Du er lige gået glip af disse Miinga rabatkoder og tilbud

Spar op til 40% på garn

Tilbud
Se alt garn der er på tilbud hos Miinga. Du...Mere

Se alt garn der er på tilbud hos Miinga. Du kan lige nu spare 10-40% på mange forskellige garn typer. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Køb Strikke kits fra 48 Kr.

Tilbud
Hos Miinga har de et godt udvalg af strikke kits....Mere

Hos Miinga har de et godt udvalg af strikke kits. Du kan finde kits der starter helt fra 48 Kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få gratis fragt hos Miinga

Tilbud
Du kan få gratis levering hos Miinga ved at købe...Mere

Du kan få gratis levering hos Miinga ved at købe for over 599 kr. Der kræves ikke nogen rabatkode. Hvis du køber for under 599 Kr. koster leveringen 39 Kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Et bredt udvalg af garn, tilbehør og strikkekits

Miingas udvalg af garntyper er stort og varieret, og på siden finder man et bredt sortiment af blandt andet alpaca-, inca- og kaunigarn. De mange forskellige kvaliteter kombineres med et stort udvalg af garn i forskellige farver og farvekombinationer. Du har således mulighed for at gøre dit næste strikkeprojekt endnu mere unikt og spændende.

Miinga forhandler desuden det lækre mærke DROPS, som leverer garn i bedste kvalitet.  

Derudover er Miinga stærke på tilbehør, hvilket sikrer dig et bredt udvalg, hvor du kan finde dit foretrukne værktøj. På webshoppen finder man strikkepinde og hæklenåle i alle afskygninger, men også mere specielle stykker tilbehør som f.eks. en rasleboks til din næste hæklede rangle er at finde i det store sortiment.

 

Sidst, men ikke mindst, har Miinga et spændende udvalg af strikkekits, hvor du kan vælge lige den kvalitet og det design, din næste strikkjole eller pyntepude skal have. I de smarte kits indgår både opskrift (som går fra størrelse S til XXL), garn og strikkepinde, så du har alt, hvad du behøver, for at kaste dig ud i et af de fede designs.

 

Prisen er presset i bund – også på leveringen

På Miinga er der desuden virkelig gode penge at spare på garn såvel som tilbehør. Priserne presset i bund, og du kan spare helt op til 50% på flere af webshoppens produkter.

Derudover bliver du heller ikke ruineret, når din vare skal leveres. Miinga tilbyder nemlig fri fragt ved køb over 499 kroner. Køber du for under dette beløb, lyder leveringen til en pakkeshop på 29 kroner, og hvis du ønsker leveringen bragt til din dør, skal du alene lægge 49 kroner. Alt i alt nogle rigtig gode priser som sikrer dig, at din samlede ordrepris er presset i bund.

Du skal heller ikke vente længe på, at din ordre blive leveret. Miinga har nemlig 1-2 dages levering, og din bestilling vil ofte være ved dig allerede dagen efter, du har placeret din ordre.

 

5 stjerner over hele linjen

På trustpilot er der ingen tvivl – kunderne er henrykte for Miinga. Siden har udelukkende fået topkarakterer i form af fem stjerner. Kunderne forklarer alle sammen, hvordan deres ordrer er blevet leveret hurtigt, og at priserne er utrolig gode i forhold til kvaliteten af produkterne. Derudover skinner det igennem, at Miinga leverer en fantastisk service og en venlig betjening. Kunderne skriver blandt andet:

”(…)Super service! Garnet er lige så lækker en kvalitet, som jeg havde håbet på og til en rigtig god pris. (…)”

”(…)Fantastisk effektiv og venlig betjening. Tak.”

 

Kunden i fokus

Det fremgår altså tydeligt, at Miinga leverer en kvalitet i topklasse og samtidig sikrer en hurtig og let levering.

Servicen er desuden god, og skulle du have bestilt de forkerte hæklenåle, eller er du ikke vild med farven på dit garn, er der også råd at hente hos Miinga.

Du kan nemlig blot sende din vare retur med en beskrivelse af, hvad den skal ombyttes til. Så ombytter Miinga varen og sender den nye retur til dig med det samme.

Skulle der være en fejl på din vare, bliver denne enten repareret, ombyttet, eller du kan få pengene retur eller afslag i prisen.

Det er desuden muligt at betale med både Visa/Dankort, Visa/Electron, Via, Mastercard og JCB, og beløbet bliver først trukket fra dit kort, når ordren forlader Miingas lager.

Det er altså tydeligt, at Miinga generelt har kunden i fokus og ønsker at gøre hele oplevelsen ved at handle hos dem behagelig og smertefri.

 

Derudover er Miinga at finde på både Instagram og Facebook, hvilket gør, at du som kunde kan følge med i tilføjelser til sortimentet. Webshoppen er desuden kompatibel med smartphones og tablets, og du kan derfor hele tiden have webshoppen lige ved hånden.


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 50 30 30 70

Handelsbetingelser

Adresse:

Miinga ApS

Clermontgade 36, 1. sal.

4000 Roskilde

CVR-nr. 36905212

miinga på facebook