Få gratis fragt hos Marineudstyr

Tilbud
Hvis du ønsker at opnå gratis levering hos Marineudstyr.dk skal...Mere

Hvis du ønsker at opnå gratis levering hos Marineudstyr.dk skal du købe for 950 kr. Derved opnår du automatisk fragt med GLS eller pakkeshop levering. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Nye gaveidéer hos MarineUdstyr

Tilbud
Der er lige nu et stort udvalg af gaveidéer hos Marineudstyr.dk.
Se Rabat
100% Succes

Det skal være sikkert at sejle

Der er en grund til, at vi her i landet har et ordsprog, der siger, at kun en tåbe ikke frygter havet. Det kan også tolkes sådan, at du skal have godt udstyr, når du bevæger dig ud på havet. Om vinteren kan du udføre en masse arbejde, idet båden typisk kommer på land, og masterne tages ned, men i sommerhalvåret er der stadig den løbende vedligeholdelse, der gør båden sikker for dig og andre, der er ombord.

Når der er noget, der skal skiftes ud, så er det vigtigt, at det er gode dele, der virker og fungerer perfekt nu og i lang tid ude i fremtiden. Derfor finder du mere end 8.000 artikler til både, udvendigt og indvendigt, men selvfølgelig også presenninger og redningsveste, så det hele er i orden. Sikkerhed er ikke kun bådens udstyr, men lige så meget din. Det er i fokus hos Marineudstyr.dk, der kun har det bedste bådudstyr på markedet, så du trygt kan handle her.

Fantastiske anmeldelser og god sikkerhed

Det er ikke kun ombord på båden, at Marineudstyr.dk går op i sikkerhed. Også på deres hjemmeside er der styr på den del. De er E-handelsmærket og lever derfor op til de strenge krav på dette område, både hvad angår handelsbetingelser og sikker betaling. Men du får mere end bare det. Du finder også en netbutik med en Trustpilotscore på 7,8, der kommer fra i alt næsten 400 glade kunder, der gerne handler her igen, næste gang de mangler noget til deres båd.

Dertil kommer en hurtig levering på 1 til 3 dage, så du ikke skal tilbringe for meget tid i tørdok, og en kundeservice, der altid står klar med råd og vejledning, så du får det helt rigtige udstyr bestilt til din båd. Eller en rigtig god guide til at finde den helt rigtige redningsvest til dig og alle dine passagerer, store som små.

Her finder du ingen fysisk forretning, men du kan bede om at hente varerne på deres lager, hvis du skulle ønske det. Ellers kan du nemt få dine varer sendt til hele landet, og der kan sagtens ske levering til både Færøerne og Grønland, hvis du skal bruge udstyr til din båd her. Det er jo ikke kun Danmark, men hele kongeriget, der er sejlende.

marineudstyr rabatkode

En netbutik for alle

Som institution er det også muligt at bestille udstyr til både på hjemmesiden, og det er lige så nemt og enkelt, som det er for private. Som institution kan bestilling ske gennem EAN-nummer, mens private selvfølgelig benytter sig af almindelig betaling med betalingskort.

Du vil altid få tilsendt en faktura i forbindelse med din bestilling, og har du spørgsmål til denne eller til dine bestillinger i øvrigt, kan du altid kontakte Marineudstyr.dk. Oplys eventuelt dit bestillingsnummer, så er det endnu lettere at få et hurtigt svar på din henvendelse. Er du ivrig sejler, kan du altid logge ind på din konto og følge med i dine bestillinger på hjemmesiden også.

Hos Marineudstyr.dk finder du et firma, der har styr på deres både og udstyret til dem. Faktisk i så høj grad at de ikke er bange for at henvise til deres referencer, som du finder på deres hjemmeside, eller til Trustpilot, der viser, hvad de kan, og hvad de står for. Det fordrer for kvaliteten og for sikkerheden, når en hjemmeside ikke er bange for at vise, hvad andre mener om dem, deres varer og deres serviceniveau, ligesom E-handelsmærket giver en god sikkerhed for dig, der har brug for udstyr til båden.


Kontakt oplysninger

Telefon: +45 89 882 809

E-mail: [email protected]

Handelsbetingelser

Adresse:

Marineudstyr.dk ApS

BROTORVET 3

7500 HOLSTEBRO
CVR: 3337 2523