Du er lige gået glip af disse Littlethings rabatkoder og tilbud

Spar op til 50% på udsalg lige nu

Tilbud
Der er lige nu udsalg hos littlethings.dk. Du kan finde...Mere

Der er lige nu udsalg hos littlethings.dk. Du kan finde sofaer, lamper og borde, der er sat ned med op til 50%. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Fri fragt på interiør til boligen

Tilbud
Find de bedste brands ind for boligindretning hos LittleThings. Køb...Mere

Find de bedste brands ind for boligindretning hos LittleThings. Køb for mere end 499 kr. og få gratis fragt på din ordre. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få 5% Rabat på alt hos Littlethings.dk

Kode
Brug rabatkoden og spar 5% på dit indkøb hos littlethings.dk. Der...Mere

Brug rabatkoden og spar 5% på dit indkøb hos littlethings.dk. Der er ikke noget krav om mindste køb. Mindre

Produkter til det stilrene hjem

Nordisk design er verden over kendt for at være stilrent, funktionelt, tidløst og minimalistisk, og det har efterhånden gjort sit indhug i hjem både i og udenfor Danmark.

Hos LittleThings finder du alt i indretning fra nogle af de største og mest anerkendte brands, heriblandt Bloomingville, House Doctor, Hübsch og Nørgaardnørgaard. Sortimentet tæller alt fra store møbler til plakater og lysestager samt delikatesser fra det eksklusive mærke Nicolas Vahé. LittleThings sørger for hele tiden at opdatere og tilpasse deres sortiment, så det er i overensstemmelse med tidens tendenser og største trends og fænomener, når det kommer til indretning, så du hele tiden kan holde dit hjem stilrent og moderne. Du finder produkter til køkkenet, badeværelset, entréen, stuen og børneværelset – ja, alle hjemmets rum – og du kan derfor med fordel gøre dine køb samlet hos LittleThings. Du får nemlig fri fragt, når du handler for over 499 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og gå aldrig glip af gode tilbud

Tiderne og tendenserne skifter, og selvom Nordisk design er klassisk og tidløst, kan der være elementer, der med tiden ønskes udskiftet. Forandring fryder, og nogle gange kan forskellige sammensætninger og ændringer i blot helt simple elementer gøre en verden til forskel. Det kan dog være svært at finde hoved og hale i, hvad der trender, og derfor kan det sommetider være rart med lidt eksperthjælp. Du kan derfor tilmelde dig LittleThings’ nyhedsbrev og på den måde hele tiden holde dig opdateret på nyheder samt få tips, tricks og inspiration til indretning. Ved tilmelding deltager du i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr., og du får desuden adgang til eksklusive rabatter og er blandt de første til at høre om gode tilbud. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes ved hjælp af et enkelt klik.

Ønsker du flere tips, kan du følge LittleThings på både Facebook og Instagram, hvor der løbende bliver lagt billeder op med smukke inspirationsbilleder af indretninger og produkter.

Få endnu mere ud af din købsoplevelse ved at tilmelde dig Addwish. Her kan du udvælge produkter fra LittleThings, få besked ved prisfald eller oprette ønskelister, som du kan dele med familie og venner. Det hele er blot en e-mail væk.

 

Kundeservice i verdensklasse

En helt essentiel del af at drive en succesfuld webshop er evnen til at yde god og personlig kundeservice, så kunden får den samme oplevelse som ved at handle i en fysisk butik. LittleThings scorer højt på både Facebook og Trustpilot, hvor kunderne blandt andet omtaler shoppen som et sted med et lækkert sortiment, fantastisk kundeservice og lynhurtig levering, og som generelt udviser stor tilfredshed over LittleThings som webshop. Har du selv spørgsmål til et produkt, levering eller lignende, kan kundeservice kontaktes telefonisk på alle hverdage mellem 9.30-14, på e-mail eller via Facebook, hvor henvendelser besvares indenfor en time.

Hos LittleThings får du mere end bare lækre produkter og hurtig levering – du får en oplevelse udover det sædvanlige.

 

Sådan bruger du din rabatkode til LittleThings.dk

 1. Start med at vælge din rabatkode her fra siden
 2. Gå på eventyr i de mange smukke og stilrene produkter hos LittleThings
 3. Læg alle dine varer i indkøbskurven
 4. Gå til checkout
 5. I første trin har du mulighed for at gennemse din ordre og rette eventuelle fejl
 6. Nederst finder du feltet ’Kuponkode’, hvori du skal indsætte din rabatkode
 7. Tryk ’Anvend kupon’. Rabatten bør nu fremgå af den samlede købssum
 8. Vælg fragtmetode og gå til kassen
 9. Udfyld felterne med navn og adresse
 10. Betal via kreditkort eller MobilePay
 11. Godkend betingelserne og afslut købet.

littlethings kupon og rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 91 54 44 34

Handelsbetingelser

Adresse:

Brunsborgvej 5
6990 Ulfborg
Cvr: 36164611

littlethings på facebook