Mængderabat på Weight Gainer hos LinusPro.dk

Tilbud
Opnå mængderabat på Weight Gainer hos Linuspro.dk. Perfekt til dig,...Mere

Opnå mængderabat på Weight Gainer hos Linuspro.dk. Perfekt til dig, der vil spare penge på din muskelopbygning. Du finder et stort udvalg af pakketilbud, hvor du opnår mængderabat hos Linuspro.dk. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse LinusPro rabatkoder og tilbud

Få gratis fragt hos LinusPro

Tilbud
Når du handler hos LinusPro for du gratis levering ved...Mere

Når du handler hos LinusPro for du gratis levering ved køb over 500 kr. Der kræves ikke nogen rabatkode. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få 20% Rabat på hele webshoppen

Kode
Spar 20% på alt hos LinusPro ved at bruge denne...Mere

Spar 20% på alt hos LinusPro ved at bruge denne unikke rabatkode. Der er ikke noget krav om mindste køb. Mindre

Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

Bag om Linuspro

Linuspro.dk har eksisteret siden 2004, men deres viden og erfaring med, at udvikle og producere kosttilskud og sportsprodukter strækker sig mange flere år tilbage. Virksomheden er 100% danskejet.

Teamet bag Linuspro.dk har skabt deres erfaring gennem Sport-nutrition, som særligt udviklet til professionelle sportsudøvere. Med den bagage er Linuspro.dk i stand til at skabe højkvalitetsprodukter til den almene dansker, der blot vil gøre lidt ekstra for sin krop.

Desuden er alle produkter udviklet og produceret i Danmark med gode råvarer og uden overflødige tilsætningsstoffer. Missionen hos Linuspro.dk er, at skabe gennemskuelige produkter med et stort fokus på den gode smag.

Det finder du hos Linuspro

Linuspro.dk har mange års erfaring inden for branchen og sortimentet er nøje sammensat og du finder kun produkter der er gennemtestet og af meget høj kvalitet.

Du finder kosttilskud og sportsprodukter inden for følgende kategorier, som også er listet i topmenuen på webshoppen:

Proteinpulver

Her finder du forskellige typer af proteinpulver. Vælg mellem proteinpulver med jordbærsmag, chokolade eller vanilje. Der er et stort udvalg af forskellige typer af proteinpulver hos Linuspro.dk – Både med og uden laktose.

Muskelopbygning

Når du arbejder med muskelopbygning, er det vigtigt, at du får de rette næringsstoffer – Faktisk lige så vigtigt, som træningen i sig selv. Hos Linuspro.dk finder du nemt en række forskellige produkter til dette formål. Du kan købe pakkeløsninger hos Linuspro.dk, så du er sikret de helt rette produkter og sammensætninger, for at opnå det bedste og sundeste resultat. 

Bars

Proteinbarer er blevet super populære gennem de senere år og er et sundt mellemmåltid for de fleste mennesker, uanset dit aktivitetsniveau. Hos Linuspro.dk finder du en række forskellige proteinbarer med forskellige smage og som er særligt udviklet, så du får den rette sammensætning af næringsstoffer og samtidig får en god smagsoplevelse. – Hos Linuspro.dk behøver det ikke være kedeligt, at være sund.  Proteinbarerne kan købes både i kasser eller enkeltvis.

Superfood

Superfood er et nyere fænomen og er kendetegnet ved, at du får et boost af næringsstoffer. Du finder flere forskellige typer af Superfoods, som hver især har deres fordele. Nogle har en gavnlig effekt på hår og negle, mens andre typer af Superfoods har en gavnlig effekt på visse sygdomme og booster dit immunforsvar. Hos Linuspro.dk finder du et nøje udviklet sortiment af Superfoods og du kan under hvert enkelt produkt læse mere om, hvad de enkelte produkter har af fordele.

Energi

Du har sikkert købt masser af energidrik i supermarkedet – Dem der er fyldt sukker og kunstige tilsætningsstoffer. I stedet bør du prøve et energiboost i dens reneste facon hos Linuspro.dk.  Du finder energifremkaldende produkter hos Linuspro.dk i flere afskygninger. Køb dem som tabelletter, Energidrik eller som pulver.

På den måde kan du tilføre mere ren energi til din krop med produkter fra Linuspro.dk.

Drikkevarer

Hos Linuspro.dk kan du også finde drikkevarer i form af kildevand og energidrik. Fordelen ved, at bestille det hos Linuspro.dk er, at du er sikret, at du ikke får en masse kunstige næringsstoffer i dine produkter og samtidig får du det leveret.

Det siges, at du aldrig må gå ned på udstyr og derfor kan du også hos Linupro.dk finde diverse udstyr, der er med til at øge din glæde ved din træning.  Det finder du i topmenuen under kategorien ”Udstyr”. Her finder du træningstøj og drikkedunke udviklet og designet af Linuspro.dk.

Kort sagt kan du finde alt hvad du har brug for, når du har eller vil have en aktiv og sund livsstil.

