Du er lige gået glip af disse LinenMe rabatkoder og tilbud

Køb kvalitets hør produkter hos LinenMe

Tilbud
De har et stort udvalg af kvalitets produkter. Så hvis...Mere

De har et stort udvalg af kvalitets produkter. Så hvis du leder efter Hør produkter af god kvalitet er det her du skal købe det. Mindre

Se Rabat
95% Succes

Modtag tilbud og rabat til LinenMe

Tilbud
Hvis du tilmelder dig LinenMe nyhedsbrev for du tilbud og...Mere

Hvis du tilmelder dig LinenMe nyhedsbrev for du tilbud og rabatter tilsendt. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Hør – en alsidig størrelse

Hør er for mange et nostalgisk tekstil, som de fleste kender til, og et materiale som typisk har passeret ned gennem flere generationer. Det har et utal af anvendelsesmuligheder og er et særdeles hårdført materiale; derfor egner det sig til lidt af hvert. Dens rustikke look passer perfekt ind i et moderne hjem, og dette giver det et twist samt noget personlighed.

Hos LinenMe.dk sætter de en ære i hørprodukter og producerer alle deres produkter selv. Produkterne omfatter blandt andet viskestykker, håndklæder, sengetøj, forklæder og tøj. Desuden kan du købe det som helt almindeligt stof, så du selv kan designe det og bruge det til lige det, du vil.

Da hør er et meget alsidigt stykke stof, kan det omdannes til mange forskellige slags produkter i forskellige kvaliteter, farver og mønstre, og derfor gør det sig også godt i ethvert hjem. Desuden er det et naturligt og sundt materiale, som har været brugt af kvinder og mænd verden over i hundredvis af år.

 

Design selv

LinenMe tager hvert år rundt på diverse interiørmesser i Storbritannien, USA, Tyskland, Frankrig og Japan, så udvalget altid er i overensstemmelse med de største globale trends inden for farver og mønstre. Derfor vil du opleve, at produkterne på webshoppen har et moderne touch, selvom hør i sig selv er et meget retro materiale.  

På LinenMe.dk kan du designe dit eget produkt med hør fra hjemmesiden. Ved at vælge kategori, underkategori, varetype og materiale kan du tilpasse produktet lige efter dit eget hoved. Når du har indsendt din forespørgsel, vil du få tilsendt et tilbud på produktet, og derefter skal du tage stilling til, om du ønsker at benytte dig af det. Det er uforpligtende at få et tilbud, så hvis du ikke finder prisen fair, har det ikke kostet dig en krone.

 

Høj kvalitet til billige penge

LinenMe er på 3. familie generation og har derfor mange års ekspertise og erfaring med hør. Derfor sælger de kun hør af absolut bedste kvalitet direkte fra deres produktionsfacilitet i Litauen, som har tradition for at være et af de steder i verden, der væver det bedste hørstof. De fleste produkter er hjemmelavede, men følger nye teknologier og metoder, så du får det absolut bedste produkt, når du bestiller der. Desuden er priserne nogle af markedets bedste på trods af den høje kvalitet, så når du handler hos LinenMe, får du rigtig meget for pengene. Anmeldelserne på Trustpilot består kun af 4 og 5 stjerner, så du kan trygt handle dine næste hørprodukter her.

Alt hos LinenMe foregår direkte fra virksomheden, og derfor slipper du for fordyrende mellemled og uigennemskuelige betingelser. Ønsker du hjælp til din bestilling, et produkt eller andet, kan du kontakte virksomheden via mail, livechat eller telefon for øjeblikkeligt svar. På den måde får du personlig kontakt samt hurtig og billig levering, når du shopper produkter hos LinenMe.dk.

 

Sådan bruger du din rabatkode til LinenMe.dk

 1. Find din rabatkode her på siden
 2. Vælg mellem de mange smukke kvalitets hørprodukter hos LinenMe, eller design dit eget
 3. Læg de varer i kurven, du ønsker at købe
 4. Gå til indkøbskurven
 5. Under ordre oversigten finder du feltet ’KUPONKODE’. Her skal du indsætte din rabatkode fra Rabatbanditten
 6. Tryk ’UDFØR’
 7. Fortsæt til kassen
 8. Er du eksisterende kunde, kan du blot indtaste din e-mail. Er du ny kunde, skal du udfylde felterne med de påkrævede oplysninger
 9. Vælg forsendelses- og betalingsmåde
 10. Indtast dine kreditkortoplysninger eller betal med PayPal
 11. Betal og afslut købet.

linenme kuponkode og rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: support@linenme.com

Telefon: +44 (0)2081333853 Åbningstider: 08:00-17:00 mandag-fredag.

Vilkår og betingelser

linenme på facebook linenme på Youtube linenme på Twitter linenme Google-plus