil købe fra webshoppen og lagt dem i kurven, går du til første trin ved at trykke på indkøbskurven i øverste højre hjørne
  3. Når du er sikker på, at ordren er korrekt, skal du fortsætte til betaling
  4. Her skal du indtaste alle de oplysninger, du bliver bedt om og vælge fragt og betaling. I feltet under betalingsmetoden finder du rabatkode-feltet. Indsæt din rabatkode, og rabatten bliver automatisk fratrukket det samlede beløb, hvis den overholder betingelserne for køb
  5. Fortsæt til betaling og afslut købet.

miniinthebox rabatkode


Kontakt oplysninger

Kundeservice via dette link

miniinthebox på facebook miniinthebox på Youtube miniinthebox på Twitter