Ups! Ingen rabatkoder fundet.

Der er ingen rabatkoder til denne butik, kig tilbage senere.

Sådan startede det

Lekmer.dk er Nordens største online legetøjsbutik og er en svensk virksomhed, der blev grundlagt i 2006. Det er også i Sverige, du finder deres hovedkontor og lager.

De vil opnå deres position på det nordiske marked gennem god kundeservice, hurtig levering og gode produkter til de rette priser.

I dag ejes Lekmer.dk af Qliro Group, som er nordens største E-handelshus. Under dette tag finder du også giganterne cdon.com, nelly.com, bodystore.com og mange flere. Ved at samles i den samme koncern skaber det muligheder for en stærk forhandlings position over for leverandørerne. På den måde kan Lekmer.dk tilbyde dig legetøj til gode priser.

Du kan være helt tryg, når du besøger Lekmer.dk og gennemfører en bestilling. De er nemlig E-mærket og er derfor dokumenteret, som en sikker online butik.

 

En verden af leg og kreativitet

Lekmer.dk er bygget op, så du nemt kan finde det du søger. På forsiden finder du altid de mest aktuelle tilbud og kampagner. I menuen, som du finder i venstre hjørne finder du en oversigt over de forskellige kategorier og underkategorier, der er på Lekmer.dk. Derudover finder du også en oversigt over de varemærker, som Lekmer.dk føre inden for den pågældende kategori.

Du finder følgende overordnede hovedkategorier på Lekmer.dk:

 • Legetøj
 • Barn & baby
 • Børnetøj
 • Børnesko
 • Børneværelset
 • Outlet
 • Varemærker

Du behøver faktisk ikke tage andre sted hen, for at gøre de nødvendige indkøb til dit barn eller baby.

Under hver kategori finder du også toplister og nyheder, så du dels kan hurtigt kan finde det meste populære legetøj eller de nyeste produkter på markedet.

Når du klikker dig ind under en underkategori kan du hurtigt se hvor mange produkter der er og for at det ikke skal blive alt for uoverskueligt eller tidskrævende, så kan du via den blå boks ”Filtrer”, sortere din søgning, således at du kun får vist de produkter, der har relevans for dig.

Der er legetøj og underholdning for enhver smag på Lekmer.dk – uanset om du er til kreativ leg, der udvikler dit barn eller elektronisk udstyr, så finder du det på Lekmer.dk.

Det er ikke bare udvalget af legetøj, tøj, børneudstyr og sko, som er varieret og stort. Der er også en bred vifte af mærkevarer – store, som små. Alt sammen er kendetegnet ved, at være nøje udvalgt til dig, så du hos Lekmer.dk er sikker på, at få gode kvalitetsprodukter til en fornuftig pris. Her er en liste over nogle af de mærker, som du kan finde hos Lekmer.dk:

 • AeroSleep
 • BabyBjörn
 • Barbie
 • Barbapapa
 • Disney
 • Fisher Price
 • FuReal Friends
 • Hama
 • Danspil
 • Hulabalu
 • Hummel
 • Lamaze
 • LEGO
 • MinyMo

Du kan se den komplette liste her i alfabetisk orden.

Når udvalget af legetøj er så stort, så kan det være svært, at overskue det hele og ønskelisten bliver efterhånden længere og længere. På Lekmer.dk kan du, ved at trykke på hjertet ved det enkelte produkt, tilføje til en ønskeliste. På den måde kan du nemt finde de produkter, som du bedst kan lide. Hvis du opretter en profil på Lekmer.dk kan du også dele den med familie og venner. – Aldrig har det været nemmere, at få lavet ønskelister til og for de kære små.

Du kan altid se den aktuelle lagerbeholdning på de enkelte produkter, således kan du se om det er vigtigt, at få gennemført ordren med det samme eller om den er i restordre.

I ”Outlet” finder du altid mange gode tilbud på både legetøj, tøj og sko. Alt sammen er de velkendte mærker og du har mulighed for at spare mange penge. Nogle gange kan du faktisk spare helt op til 70% på f.eks. lækkert tøj eller yndlingslegetøjet.

 

Den gode kundeservice betyder alt

En kundeservice er ikke bare, at returret og hurtig levering. For Lekmer.dk betyder god kundeservice også, at deres besøgende har en god købsoplevelse. Det betyder også, at de sidder klar til, at hjælpe dig, såfremt du har brug for hjælp, hvad enten du har spørgsmål til din ordre eller produkterne.

