Gratis levering fra Microsoft

Tilbud
Du for altid gratis levering når du handler hos Microsoft....Mere

Du for altid gratis levering når du handler hos Microsoft. Med standard forsendelse er leveringstiden 5-7 dage. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Op til 10 % uddannelsesrabat på Surface og ting til skolen

Tilbud
Som studerende kan du få op til 10% rabat på...Mere

Som studerende kan du få op til 10% rabat på mange produkter hos Microsoft. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Gratis headset ved køb af Microsoft Surface Pro 4

Kode
Skynd dig! Kun så længe lager haves Få det fede...Mere

Skynd dig! Kun så længe lager haves
Få det fede Master & Dynamics ME05 headset med uden ekstra omkostninger – til en værdi af 1499 kr. Mindre

Gør din hverdag lidt nemmere med software fra Microsoft

Det er de færreste mennesker, som ikke har hørt om Microsoft eller kender til deres produkter. Microsoft er nemlig verdens største producent af software til computere og beskæftiger sig ligeledes med diverse former for hardware, herunder tablets, spillekonsoller, tastaturer, mus, kabler og lignende.

 

Microsoft har været på det danske marked siden 1989, men virksomheden har eksistereret siden 1975. Siden begyndelsen er der løbet meget vand under broen, og de mange års erfaring har gjort virksomheden til en af verdens bedste inden for sit felt. Microsoft Windows er gennem årene blevet opdateret og finjusteret, og derfor kan de i dag tilbyde dig software i verdensklasse. Brugerfladen er simpel og brugervenlig, men du skal ikke lade dig narre af – Windows kan rigtig mange ting og er et super effektivt værktøj til både hjemmebrug og til den professionelle. Windows kan køre på mange forskellige enheder, og du kan sågar hente det ned, hvis du har MacBook og ønsker at køre med Windows.

 

Når du køber Windows fra Microsoftstore, kan du vælge det som download, så du kan hente programmet ned med det samme, og altså slippe for at vente på et produkt, der skal leveres til din postkasse. Microsoft software kan integreres på et hav af forskellige måder og tillader dine enheder at interagere på et helt nyt niveau. Prøv selv glæden ved produkter fra Microsoft, og oplev forskellen.

 

Spar penge på skoleudstyr – alt til den ambitiøse studerende

Som studerende i år 2016 er computeren et vitalt værktøj for at kunne følge med i undervisningen, hvad end det er på gymnasiet eller universitetet. Meget undervisning foregår med computeren og kræver f.eks. adgang til bestemte hjemmesider eller computerprogrammer, e-bøger, PDF-filer eller slideshows. Opgaver skal skrives og printes, og mange lærebøger kræver licenser, som kun giver online adgang.

 

Der findes næppe noget mere frustrerende end en langsom computer, og derfor er det naturligvis helt essentielt, at man som studerende har den rette software og de bedste programmer, så man kan følge med, når underviseren sætter tempoet op. Desværre er hverken software eller computerprogrammer billige, og når man er ung og studerende, kan det godt være svært at finde rum i budgettet til at købe det bedste – særligt hvis der også skal betales husleje og faste udgifter, og der også skal være råd til at tage på café eller i biografen ind imellem. Hertil skal du huske, at studiebøger koster en halv formue, og pludselig er hele SU’en opbrugt. Men det er der råd for.

 

Microsoftstore.dk tilbyder nemlig 10 % i studierabat på ting til studerende såsom software, tablets, computertilbehør og Office-pakken, der som bekendt er det mest gængse værktøj til opgaveskrivning, fremlæggelser og lignende. Det eneste, det kræver, er, at du kan dokumentere, at du er studerende, og så er du godt i gang med at spare penge på produkter fra et af de største brands i verden.

 

Webshop med mange muligheder

Der er rigtig mange gode ting ved Microsoftstore.dk, som gør det til et rart sted at handle. Foruden deres store udvalg af produkter og deres gode priser til studerende har de altid gode tilbud på produkter eller software, som du finder under fanen ’Særlige tilbud’ øverst på siden. Har du en Microsoft-konto, såsom en Hotmail, får du nem og hurtig adgang og oversigt over dine tidligere ordrer, betalinger m.m. Så slipper du for irriterende papir kvitteringer, der enten fylder eller forsvinder. Skulle du få ny computer, inden din licens til f.eks. Office er udløbet, kan du også finde dine aktive produktnøgler, så du slipper for at skulle betale dobbelt.  

 

Ønsker du at glæde en, du holder af, kan du købe et gavekort via hjemmesiden, og så er der frit valg på alle hylder. Køb enten et gavekort til Microsoftstore.dk eller et Xbox-gavekort, som du kan bruge til køb eller udvidelser af spil, film eller lignende. På Microsoftstore er der desuden altid fri fragt på alle produkter, så det er slut med dyre leveringsomkostninger og lange ventetider.

 

Har du spørgsmål, sidder deres kundeservice klar til at besvare henvendelser alle hverdage mellem 9-18 på både mail og telefon – også selvom produktet er købt andetsteds. Det er service ud over det sædvanlige.  

 

Få en rabatkode til Microsoftstore.dk og spar penge – her er en guide

Er du interesseret i at spare penge på Microsoft produkter? Hvis svaret er ja, så læs med her – sådan benytter du din rabatkode til Microsoftstore.dk:

 

  1. Find din ønskede rabatkode på Rabatbanditten.dk
  2. Gå på Microsoftstore.dk og vælg de produkter, du ønsker at købe
  3. Når du har lagt dine varer i kurven, skal du gå til betalingssiden
  4. Her skal du først gennemgå din kurv for varer og vælge evt. ekstraudstyr til dit produkt
  5. Dernæst vælger du ’gennemse og udtjekning’, som fører dig videre til din indkøbsvogn
  6. På denne side finder du feltet, hvor du skal indtaste din rabatkode. Gør dette i feltet ”angiv kampagnekode”, og tryk ”anvend rabat”
  7. Nu skulle rabatten gerne fremgå af siden, men kontroller, at dette er tilfældet
  8. Du kan nu trykke på ”gå til kasse” og betale for dine varer.  

microsoft kampagnekode

microsoft rabatkode


Kontakt oplysninger

Kontakt: Via denne formular

Vilkår og betingelser

Microsoft på facebook Microsoft på Twitter