Køb 2 par briller og betal for 1 + 50 kr. ekstra i rabat

Kode
Med denne rabatkode kan du købe 2 briller og kun...Mere

Med denne rabatkode kan du købe 2 briller og kun betale for 1 + 50 kr. ekstra rabat. Mindre

15% rabat på kontaktlinser

Kode
Brug denne rabatkode og få 15% på dit køb af...Mere

Brug denne rabatkode og få 15% på dit køb af kontaktlinser hos Lenson.dk Mindre

Få 40Kr. rabat som ny kunde

Kode
Som ny kunde kan du ved at bruge denne rabatkode...Mere

Som ny kunde kan du ved at bruge denne rabatkode få 40 kr. kontant rabat. Mindre

Mængderabat på linser

Det er blevet mere og mere almindeligt at bruge kontaktlinser, og der findes mange forskellige versioner at vælge imellem. Desværre er kontaktlinser dyre, og særligt fordi det er noget, der skal købes igen og igen, uanset om det er dags-, eller årslinser.

Hos LensOn vil man gerne tilbyde kunderne de mest attraktive priser, og derfor får du mængderabat på linser – faktisk helt op til 40 %. Jo flere pakker du køber, jo billigere er det for dig. Er I flere i familien, der bruger kontaktlinser, kan I med fordel købe jeres linser samlet og på den måde spare rigtig mange penge på den lange bane, så I kan få råd til lidt mere af alt det sjove.

Linserne hos LensOn er af høj kvalitet, og du finder også optikernes egne mærker, hvis du ønsker at købe noget, du kender.

Der er ingen grund til at betale for meget for kontaktlinser, når de kan erhverves så billigt som hos LensOn. Faktisk tilbyder de prisgaranti, så skulle du finde dine linser andetsteds, får du differencen retur. Du får desuden altid lynhurtig fragt, ofte dag-til-dag levering, så du har dine linser rettidigt.

En score på 9,2 ud fra mere end 1000 anmeldelser er ikke til at tage fejl af – LensOn er et af de bedste steder, når du skal have kontaktlinser.

 

Opgrader til bedre linser uden at gå til optikeren

Der kommer hele tiden nye kontaktlinser på markedet, og med nutidens teknologi går udviklingen rigtig stærkt. Dette betyder, at anerkendte kontakte linsemærker bliver opgraderet til nye og forbedrede udgaver for at give dig et endnu bedre produkt. Hos LensOn får du en overskuelig oversigt over tilgængelige opgraderinger, du kan prøve helt uden at skulle til optikeren. Det vil typisk være, hvis du bruger forgængeren til en nyere udgave af linser, at du kan få lov at teste opgraderingen selv. Der er naturligvis ingen tvang – er du tilfreds med dine linser, er du velkommen til at blive ved med at bruge dem, men hvorfor ikke prøve en ny og forbedret version for øget komfort og større velbehag?

Da øjnene og synet ændrer sig med årene, finder du også en oversigt over tilgængelige og relevante opgraderinger, der kræver en optikers synspunkt, med udgangspunkt i det mærke du allerede bruger. Således kan du hele tiden holde dig opdateret på nyheder og sikre dig selv den mest behagelige oplevelse – det vil dine øjne takke dig for.

 

Nem og hurtig genbestilling med ClickandReload

Kontaktlinser er en gennemgående ting i ens liv, og de fleste mennesker holder trofast fast i et bestemt mærke og en bestemt udgave, fordi det er den, der fungerer bedst for dem. Det kan være ud fra en optikers anbefaling, eller fordi du har prøvet forskellige slags linser og på den måde fundet de rigtige.

I stedet for at du skal igennem hele bestillingsprocessen igen og igen, har LensOn gjort det nemt og enkelt at genbestille din gamle ordre ved hjælp af bare nogle få klik. Dette koncept kalder de ClickandReload, og det eneste, det kræver, er, at du opretter dig som bruger. LensOn sørger ovenikøbet for at sende dig en påmindelsesmail, når det er på tide at bestille nye linser, ud fra mængde og forbrug. En link i mailen sender dig direkte til bestillingssiden, hvorfra du kan gentage din bestilling, men det er naturligvis muligt at ændre og tilpasse både linsetype, mængde, styrke osv.

Det er hurtigt, nemt og bekvemt.

 

Sådan sparer du penge med en rabatkode

  1. Vælg din foretrukne rabatkode fra siden her
  2. Find dine linser hos LensOn – opret dig som bruger for lynhurtig genbestilling af tidligere ordrer
  3. Gå til din indkøbskurv
  4. Til højre finder du rabatkode-feltet, hvori du skal indsætte din kode fra Rabatbanditten
  5. Indtast dine adresseoplysninger
  6. Vælg betalingsform – med Klarna faktura kan du udskyde din betaling i 14 dage, eller oprette en delbetalingsaftale
  7. Acceptér betingelserne
  8. Betal for dine varer
  9. Afslut købet.

lenson rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 8088 9576

Handelsbetingelser

Adresse:

Arne Jacobsens Allé 7, 5 tr
2300 København SV
Danmark