Ups! Ingen rabatkoder fundet.

Der er ingen rabatkoder til denne butik, kig tilbage senere.

Hvem er Mackabler

Originalt Apple-udstyr købt hos en autoriseret Apple-forhandler er kendt for at være rygende dyrt, så det kan godt være en bekostelig affære, hvis din oplader går i stykker, eller skærmen på din iPhone flækker. Det er der heldigvis råd for. Hos Mackabler.dk finder du al slags tilbehør til dine Apple-produkter, både originalt og uoriginalt, til yderst fordelagtige priser. Sortimentet tæller blandt andet headsets, computermus, harddisks, højtalere, opladere og diverse adaptere.

 

Køb en powerbank, og hold strøm hele dagen

Mange oplever, at deres iPhone efter noget tid begynder at miste strøm enormt hurtigt. Faktisk i nogle tilfælde så hurtigt, at du er nødt til at lade den op flere gange om dagen. Så hvis du vil have strøm på din telefon, kræver det, at du har adgang til en stikkontakt det meste af dagen, og gerne flere timer ad gangen. Kan det lade sig gøre, er næste skridt, at du sidder ved din telefon, mens den lader. Det er både besværligt og tidskrævende, for slet ikke at tale om unødvendigt – du kan nemlig bare investere i en powerbank. Køb f.eks. en Premium Powerbank XL med minimum 10.000 MAh til din telefon eller tablet. Det svarer f.eks. til omkring 6 opladninger for en iPhone 6. På den måde kan du altid have strøm lige ved hånden og med dig på farten, så du aldrig løber tør for batteri. Sørg blot for at lade den helt op, og så har du strøm til flere dage.

 

Studie- og pensionistrabat

Det kan godt være en kamp at få råd til alt det, man har brug for i hverdagen – særligt hvis du er studerende eller pensionist og har et relativt lille rådighedsbeløb om måneden.

Alt foregår efterhånden digitalt, og det har gjort os dybt afhængige af vores computere og mobiltelefoner. Særligt for studerende er computeren et uundværligt værktøj, da den bruges både i og uden for undervisningen, og derfor kan det være rigtig kritisk, hvis din oplader pludselig svigter. Apple er efterhånden de fleste studerendes foretrukne studiecomputer, men en ny oplader koster nemt omegnen af 700-800 kroner, og det kan vælte budgettet. Derfor kan det være rart med en hjælpende hånd engang imellem, og det får du hos Mackabler.dk. De tilbyder nemlig 10 % rabat på hele sortimentet til studerende og pensionister, så du kan få råd til lidt mere af alt muligt andet.

 

Lynhurtig levering og fragt, der er til at betale

Hos Mackabler.dk hviler de ikke på laurbærrene, når det kommer til at give deres kunder den bedste service, og derfor er du garanteret hurtig levering hver gang – du kan faktisk næsten være sikker på at modtage din vare indenfor 2 dage.

Pakkerne sendes med Post Danmark, og du betaler kun det beløb, som pakken koster at sende. Varerne leveres direkte i din postkasse, så du behøver ikke være hjemme, når pakken ankommer. Således slipper du for turen på posthuset, der ofte indebærer lange ventetider. Det gør hele processen mere fleksibel for dig som kunde.

Du kan desuden også vælge at afhente dine produkter på kontoret i København, og her har du oven i købet mulighed for at betale med kontanter.

Ellers tilbyder Mackabler.dk dig at betale med kreditkort, PayPal, Bitpay, Mobilepay, Swipp eller via en god gammeldags bankoverførsel, og du kan vælge lige præcis den løsning, der passer dig bedst.

 

Alt inden for Apple tilbehør

Så leder du efter specifikt Apple-tilbehør, der kan gøre din hverdag lidt nemmere, smut da ind fordi Mackabler.dk og tag et kig på det enorme udvalg. Mangler du en oplader til din telefon? Tjek. Et nyt headset? Tjek. En trådløs højtaler til en tur på stranden? Tjek. En ekstern harddisk? Tjek – Uanset hvad du måtte mangle af udstyr, kan du med sikkerhed finde det på webshoppen, og til priser, der er til at betale.

Du finder både originalt og uoriginalt Apple-udstyr, så du kan tilpasse dit køb efter budget og præferencer. Mackabler.dk har det hele – og mere til.

 

Sådan bruger du din rabatkode til Mackabler.dk

Der er ikke noget felt hos mackabler der hedder rabatkoder, feltet hedder gavekort i stedet for. Hvis du ønsker at benytte en rabatkode hos Mackabler.dk ska du blot følge denne vejledning.

  1. For at opnå rabatten skal du vælge den kode som giver dig mest rabat. Det gør du ved at finde den her på siden længere oppe og trykke på “Se koden”.
  2. Nu får du vist selve rabatkoden og der åbnes en fane med butikken mackabler.dk, så du kan bruge den der. Kopier selve rabatkoden så du kan indsætte den senere.
  3. Åben nu fanen med butikken og find til Aplle / mac tilbehør du ønsker at købe.
  4. Læg det hele i indkøbskurven.
  5. Gå nu til kassen ved at trykke på ikonet op i topen til højre.
  6. Nu er du i kassen og skal indsætte din ratbatkode. Dette skal gøres i feltet der hedder “gavekort”. Derefter skal du trykke anvend for at aktivere din rabatkode til Mackabler.dk.
  7. Nu kan du se din opnåede rabat og skal blot betale for din ordre.
  8. Når du har gennemført din ordre modtager du en ordrebekræftigelse på e-mail. Derefter går der 1-3 hverdage før du modtager din pakke.
  9. Vi håber du er tilfreds med dit køb og besparelsen.

mackabler rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 60 54 62 25  fra 11:00 – 16:00

Betingelser

Kundeservice

Adresse:

Flæsketorvet 68
1711 København V
Danmark
CVR: 32036953

Mackabler på twitter Mackabler på facebook Mackabler på Youtube