Sådan handler du hos Linuspro

Hos Linuspro.dk skal det være nemt, at dine kosttilskud og sportsprodukter. På forsiden finder du altid aktuelle kampagner og samtidig får du vist udvalgte produkter. I topmenuen finder du kategorierne og kan klikke dig direkte videre. I venstre side af skærmen finder du en oversigt over både kategorier og undermenuer. Så det nemt og hurtigt at klikke dig direkte ind til de produkter, der er relevant for dig.

Du kan altid smide produkter i indkøbskurven eller du kan klikke dig helt ind på produktet og få mere af vide om det konkrete produkt. Herudover får du også vist nogle relaterede produkter, så måske kan have din interesse. Det kan næsten ikke blive nemmere.

Det er vigtigt, for teamet bag Linuspro.dk, at du som kunde har lyst til, at handle hos dem igen. – Ikke kun pga. de gode produkter, men også fordi du føler dig tryg ved, at handle online og samtidig får en god oplevelse. Derfor har Linuspro.dk sørget for den højeste sikkerhed og er dermed blevet godkendt e-shop med tilhørende certifikat.

Desuden har Linuspro.dk også offentliggjort deres smiley-rapport, så du kan, at al produktion bliver udført under de bedste og mest hygiejniske rammer.

Tips og tricks til din træning.

Lever du et aktivt liv med masser af sport og har du brug for eller lyst til, at få tips og tricks til at forbedre din træning, så følg med hos Linuspro.dk.

I bunden af Linuspro.dk finder du deres blog, hvor du kan følge med. Derudover finder du også en menu med opskrifter, så du kan blive inspireret til den sunde livsstil.

Vil du gerne have inspirationen direkte i din indbakke, så kan du også tilmelde dig nyhedsbrevet hos Linuspro.dk. Så deltager du samtidig i konkurrencen om et gavekort til Linuspro.dk på 2,000 kr., får de gode tilbud først og unikke rabatkoder til Linuspro.dk. – Det er helt gratis.

Slutteligt, så finder du også Linuspro.dk på de sociale medier. Følg Linuspro.dk på Facebook, Instagram og Google+.

Hvad siger andre om Linuspro.dk

Selvom Linuspro.dk har gjort meget for, at det både skal være godt, nemt og sikkert, at handle online, så kan det altid være rart, at se hvad andre siger om Linuspro.dk. På webshoppen i øverste højre hjørne kan du se et link til Trustpilot.com. Her finder du en række anmeldelser fra tidligere kunder og langt de fleste har haft en god oplevelse, når de har handlet hos Linuspro.dk.

Samlet set opnår de en samlet rating 8,8 ud af 10 på Trustpilot.com.  Noget af det de andre kunder er glade for er den hurtige levering og de gode produkter. Du kan læse alle anmeldelser her.

Hurtig levering og nem betaling.

Når du bestiller hos Linuspro.dk bliver din bestilling afsendt fra deres lager i Danmark inden for 24 timer. Din ordre bliver sendt med Post Danmark eller GLS og bliver leveret inden for 1-3 arbejdsdage.

Ved betaling har du forskellige muligheder, så uanset hvilken betalingsløsning du foretrækker, så kan det lade sig gøre hos Linuspro.dk. Du kan betale med følgende løsninger:

 • Kreditkort; Dankort, Visa Electron, Visa, MasterCard, Maestro, American Express.
 • ViaBill – Få en afbetalingsløsning gennem ViaBill, når du handler på Linuspro.dk.
 • Mobilepay – Det tager få minutter og du slipper for, at skulle finde dit kreditkort frem.

Sådan bruger du din rabat kupon hos Linuspro.dk

Selvom du ikke vil gå på kompromis med din træning, så gør det nok ikke noget, så hvis du kunne få lidt rabat på Linuspro.dk. Når du modtager deres nyhedsbrev får du unikke rabatkoder til Linuspro.dk direkte i din indbakke. Derudover kan du også her på siden finde aktuelle rabatkoder til Linuspro.dk.

Her finder du også en guide, der viser hvor nemt det er, at gennemføre en ordre hos Linuspro.dk:

 1. Find en rabatkode til Linuspro.dk.
 2. Gå ind på Linuspro.dk og find dine kosttilskud og sportsprodukter.
 3. Læg dem i kurven og derefter til kurven øverst i højre hjørne.
 4. Gennemse din ordre.
 5. Nedenfor kan du i boksen ”Kuponkode” indtaste din rabatkode til Linuspro.dk.
 6. Opdatér din kurv og gå derefter til kassen.
 7. Indtast nu dine oplysninger.
 8. Vælg leveringsmetode
 9. Vælg betalingsmetode
 10. 10. Tryk på ”Fortsæt til betaling”.
 11. 11. Gennemfør din ordre.
 12. 12. Inden for 1-3 hverdage har du dine kosttilskud eller sportsprodukter.

linuspro-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 20 72 33 83

Handelsbetingelser

Adresse:

LinusPro ApS
Norddigesvej 2
8240 Risskov

CVR-nr.: 35809740

linuspro på facebook linuspro Google-plus