Du er lige gået glip af disse MILK Copenhagen rabatkoder og tilbud

Få gratis fragt på din ordre

Tilbud
Hvis du køber for over 1400 Kr. for du gratis...Mere

Hvis du køber for over 1400 Kr. for du gratis fragt hos MILK Copenhagen. Mindre

Se Rabat
0% Succes

Vind et gavekort på 1000 kr.

Tilbud
Hver måned bliver der trukket lod blandt alle tilmeldte til...Mere

Hver måned bliver der trukket lod blandt alle tilmeldte til nyhedsbrevet. Og der udtrækkes en vinder af et gavekort på 1000 kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar 50% på ALT lige nu

Tilbud
Der er stort udsalg lige nu hos Milk Copenhagen hvor...Mere

Der er stort udsalg lige nu hos Milk Copenhagen hvor du spare 50% på alle produkter. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Modetøj til stilbevidste børn

Hos MILK Copenhagen forhandles børnetøj til både piger og drenge i alderen 2-14 år. Tøjet er inspireret af de voksnes univers, og sortimentet er designet i overensstemmelse med tidens trends og sæsonens tendenser, men med barnlige og skæve detaljer, som stadig lader børn være børn. Kollektionerne er 2-årige og er udviklet på en måde, så tøjet kan mikses og matches på kryds og tværs lige efter eget ønske – kun fantasien sætter grænser. Forskellige stilarter muliggør et hav af sammensætninger, og der er nærmest ingen begrænsninger. Således kan dit barn få lov at lade sin personlighed skinne igennem via sit tøj og skabe sin helt egen stil.

Tøjet er af høj kvalitet, men til priser, der er til at betale. Dette skyldes, at MILK Copenhagen har sparet mellemhandleren væk og sender tøjet direkte fra eget lager, så du ikke skal betale overpris for dit tøj.

På webshoppen finder du desuden et sortiment af modetøj til kvinder, så mor og datter kan shoppe tøj sammen og tiltrække misundelige blikke, når de går ned ad gaden hånd i hånd.

 

Hyggelige events med MILK Copenhagen social shopping

Du har med al sandsynlighed hørt om eller deltaget i et af de kendte Tupperware-events. Hvad hvis vi fortæller dig, at der findes lignende events – bare med tøj? MILK Copenhagen afholder jævnligt social shopping events, hvor du kan komme, se og købe tøjet over en god snak, en kop kaffe, eller hvad I ellers skulle have lyst til. Som værtinde afholder du selv eventen, mens en af MILK Copenhagens Shopping Advisorer kommer ud og præsenterer den seneste kollektion for dig og dine veninder, så I sammen kan købe tøj til jeres børn. Du får 5 % af aftenens samlede omsætning, så der er altså også penge at hente, hvis du tilmelder dig som værtinde. Du skal blot kontakte MILK Copenhagen via deres hjemmeside og aftale en dato for arrangementet – det er super simpelt, og det koster dig ingenting. Dertil så sparer du også fragten.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og spar penge

Det er ikke altid lige nemt at følge med i, hvad der rent faktisk rører på sig i modeverdenen, for moden skifter som bekendt meget hurtigt. Hvis du ønsker at holde dig opdateret, kan du med fordel tilmelde dig MILK Copenhagens nyhedsbrev, så du aldrig går glip af informationer om de nyeste trends. Her får du også nys om nye produkter på webshoppen samt gode tilbud og rabatter, så du er sikker på aldrig at gå glip af de seneste nyheder og gode besparelser. Når du er tilmeldt, deltager du ligeledes hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kroner, som du frit kan bruge på webshoppen. Det eneste du skal gøre er at indtaste dit navn og din e-mail, og så er det ellers bare at læne sig tilbage og lade nyhederne komme til dig lige der, hvor du er.

 

Sådan anvender du din rabatkode på MILK Copenhagen

Foruden det fordelagtige nyhedsbrev og de i forvejen gode priser kan du spare penge med en rabatkode her fra siden, som du kan bruge på webshoppen. Det er super simpelt – se bare her:

  1. Kopiér din rabatkode.
  2. Find de varer fra webshoppen, du vil købe, og læg dem i indkøbskurven. Brug evt. deres sizeguide, hvis du er i tvivl om størrelsen.
  3. Gå til din kurv, når du er færdig med at shoppe. Du finder den øverst til højre.
  4. På denne side finder du rabatkode-feltet. Indsæt din rabatkode her og tryk ’Indløs’. Rabatten skulle nu fremgå af det samlede beløb.
  5. Vælg leveringsmetode og bekræft købet.
  6. Indtast dine kontaktoplysninger og vælg, om du vil betale med betalingskort eller rentefri afbetaling med Viabill.
  7. Betal for dine varer og afslut købet

milkcopenhagen rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: +45 8618 2077

Handelsbetingelser

 

milkcopenhagen på facebook