Få gratis fragt til Matas.dk

Tilbud
Når du handler hos Matas.dk kan du få gratis fragt....Mere

Når du handler hos Matas.dk kan du få gratis fragt. Det for du automatisk hvis du handler for over 249 Kr. Mindre

Se Rabat
0% Succes

Du er lige gået glip af disse Matas rabatkoder og tilbud

Gratis gaver med Bonuspoint

Tilbud
Optjen bonuspoint hos Matas og få gratis valgfri gaver.  Jo...Mere

Optjen bonuspoint hos Matas og få gratis valgfri gaver.  Jo flere point du sparer op, desto dyrere og bedre gaver får du. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 30 % på Make-up og hudpleje

Tilbud
Hos Matas finder du altid skarpe tilbud, hvor du kan...Mere

Hos Matas finder du altid skarpe tilbud, hvor du kan spare op til 30 % på Make-up og hudplejeprodukter. Der er altid et stort udvalg af gode tilbud hos Matas. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Meget mere end skønhed

Matas.dk er din materialist nettet, som også har butikker i hele landet. Mere konkret så har de 291 butikker, så der er helt sikkert også en nær dig. Hele visionen bag Matas er, at du skal kunne købe kvalitetsprodukter til rimelige penge og samtidig den rådgivning du har brug for, for ”gode råd gør forskellen”.

Historien om Matas går helt tilbage til midten af 1900-tallet, hvor en række materialister gik sammen og dannede Materialisternes AktieSelskab, som senere blev til forkortelsen ”MATAS”. Det gjorde de fordi, de fandt ud af, hvis de købte stort ind, så kunne de opnå større rabatter og dermed tilbyde kunderne bedre priser. Det viste sig, at blive en kæmpe succes, for allerede året efter havde MATAS hele 60 butikker i hele landet og overskud.

Få år senere blev der indledt et samarbejde med Steins Laboratorium, hvor der blev opstillet en grundlov for Matas produkter, således fik de skabt deres eget mærke, som vi kender det i dag.

Efter 40 år på markedet fik Matas tildelt en række priser, for at være  den med ”excellente” detailkæde samtidig med, at de modtog MMM prisen og Årets guldkorn for bedste ugebladsannonce.

I 1990’erne satte Matas miljøet i fokus, hvor de blandt andet indførte ”Matas retursystem”, hvor de tog emballage tilbage og genbrugte det. Senere kom også en række tiltag på banen, blandt andet miljøfonden, som sikrede at Matas kunne tilbyde kunderne svanemærkede produkter.

Skønhed skal være nemt

Derfor har Matas gjort det nemt for dig, at pleje din krop (og sjæl). På forsiden finder du en række aktuelle tilbud og nyheder på Matas.dk.  Du finder også en række gode råd til, hvordan du passer bedst på din krop.

I topmenuen finder du en række kategorier, så du hurtigt kan finde de produkter du har brug for.

 • Make-up
 • Hudpleje
 • Dufte
 • Hår & styling
 • Krop & helse
 • Medicare
 • Bolig & livsstil
 • Mor & barn
 • Mænd
 • Gaver
 • Tilbud

Alle menuerne fungere som ”drop-down”. Herunder finder du en række underkategorier, som delt op i blandt andet Populære, mærker og andre relevante emner. Så kan du nemt finde frem til, de produkter, som du finder interessant.

Når du ser en produktoversigt kan du se, hvor mange point du kan få ved, at købe de enkelte produkter, hvis du er medlem af Club Matas. Du kan også se, om du kan købe produktet online eller du skal i en af butikkerne. Hvis du skal hente den i en butik, så skal du blot indtaste dit postnummer og så finder Matas den butik, der ligger nærmest dig.

Du kan også vælge, at sortere din søgning inden for en bestemt kategori efter f.eks. bestemte mærker eller pris. Derudover er det også muligt, at sortere din søgning efter anmeldelser af produkterne fra andre kunder. En slags kvalitets stempling fra andre kunder.

Hvis du har en profil hos Matas.dk, så kan du også tilføje dine favoritprodukter til en ønskeliste. Efterfølgende kan du dele ønskelisten med familie og venner.

Shopper du online efter gaver, så kan du vælge, at få byttemærke med, når du skal gennemføre din bestilling på udvalgte produkter. Du kan også købe gavekort, som dine kære kan bruge i butikkerne og online. Matas.dk er altså et ideelt sted, hvis du vil forkæle en du holder af.

Hvis du bare elsker skønhed og velvære

Så kan du tilmelde dig nyhedsbrevet fra Matas.dk, her får du adgang til eksklusive tilbud og rabatkoder til Matas.dk samt masser af information og inspiration. Fordi gode råd gør forskellen. Du kan også følge Matas.dk på de sociale medier, som Facebook og YouTube.

Ved at følge Matas.dk via Nyhedsbrev, Club Matas eller på de sociale medier får du også, udover tilbud og rabatkoder, adgang til konkurrencer, hvor du kan vinde lækre præmier.

