Spar op til 50-70% hos leg og hobby

Tilbud
Du kan spare helt op til 70% hos leg og...Mere

Du kan spare helt op til 70% hos leg og hobby. Der er tilbud på massere af produkter lige nu. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få gratis fragt hos leg og hobby

Tilbud
Hvis du ønsker at få gratis fragt hos leg og...Mere

Hvis du ønsker at få gratis fragt hos leg og hobby skal du købe for over 1000 kr. Der er desværre ikke nogen aktive rabatkoder endnu. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar 50% på julekalender hos leg og hobby

Tilbud
Lige nu er der tilbud på to forskellige julekalendere hos...Mere

Lige nu er der tilbud på to forskellige julekalendere hos leg og hobby. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Historien om Leg-hobby.dk

Leg-hobby.dk er én af Danmarks ældste webshops, som sælger legetøj til piger og drenge. Leg-hobby.dk startede som fysisk butik i Brovst i Nordjylland tilbage i 1975, som blev grundlagt af Claus Guldbæk Olsen.  Butikken har i mange år været centrum for leg og hobby i lokalområdet og i 1997 valgte grundlæggeren af gå online og åbnede Danmarks første webshop med legetøj.

I 2011 blev virksomheden overtaget af Ronni Høgh, som i 2014 valgte at Leg-hobby.dk nu udelukkende skulle være en online webshop. Det har blandt andet betydet, at du i dag får mere konkurrencedygtige priser og bedre vilkår, når du handler hos Leg-hobby.dk.

Da Leg-hobby.dk åbnede op i 1975 var det kun legetøj, som du kunne finde i den lille lokale butik, men produktsortimentet har fulgt udviklingen og i dag består Leg-hobby.dk også af en lang række andre produkter, som ligger op til kreativ og aktiv leg, som f.eks. rulleskøjter, løbehjul og meget mere. Desuden finder du også alt det traditionelle legetøj, som bondegårde og tilhørende bondegårdsdyr, som altid har været populært blandt særligt de mindre børn.

Alle produkter på Leg-hobby.dk er særligt udvalgt med fokus på, at skabe mange underholdende og hyggelige timer med familien eller vennerne blandt piger og drenge, for deres slogan er nemlig:

”Sammen leger vi bedst”

Rulleskøjter, løbehjul og klassisk legetøj

Legetøj har ikke altid været det samme og førhen fandt børn ud af at lege med ting i naturen. Igennem tiden er legetøjsindustrien blevet udviklet og vi finder i dag mere avanceret legetøj samtidig med at sortimentet for hele branchen er blevet drastisk udvidet. Det stiller selvfølgelig store krav til Leg-hobby.dk, fordi kunsten er netop, at kunne tilbyde dig det legetøj, som er det rigtige for dit barn.

Derfor finder du også et stort udvalg af legetøj inden for en række forskellige kategorier og de har arbejdet målrettet på, at skabe en overskuelig webshop, så det er nemt for dig, at handle på Leg-hobby.dk. I alt finder du 8 kategorier i topmenuen, hvoraf nogle af dem fungere som ”Drop-down” med en række underkategorier.

Legetøj er den første kategori i rækken og her finder du alt lige fra de traditionelle bondegårde og bondegårdsdyr til det mere moderne legetøj, inspireret af de kendte Disney-figurer.  Du finder følgende underkategorier hos Leg-hobby.dk under ”Legetøj”:

 • Badebassin
 • Bruder
 • Trækvogne
 • Bondegårdslegetøj
 • Barselsstork
 • Børneværktøj
 • Pigelegetøj
 • Legetøjsvåben
 • Drengelegetøj
 • Kreativt legetøj
 • Børne Musik Legetøj
 • Udendørs legetøj
 • Fastelavnskostumer
 • Plysdyr
 • Banbao
 • Pedeltraktorer

Og som du nok kan konkludere, så holder Leg-hobby.dk fast i de gamle traditioner og tilbyder det legetøj som aldrig går af mode. Så vil du slippe med iPads og Playstations, så er det hos Leg-hobby.dk du skal købe legetøj.

De efterfølgende kategorier ”Rulleskøjter”, ”Løbehjul/BMX”, ”Board” og ”Løbecykel/Gåvogne” ligger mere op til den moderne tid, men stadig samme fokus på den aktive og kreative leg med venner og familie. Her finder du et stort udvalg af forskellige rulleskøjter, skateboards og løbecykler. Uanset som du ønsker Side-by-side rulleskøjter eller in-liner rulleskøjter, så finder du det her. Et skateboard er heller ikke et bare et skateboard. Her finder du både Long-boards samt mini skateboards til mindre børn, således kan hele familien altså komme med på tur, når I ruller ud i den friske luft.

Inden I kan rulle ud i naturen på Skateboards eller løbehjul, så er det vigtigt, at sikkerheden er i top. Derfor kan du også hos Leg-hobby.dk købe beskyttelsesudsyr og tøj specielt designet til formålet. Det finder du under de dertilhørende menuer i topmenuen.

Uanset hvilken kategori du klikker dig ind på, så vil du i venstre side af Leg-hobby.dk kunne filtrere din søgning, således at du kun får vist produkter, som er interessante for dig. Det gør det væsentligt nemmere for dig, når du leder efter noget konkret legetøj, som dine børn ønsker sig.

