Du er lige gået glip af disse Luksushuse.dk rabatkoder og tilbud

Lej et luksushus med gratis tryghedsgaranti

Tilbud
Når du lejer et luksushus for du tryghedsgaranti så du...Mere

Når du lejer et luksushus for du tryghedsgaranti så du kan ændre og annullere din bestilling. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Lej et sommerhus med Spa og aktivitetsrum

Tilbud
Hos Luksushuse.dk har de et godt udvalg af huse med...Mere

Hos Luksushuse.dk har de et godt udvalg af huse med Spa og aktivitetsrum. Lej et sommerhus via linket. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Se alle sommerhusene der kan lejes

Tilbud
Find det helt rigtige sommerhus. Se oversigt over alle sommerhusene hos...Mere

Find det helt rigtige sommerhus. Se oversigt over alle sommerhusene hos luksushuse.dk. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Find et luksussommerhus med masser af aktiviteter til det store arrangement

Det er oplagt at leje et sommerhus, hvis du planlægger et større arrangement. Det kan være, at du har planer om at arrangere en weekendtur for storfamilien, så der er tid til at mødes og bruge en masse kvalitetstid sammen. Det kan også være, at dit firma har brug for et stort sommerhus til en teambuildingtur, så alle medarbejdere kan rystes sammen og ved hjælp af turen skabe en bedre samhørighed, der vil kunne gavne firmaet. Men hvor finder man et stort udbud af luksussommerhuse?

Det gør man på Luksushuse.dk. Her findes et stort udvalg af luksussommerhuse i Danmark, Sverige og Tyskland, der alle er udstyret med spabad og sauna, og mange med meget mere. Det er nemlig Luksushuses filosofi, at der skal være et bredt sortiment af underholdning og aktiviteter i deres sommerhuse, så dårligt vejr ikke er til hindring for en dejlig weekend eller måske en uges ferie. I mange sommerhuse er der aktivitetsrum, hvor det ofte er muligt at spille billard, bordtennis, bordfodbold og videospil på spillekonsoller – og langt de fleste huse har også deres egen pool. Du finder husene i naturskønne områder i Danmark, på den svenske ø Öland og ud til Østersøen i Nordtyskland.

Det er let som en leg at bestille et luksussommerhus på Luksushuse.dk. På forsiden har du muligheden for at søge efter husene ved at indtaste område, lokalområde, antal personer, ankomst, varighed og antal soveværelser. Man har også mulighed for at indsnævre søgningen ved at afkrydse felter, der sørger for, at den pågældende ting eller service er til stede i eller omkring huset. Det kan eksempelvis være pool, rygning tilladt, gynge og sandkasse, internet, trampolin, airhockey, husdyr tilladt, kørestolsvenligt og meget andet.

Det er også muligt at finde information omkring de faciliteter, der tilbydes, og man kan undersøge de forskellige lokationer samt de forskellige typer sommerhuse. Det er endda muligt at tage virtuelle rundture i nogle af sommerhusene. Hjemmesiden indeholder også en sektion, hvor det er muligt at finde inspiration til weekendopholdet, festen, de forskellige områder, faciliteterne og huskelisten.

luksushuse-rabatkode

Nyd de mange fordele ved at bestille hos Luksushuse.dk

Der er mange fordele at hente, når du bestiller dit luksussommerhus fra Luksushuse.dk. Hvert sommerhus har en servicekonsulent tilknyttet, og denne har masser af lokalkendskab og hjælper gerne med svar til spørgsmål til sommerhuset og tips til aktiviteter i området. Selve bestillingen er bekvem og nem at betjene. Du finder det sommerhus, du ønsker at leje, ved enten at søge ved at udvælge de parametre, du har brug for, eller ved at kigge på de forskellige huse efter deres beliggenhed. Når du har fundet det rette sommerhus, indtaster du lejeperioden, derefter dine personlige oplysninger, vælger betalingsmetode, godkender lejebetingelserne, tjekker, at alle oplysninger er korrekte og godkender bestillingen. Du vil derefter modtage en bekræftelse på bestillingen. Du har automatisk en tryghedsgaranti med i lejeprisen, der sørger for, at du bl.a. har en afbestillingsforsikring, der dækker, hvis du bliver nødt til at annullere bookingen som følge af dødsfald, akut opstået sygdom, brand eller indbrud i sikredes bolig og uventet opsigelse. Inden for syv dage fra bestillingstidspunktet er det også muligt frit at ændre eller annullere bestillingen, såfremt der er mere end fire uger til den ankomstdato, du har valgt. Hvis du skulle være i tvivl om noget som helst, er du mere end velkommen til at ringe til Luksushuses kundeservice. De er klar ved telefonerne mandag til torsdag fra kl. 8 til 16 og fredage fra kl. 8 til 15, og du kan altid sende dem en e-mail. Luksushuse.dk hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning til dit arrangement!

Deres gode kundeservice har også givet dem en solid score på Trustpilot på 8 ud af 10, baseret på 243 anmeldelser. Kunderne er glade for de lækre sommerhuse, der nemt huser flere familier, og mange af dem har været glade for servicekonsulenten, der er tilknyttet til sommerhuset. Når du har brug for at leje et stort sommerhus, så gør det gennem Luksushuse.dk!


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 87257165

Åbningstider:

Man-Torsdag: 8:00 – 16:00
Fredag: 8:00 – 15:00

Lejebetingelser

Adresse:

Luksushuse.dk
Livøvej 2A

8800 Viborg

CVR: 31347904

luksushuse på facebook