Få 20% Rabat som ny kunde og LookFantastic

Kode
Benyt rabatkoden som ny kunde og spar 20% på dit...Mere

Benyt rabatkoden som ny kunde og spar 20% på dit første indkøb. Mindre

Spar 20% med en LookFantastic Rabatkode

Kode
Benyt dig af vores rabatkode og få 20% rabat når...Mere

Benyt dig af vores rabatkode og få 20% rabat når du handler hos LookFantastic. Mindre

Andre brugere er tilfredse

Er du ofte interesseret i, hvad andre tænker om de produkter, du overvejer at købe? Så er det oplagt at se anmeldelser på Trustpilot, hvor du hurtigt danner dig en idé om, om du skal gå videre med dit køb. Lookfantastic har generelt positive anmeldelser, og de fleste tilkendegiver, at de både er glade for den service, de har oplevet, og at de er meget tilfredse med selve produkterne, som er i top.

Det er tydeligt, at der bliver leveret, hvad der er forventet, og hvad der regnes med, og det er et vigtigt pejlemærke, når du kigger efter anmeldelser på Trustpilot. Du kan derfor roligt handle på siden, fordi andre har været glade for oplevelsen.

Om Lookfantastic

Lookfantastic er en webshop, som leverer produkter til rigtig mange forskellige behov. Det er både muligt for mænd og kvinder at finde lækre produktserier, som kan gøre en forskel i dagligdagen. Siden er ganske unik, fordi udvalget er så bredt, imens der fortsat er fokus på kvalitet. Du kan blandt andet finde:

  • Hårprodukter. Her er udvalget imponerende stort, og du kan finde alle de bedste og mest anerkendte mærker. Det gælder både, hvis du leder efter shampoo, balsam eller noget helt tredje. Du kan naturligvis også finde produkter til styling af håret.
  • Makeup. Her er der virkelig mulighed for at finde det bedste til gode priser. Det gælder alle former for makeup, og din største udfordring vil nok blive at fravælge produkter.
  • Ansigtspleje. Du kan selvfølgelig også finde et hav af lækre produkter til pleje af ansigtet. Det gælder både gode cremer, ansigtsmasker og meget andet.
  • Pleje af kroppen. Du kan finde produkter til barbering af alle dele af kroppen, ligesom du selvfølgelig også kan købe renseprodukter af forskellig slags.
  • Det er også muligt at finde elektrisk udstyr, hvis du står og mangler. Du kan blandt andet finde hårtørrere, glattejern og lignende.

Hvis du gerne vil glæde en, du har kær, kan du selvfølgelig også vælge at købe et gavekort hos Lookfantastic. Det er også muligt at finde samlede pakker, hvor du får flere produkter til en fordelagtig pris.

Mangler du generelt inspiration om personlig pleje, så er der også mulighed for at læse en lang række blogs på siden. Her kan du blive inspireret af eksperter, som fortæller om deres oplevelser med forskellige typer af produkter. Der er generelt tale om en meget overskuelig og brugervenlig side, hvor det er nemt at finde rundt.

Lookfantastic er en webshop, hvor der lægges stor fokus på kvalitet. Det betyder, at du trygt kan handle på siden og regne med stærke produkter, som gør en forskel for dig. Samtidig er priserne overkommelige, og du skal derfor ikke købe dig fattig, selvom du værdsætter god kvalitet.

Det er naturligvis også muligt at få god vejledning via kundeservice, og du kan regne med, at Lookfantastic hjælper dig godt på vej. Dine produkter leveres altid til tiden inden for ganske få dage.

Sådan indløser du rabatten

Selvom det er muligt at finde ganske gode priser i forvejen, vil du formentlig gerne udnytte, at det er muligt at få rabatkoder til Lookfantastic. Det kan nemlig give dig nogle ekstra procenter, som måske giver dig råd til lidt ekstra. Nogle er dog i tvivl om, hvordan de indløser en rabatkode. Det er heldigvis rigtig nemt og tager stort set ingen ekstra tid i forbindelse med betalingen.

  • Sørg for at have den rigtige rabatkode. Den skal selvfølgelig være gyldig til de produkter, du ønsker at købe.
  • Herefter går du til din indkøbskurv, som findes øverst i højre hjørne.
  • Når du kommer til betalingen, skal du afkrydse, at du er i besiddelse af en rabatkode. Herefter taster du den.
  • Du aktiverer koden, og herefter vil du kunne se forskellen i prisen. Du er nu klar til at gennemføre din betaling.

lookfantastic-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefoner: +45 80 82 02 76

Handelsbetingelser

Adresse:

Meridian House,
Gadbrook Park,
Gadbrook Way,
Rudheath,
Northwich,
Cheshire,
CW9 7RA

lookfantastic på facebook lookfantastic på Youtube lookfantastic på Twitter