Spar penge på legetøj hos Leg-hobby.dk

Det kan være en dyr affære med legetøj, særligt fordi der hele tiden bliver udviklet nye spændende ting og børnenes interesser ændre sig i takt med deres alder. Derfor kan det også være rart, at kunne spare penge på legetøj. Hos Leg-hobby.dk kan du altid finde en række gode tilbud, hvor du kan opnå store rabatter på det populære legetøj. I topmenuen finder du blandt andet ”Tilbud”. Her kan du klikke dig ind på en række underkategorier, fordelt efter hvor mange procent du kan spare:

 • 10-29%
 • 30-39%
 • 40-49%
 • 50-70%

Du kan også finde boksene i venstre side på forsiden, så du kan klikke dig direkte ind til de store besparelser på Leg-hobby.dk. På forsiden finder du ydermere også andre kampagner og tilbud, som løbende bliver skiftet samt fremhævede varer, som er særligt populære hos Leg-hobby.dk.

Kundeservice hjælper dig til det rette valg

Det kan altid være en hård/fin balance, når man skal købe legetøj til drenge og piger, for måske er det i virkeligheden ikke lige det de ønsker sig eller også var det en anden model. Det skal du dog ikke lade dig forvirre af, for hos Leg-hobby.dk kan du altid få hjælp til at vælge det rigtige legetøj og med deres mange års erfaring, så ved de noget om legetøj og kan give dig en kompetent rådgivning.

Du kan kontakte Leg-hobby.dk direkte på webshoppen, hvor du nederst i højre hjørne finder en chat. Her kan du skrive til dem inden for deres åbningstider. Hvis du hellere vil sende en mail, så kan du forvente svar inden for 24 timer eller du kan ringe til dig. Du finder alle kontakt informationerne i bunden af sLeg-hobby.dk.

Følg med i udviklingen, så du kan give dit barn det bedste

Legetøj bliver udviklet hele tiden og det kan være lidt af en jungle, at finde rundt i, men heldigvis kan du holde dig opdateret på udviklingen, så du ikke står forvirret op til jul og fødselsdage uden at vide hvad det rigtige legetøj er lige nu.

Leg-hobby.dk har blandt andet et nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig gratis, så får du alle informationerne direkte i indbakken. Derudover kan du også følge Leg-hobby.dk på Facebook samt Twitter.  Så er der ikke længere nogen undskyldning for, at du ikke ved hvad dine børn synes er fedt lige nu!

Så populære er Leg-hobby.dk

Med mange år på bagen kommer erfaring og samtidig også mange glade og tilfredse kunder, der gerne vender tilbage til Leg-hobby.dk. Det skal man i hvert fald tro, når vi kigger på anmeldelserne på Trustpilot.dk. Her opnår de en samlet score på hele 9,5 ud af 10 i rating. Det er det, som Trustpilot.dk kalder for ”Fremragende”.

De mange kunder er særlig glade for, at den gode kundeservice, som ovenikøbet følger op på deres henvendelser efterfølgende. Derudover vidner det om, at Leg-hobby.dk lever op til deres udsagn om lynhurtig levering. Hvis du vil læse alle anmeldelser, så kan du læse dem her.

Lynhurtig levering og gebyrfri betaling

Leg-hobby.dk vil gøre det så nemt for dig, som muligt når du skal bestille legetøj på deres webshop. Derfor er der også nogle konkurrencedygtige faktorer, som er med til at give dig en god købsoplevelse. Du får blandt lynhurtig levering, som typisk er inden for 1-2 dage. Hvis du bestiller for mere end 1000 kr., så opnår gratis fragt. Din ordre bliver leveret med Post Danmark, hvor du kan vælge mellem med eller uden omdeling.

Du får også gebyrfri betaling og kan benytte følgende typer af betalingskort hos Leg-hobby.dk: Dankort, Visa og MasterCard.

Spar penge på legetøj med rabatkoder til Leg-hobby.dk

Udover, at du kan finde særlige tilbud med kæmpe store rabatter på Leg-hobby.dk, så kunne det da også være rart med lidt yderligere besparelser. For måske allerede næste år skal dit barn have udskiftet legetøjet, fordi det ikke længere er alderssvarende eller interessant.  Her på siden kan du altid finde aktuelle rabatkoder til Leg-hobby.dk og rabatkoder til andre virksomheder. Ellers kan du også modtage rabatkoder til leg-hobby.dk ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev.  

For at du kan købe legetøj til dit barn endnu nemmere og hurtigere finder du her en guide til hvordan du gennemføre en bestilling på Leg-hobby.dk. Så er det lige til, at gå til.

 1. Hvis du har en rabatkode til Leg-hobby.dk, så find den frem.
 2. Find det legetøj du leder efter læg det i kurven.
 3. Når du er færdig med at shoppe, så går du til indkøbskurven i øverste højre hjørne.
 4. Indtast nu dine kontaktoplysninger
 5. Vælg leveringsmetode
 6. Vælg betalingsmetode
 7. Kig din ordreoversigt igennem.
 8. Nedenfor kan du i en boks indtaste din rabatkode til Leg-hobby.dk.
 9. Tryk herefter på ”Anvend”.
 10. Tilføj evt. en kommentar til din ordre.
 11. Accepter handelsbetingelserne.
 12. Bekræft din ordre
 13. Vent nu til dit barn kan bruge timevis på det nye underholdning, så kan du måske slappe af imens.

leg-hobby rabatkupon


Kontakt oplysninger

Telefon: 98231098

E-mail: [email protected]

Forretningsbetingelser

 

Ole Langes Vej 55

9460 Brovst

Danmark

CVR nr.: 33897901

leg-hobby på facebook leg-hobby på Twitter