Du kan finde telefonnummer og åbningstider under ”kontakt os” i bunden af Lekmer.dk. Derudover er der også mulighed for, at chatte med Lekmer.dk på udvalgte tidspunkter.

Derudover har Lekmer.dk samlet en række spørgsmål, som de har besvaret og lagt ud, så du måske kan finde svar der. Dette finder du også under ”kontakt os”.

 

Lekmer.dk betragter også den gode kundeservice, som en mulighed for, at give dig masser af inspiration, nyheder, konkurrencer og rabatkoder. Alt dette kan du også få del i ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Du kan også følge med via de sociale medier; Facebook, Instagram og YouTube. Derudover så har Lekmer.dk også en blog, som du kan følge med i.  Her får du masser af tips og tricks til beklædning, indretning, underholdning, leg og kreativitet.

 

Fordi god kundeservice kan vurderes af tidligere kunder

Lekmer.dk ønsker at give kunderne en god kundeservice. Det kræver selvfølgelig kig på Trustpilot.dk, for at se hvad andre kunder har sagt om deres indkøb hos Lekmer.dk.

trustpilot.dk scorer Lekmer.dk 6.6 i en rating. Det er en middel bedømmelse og overvejende er kunderne glade for det store udvalg, de gode priser og hurtige levering. Det betyder altså, at Lekmer.dk overvejende set er i stand til, at indfri deres vision om, at tilbyde dig en god købsoplevelse.

 

Alle de praktiske betingelser

Vi kender det godt! – Man får ikke lige læst de der vigtige betingelser. Derfor kan du læse de vigtigste punkter her:

 • Du har altid 14 dages fortrydelsesret, der gælder fra den dag du modtager din ordre.
 • På børnetøj og sko er der altid gratis returret. Det er altså Lekmer.dk, der forbeholder sig udgifterne ved returforsendelse af tøj og sko.
 • Der er enkelte produkter på Lekmer.dk, som fra producentens side af er forlænget. Dette gælder kun almindelige produktionsfejl og lignende.

 

Priser, betaling og levering

Alle priser på Lekmer.dk er opgivet i danske kroner og inkl. moms. Du kan betale med langt de fleste typer af kreditkort – Helt uden gebyrer.  

Du kan finde den estimerede leveringstid på hver enkelt produkt, når du skal bestille nye ting hjem til dit barn eller baby.  Lekmer.dk tager selvfølgelig forbehold til forsinkelser hos Post Danmark, som er leverandøren.

Du vil modtage en Track & Trace, således at du kan følge din pakke og når den er klar til afhentning på det nærmeste posthus, så vil du modtage en SMS. Det er både nemt og enkelt.

Såfremt du bestiller en større pakke hos Lekmer.dk, så vil din ordre blive leveret med DHL, som vil tage kontakt til dig, for at aftale et nærmere leveringstidspunkt, når de har ordren i deres hænder.

Du kan forvente en typisk leveringstid på 1-3 hverdage.  Du opnår fri fragt ved køb, der overstiger 1000 kr.

 

Sådan får du endnu billigere legetøj

Det kan være en stor udgift med børn. Ikke nok med at de skal have tøj på kroppen. De skal også have legetøj og værelset skal indrettes. Hos Lekmer.dk går de langt for, at kunne tilbyde dig de bedste priser, men hvorfor ikke gøre en endnu bedre handel ved, at benytte rabatkoder til Lekmer.dk. Her på siden kan du altid finde opdaterede og aktuelle rabatkoder til Lekmer.dk. For at gøre det endnu nemmere for dig, så har vi også lavet en guide til, hvordan du nemt gennemføre en handel på Lekmer.dk.

 1. Først finder du en rabatkode til Lekmer.dk og gemmer den.
 2. Gå nu ind og shop løs, mens du får rabat.
 3. Gå til indkøbskurven, når du har lagt alle varerne i kurven.
 4. Her ser du en oversigt over din ordre.
 5. Lige nedenunder finder du ”Rabatkode”. Tryk på denne.
 6. Indtast nu din rabatkode til Lekmer.dk
 7. Indtast dine personlige oplysninger
 8. Indtast dine betalingsoplysninger
 9. Accepter handelsbetingelserne
 10. Send din bestilling af sted og glæd dig til at modtage din ordre.

lekmar-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Generelle vilkår

lekmer på facebook lekmer på Youtube