Spar op til 30% på tasker fra Tiger of Sweden

Tilbud
Lige nu kan du spare op til 30% på tasker...Mere

Lige nu kan du spare op til 30% på tasker fra Tiger of Sweden. Taskerne fra Tiger of Sweden er af høj kvalitet og designet er udviklet til hverdagen. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Fri fragt og hurtig levering af tasker

Tilbud
Vælg din yndlingstaske blandt et stort udvalg af gode kvalitetstasker....Mere

Vælg din yndlingstaske blandt et stort udvalg af gode kvalitetstasker. Du får fri fragt og hurtig levering. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få 200 Kr. Rabat på alle DECADENT tasker

Kode
Benyt denne rabatkode for at opnå rabatten på 200 Kr....Mere

Benyt denne rabatkode for at opnå rabatten på 200 Kr. på alle DECADENT tasker. Mindre

En taske til enhver anledning

Tasker er et must-have i enhver garderobe, uanset om du er mand eller kvinde; de har nemlig en helt masse forskellige anvendelsesmetoder, men mest af alt er de rigtig gode til at fragte ting i, hvad end det er bøger og computer, sportstøj, eller du bare skal have plads til det basale såsom nøgler, mobiltelefon og et par kreditkort. Sportstasker skal have plads til både skiftetøj, håndklæder og har som regel et siderum til shampoo, tape og andre småting, som let forsvinder i mængden. En god studietaske er gerne flad og firkantet, så rummene passer til en computer, bøger og blokke og har gerne en del små rum indvendigt til mobil, nøgler osv. Skal du ud at rejse, kan du investere i en kuffert med hjul – også kendt som en trolley -, men skal du bare på weekendtur, kan en lidt større, blød weekend taske være en fordel, da den er nem at fragte og har plads til rigtig mange ting. Clutches er perfekte til de ting, man bruger hver eneste dag, og derfor er disse et perfekt valg til kvinden, der skal bruge en funktionel og smart taske. Toilettasker af forskellige størrelser er også gode at have liggende, alt efter om den blot skal opbevare en parfume og en mascara, eller om den skal med dig på ferie og indeholde alle dine skønhedsprodukter og større beholdere med shampoo, hårlak, voks og lignende.

Hos Love of Brands finder du et væld af tasker i forskellige modeller og farver, og sortimentet tæller blandt andet tasker fra Decadent, Calvin Klein, Tiger of Sweden Marc Jacobs, DKNY, Stella McCartney og mange andre kvalitetsmærker.

 

Fri fragt og korte leveringstider

Love of Brands har en formidabel rating på Trustpilot på ikke mindre end 9 ud af 10 stjerner baseret på over 200 anmeldelser – og det er ikke uden grund. Du får nemlig et ekstremt højt serviceniveau, og kombineret med korte leveringstider og gratis fragt er det svært ikke at være begejstret.

Deres kundeservice er åben og tilgængelig alle hverdage, så skulle du have spørgsmål til et produkt, din ordre eller noget tredje? så tøv ikke med at kontakte dem. Hos Love of Brands er kunden i fokus, og du får både effektiv, behagelig og personlig service.

Har du fundet din drømmetaske, men har ikke råd til den her og nu? Frygt ej. Med Klarna giver Love of Brands dig nemlig lov til at købe din taske i dag og betale senere – enten det fulde beløb eller i form af delbetaling over en længere periode. Så slipper du for at leve af pasta og havregryn resten af måneden, og du har stadig råd til lidt mere af alt det sjove.

 

Sæsonens trends og gode tips

Er du på udkig efter en ny taske, men har ikke helt styr på, hvilken du skal vælge? På Love of Brands’ webshop finder du et punkt med navnet ’Inspiration’. Her kan du se billeder og finde inspiration samt tips og tricks og gode råd om, hvad der rører på sig, og hvad sæsonens største trends og must-haves er. Du kan også følge Love of Brands på Facebook eller Instagram, hvis du vil se endnu flere billeder og holde dig opdateret på nyheder og gode tilbud. Dette kan du også gøre ved at tilmelde dig nyhedsbrevet, og så behøver du ikke løfte en finger, men får nyhederne direkte i din indbakke, så du kan læse om nyheder, tilbud og inspiration hvor som helst og når som helst.

 

Sådan bruger du en rabatkode på loveofbrands.com

  1. Find din rabatkode til Love of Brands her hos os
  2. Gå på udkig i det store sortiment, og find din perfekte taske
  3. Tilføj den eller de tasker, du gerne vil købe til din kurv
  4. Gå til indkøbskurven – her finder du en oversigt over din ordre
  5. Under dine varer har du mulighed for at indtaste en rabatkode – her indsætter du din kode fra Rabatbanditten
  6. Vælg metode for betaling og levering
  7. Indtast dine adresse- og kontaktoplysninger
  8. Fortsæt til næste trin
  9. Ved betaling med kreditkort, betal da for dine varer
  10. Godkend og gennemfør købet.

loveofbrands rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Leveringsbetingelser

loveofbrands på facebook