Du er lige gået glip af disse Lufthansa rabatkoder og tilbud

Book dit Fly, hotel og Bil hos Lufthansa

Tilbud
Du kan booke alt hvad du skal bruge af transport...Mere

Du kan booke alt hvad du skal bruge af transport til din ferie hos Lufthansa. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 30% benyt Best price search

Tilbud
Du kan finde den laveste pris hos Lufthansa ved at...Mere

Du kan finde den laveste pris hos Lufthansa ved at benytte deres Best price search funktion. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Søg efter billige flybilletter hos Lufthansa

Tilbud
Du kan altid finde billige flybilletter hos Lufthansa ved at benytte...Mere

Du kan altid finde billige flybilletter hos Lufthansa ved at benytte deres søge funktion. Mindre

Se Rabat
100% Succes

En flyoplevelse ud over det sædvanlige

Med Lufthansa.dk er det let at bestille flybilletterne til din næste drømmerejse. Når du kommer ind på deres hjemmeside, er det første, du ser, feltet, hvori du kan søge efter din flyrejse. Lufthansa finder de bedste tilbud til dig, når du har indtastet, hvorfra du flyver, og hvortil turen går, og så er det bare med at vælge hvad tid og for hvilken pris, du vil flyve.

Udover at Lufthansa benytter sig af rabatkoder, så har de en funktion, der hedder ’best price search’. Her kan du søge på netop den rejse, du drømmer om, og så finder Lufthansa de bedste tilbud til dig på denne rejse 8 måneder frem. Så er det bare at vælge det tilbud, der passer dig, og så er du et skridt nærmere din ferie.

Når du skal betale din rejse, tilbyder Lufthansa dig at tilkøbe sikkerhedspakker som for eksempel en Multi Risk Standard pakke, så du blandt andet har mulighed for at afbestille uden store omkostninger og er dækket ind, hvis din bagage skulle have taget skade undervejs. De ønsker kun det bedste for dig, og at du får dig en så god oplevelse og rejse som muligt.

Når du har bestilt din rejse, kan du altid følge ændringer eller generelt se din rejse online på deres hjemmeside. På den måde er du altid sikker på at være opdateret let og enkelt.

Booker mere end bare dit fly for dig

Lufthansa hjælper dig ikke kun med at booke flybilletter – de hjælper dig også med at finde og booke hotelophold, og de hjælper dig desuden også med at finde transport, til når du lander i landet, hvis du ønsker dette. Lufthansa guider dig således til at få en gnidningsfri rejse, som er formet lige efter dine ønsker og behov.

Når du mangler inspiration til, hvor din næste destination skal være, hjælper Lufthansa dig også gerne på vej. På deres startside reklamerer de hver måned med en ny by, hvor du her kan læse mere om destinationen på deres rejseguide. Her giver de dig en fuldendt guide til byen, og hvilke steder der er værd at besøge i form af seværdigheder, restauranter og nattelivet. De giver dig desuden oplysninger om selve landet, og til sidst får du selvfølgelig gode tilbud på netop denne rejse.

Hold øje med din rejse på mobilen

Som en bonus kan du downloade Lufthansas mobilapp, og du kan hente appen til både Apple, Windows og Android. Heri kan du blandt mange funktioner søge og bestille rejser, du kan holde øje med din nuværende rejse, og du kan taste både dine pas og dankort informationer ind, så du er sikker på altid at have disse med dig. Appen er kun med til at gøre hele din oplevelse af Lufthansa og din rejse bedre og problemfri.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret på de seneste tilbud fra Lufthansa.dk, kan du nemt tilmelde dig deres nyhedsbrev, og så modtager du tilbuddene på din e-mail.

Lufthansa har masser af funktioner, der hjælper dig mod din næste rejse, og den letteste måde at opdage alle disse muligheder er at tage et kig på deres hjemmeside. Det er bestemt et klik værd.

Rabatkodeguide – sådan bruger du din rabatkode til Lufthansa.com

Selvom Lufthansa finder billige rejser til dig, er det altid sjovt at spare lidt flere penge. Så ønsker du at spare lidt ekstra på dit køb ved lufthansa.com, så skal du bare følge denne guide:

 1. Find den rejse, du ønsker at købe
 2. Vælg detaljer for din rejse
 3. Gå herefter til indkøbskurven
 4. Tryk ’Checkout’
 5. Vælg, om du vil logge dig ind eller fortsætte uden
 6. Indtast navn, e-mail og telefonnummer og tryk ’Continue’
 7. Indtast nu dine betalingsoplysninger
 8. Kopier din rabatkode
 9. Tryk ’Get a discount on your fare’ i højre side
 10. Indsæt din rabatkode
 11. Accepter handelsbetingelser, og tryk ‘Yes, book and pay for ticket’

lufthansa rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: +45 70 100 333

Åbningstider: Mandag – Fridag 07:00-20:00 Lørdag 08:00-14:00

Handelsbetingelser

Fortrolighedserklæring