Club Matas

I 2010 åbnede Matas op for deres kundeloyalitetsprogram, som siden hen er blevet en stor succes. 3 ud af 4 kvinder i alderen 18-60 år er medlem af Club Matas. Her får du adgang til en lang række eksklusive tilbud. Når du handler hos Matas i både butikkerne og på webshoppen, så optjener du point, som du kan indløse til en lang række lækre produkter.

Det er ikke kun hos Matas, at du optjener point. Matas har nemlig indgået et samarbejde med en lang række butikker og kæder. Call Me, Apollo, One 2 Move biludlejning, Saxo, Plaza og mange flere. Du kan se den fuldstændige liste her.

Du optjener 1 point for hver 10 kr. du handler for enten hos Matas.dk eller én af deres partnere. Når du har 200 point kan du indløse dem i præmieshoppen, hvor der løbende bliver skiftet ud i udvalget.

Er du ikke allerede tilmeldt Club Matas, så kan du gøre det helt gratis med få oplysninger ved at klikke din ind på Club Matas i toppen af Matas.dk eller du kan spørge om det i en af de næsten 300 butikker, så hjælper personalet dig med oprettelsen.

Kun det bedste er godt nok

Hos Matas.dk er kunden i centrum og du skal have den bedste oplevelse, uanset om du handler i butik eller på webshoppen. Den bedste indikation på, hvorvidt Matas.dk lever op til begrebet god kundeservice, er ved at kigge på, hvordan andre kunder har oplevet deres indkøb hos Matas.dk. På trustpilot.dk scorer de 8,7 i en samlet rating på 10.  Langt de fleste kunder er altså overordnet tilfredse med deres køb hos Matas. Du kan læse anmeldelser på trustpilot.dk her.

Det er ikke kun indkøbsoplevelsen, der er i centrum hos Matas.dk. De vil også tilbyde dig de bedste produkter og du har altså mulighed for, at anmelde de produkter du har købt direkte på Matas.dk. Hvis ikke du har handlet der (endnu), så kan du læse hvad andre kunder synes om de produkter du har kig på.

Kompetent kundeservice

Alle medarbejdere hos Matas.dk bliver uddannet materialister. Det er din sikkerhed for, at få kompetent kundeservice, når du har brug for vejledning. Du kan få personlig rådgivning i butikkerne og når du handler på Matas.dk, så kan du kontakte dem via kontaktformularen under ”kontakt” eller du kan ringe til kundeservice. Du finder telefonnummer og åbningstider samme sted.

Der er selvfølgelig også mulighed for, at finde en række ofte stillede spørgsmål, hvor du finder svar på en række ofte stillede spørgsmål.

Hurtig levering og nem betaling

Når du bestiller produkter på Matas.dk, så kan du forvente en leveringstid på 1-2 hverdage. Du kan altid se leveringstid under hvert produkt inden du bestiller.  Du opnår fri fragt, hvis du køber for mere end 249 kr. og vælger at afhente dit produkt i en af de mange butikker.

Leveringsformen afhænger lidt af din ordre, men Matas.dk benytter følgende leverandører til levering af din ordre:

 • Post Nord med eller uden omdeling
 • GLS med eller uden omdeling
 • Afhent i Matas butik

Skulle du have brug for, at bytte et produkt, så kan du altid købe online og bytte i en butik.

Du kan betale helt gebyrfrit med de mest almindelige typer af kreditkort på Matas.dk. Derudover kan du også benytte Mobilepay.

Gode tilbud og rabatter

Matas.dk ønsker at tilbyde dig kvalitetsprodukter til rimelige penge, men hvis du er medlem af Club Matas, som i øvrigt er gratis, så får du også adgang til en række eksklusive tilbud og rabatkoder til Matas.dk. For at være sikker på, at du aldrig går glip af gode tilbud fra Matas, så kan du altid følge med på siden her, hvor vi har samlet aktuelle rabatkoder til Matas.dk og en række andre virksomheder. For at gøre det endnu nemmere for dig, at gøre en god handel på Matas.dk, finder du en lille guide til hvordan du nemt gennemføre en ordre på Matas.dk.

 1. Find en rabatkode til Matas.dk. Gem den.
 2. Gå ind på Matas.dk og find dine yndlingsprodukter
 3. Læg dem i kurven
 4. Gå til indkøbskurven
 5. Her finder du en oversigt over din bestilling
 6. Nedenfor kan du vælge leveringsform
 7. Efterfølgende kan du krydse ”ja”, hvis du har en rabatkupon til Matas.dk
 8. Indtast din rabatkode til Matas.dk og tryk på ”Indløs”
 9. Nu skal du blot ”Fortsætte til levering”
 10. Indtast nu dine personlige oplysninger eller log ind på din profil, hvor disse er gemt.
 11. Vælg betalingsform og gennemfør din ordre
 12. Nu kan du snart komme i gang med at pleje din krop med lækre produkter fra Matas.dk.

matas rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 48 16 54 09

Åbningstid: hverdage ml. kl. 9 – 15

E-mail: [email protected]

Handelsbetingelser

MHolding3  A/S
Etableret 1949
Rørmosevej 1, 3450 Allerød

CVR. nr. 27528430

matas på facebook matas på Youtube