LED pærer med høj Ra værdi

Tilbud
Når du skal købe led pærer er det vigtigt med...Mere

Når du skal købe led pærer er det vigtigt med en høj Ra værdi. Led pærer med høj Ra værdi har et natuligt lys. Hos LED-salg har de et stor ud vælg af LED pærer med høj Ra værdi. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Led-salg rabatkoder og tilbud

Få gratis fragt til led-salg.dk

Tilbud
Hos Led-salg.dk for du altid gratis fragt med GLS pakkeshop.
Se Rabat
100% Succes

Alt i kvalitets LED pærer

Tilbud
Hos LED-salg har de stor set alt i LED pærer....Mere

Hos LED-salg har de stor set alt i LED pærer. De har flere forskellige mærker og næsten alle typer af LED pærer. Alt fra G4 Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 40% på LED pærer

Tilbud
Lige nu der flere LED pærer på tilbud hos LED-salg....Mere

Lige nu der flere LED pærer på tilbud hos LED-salg. Du kan spare 10-40% når du handler der lige nu. Mindre

Se Rabat
100% Succes

LED til private, erhverv og landbrug – noget for enhver

Går du med planer om at udskifte dine gamle og slidte pærer med et LED alternativ, er du bestemt ikke alene. I de seneste par år har flere danskere nemlig fået øjnene op for de kontante besparelser, det er muligt at opnå, hvis man skifter ældre eller energiineffektive pærer ud med de smarte og nytænkende LED eller induktionspærer. Disse pærer sparer på strømmen, så du kan se frem til en lavere elregning, hvilket jo også skåner miljøet – der er altså tale om en win-win-situation. På LED-SALG.dk er det muligt for alle at handle billige LED pærer til spotpriser, uanset om du handler privat, til din virksomhed eller sågar til landbrug.

 

LED-SALG.dk har det hele til den halve pris, og du finder pærer til alverdens formål. Har du brug for nogle nye, energibesparende pærer til din butik eller en lagerhal? Måske ejer du et gartneri, som har behov for en udskiftning af pærerne, så du rent faktisk kan se, hvad du laver? LED-SALG.dk henvender sig som nævnt til både private, erhverv og landbrug, hvilket også afspejles i deres brede og alsidige sortiment. Du finder således alt lige fra indbygningsspots til stuen til spots til grisestalde.

 

Glade kunder – mulighed for at dele betalingen op i små bidder

Billige LED pærer er noget, de fleste kan lide, og på Trustpilot har LED-SALG.dks kunder belønnet webshoppen med en samlet bedømmelse på 7,2 ud af 10, hvilket er ganske flot. Over 85 % af alle bedømmelser er ydermere 5 stjerner ud af 5 mulige, og nærmest samtlige anmeldelser påpeger den exceptionelle service som en af hovedårsagerne til de flotte bedømmelser. Endvidere er der kort leveringstid og et bredt udvalg, hvilket sikrer, at du altid har gode chancer for at finde en pære, som passer til lige netop din lampe.

 

Priserne på LED-SALG.dk er bestemt ikke noget at kimse af, men hvis du oplever lavvande på kontoen, er det rent faktisk muligt at splitte betalingen op i mindre dele, så du ikke betaler hele beløbet på én gang. LED-SALG.dk tilbyder nemlig betaling gennem ViaBill – helt uden renter eller gebyrer. Det er ganske gratis, så længe det samlede beløb ikke overstiger 2.000 kr. Det er således muligt for de fleste at købe billige pærer – selv hvis du er på SU.

 

Af andre fordele kan nævnes fri fragt med GLS, såfremt du køber for mere end 500 kr., gratis bortskaffelse af brugte lyskilder og en meget kort leveringstid på kun 1-2 hverdage. Du har selvfølgelig altid 14 dages fuld returret, hvis du mod forventning ikke er tilfreds med de modtagne varer, og 2 år reklamationsret.

 

Spar penge i dag – brug en rabatkode til LED-SALG.dk

Vil du gerne skåne miljøet eller bare din pengepung? LED pærer er en relativt beskeden investering, der hurtigt betaler sig selv hjem i kontante energibesparelser. Nedenstående guide er en hjælp til dig, så du kan spare endnu flere penge, når du handler på LED-SALG.dk:

  1. Find en rabatkode til LED-SALG.dk her på Rabatbanditten – kopier den
  2. Besøg webshoppen på led-salg.dk, og find de produkter, du ønsker at købe
  3. Færdig med at handle? Tryk på din indkøbskurv øverst i højre hjørne
  4. Her kan du se alle de ting, du har lagt i kurven. Dobbelttjek for en sikkerheds skyld, om alt er, som det skal være
  5. Under produkterne finder du et tomt felt med overskriften ”RABATKODER”. Her skal du indtaste din rabatkode. Tryk ”Anvend kupon”
  6. Rabatten skulle nu fremgå af det samlede beløb
  7. Tryk på ”Gå til betalingssiden”, indtast dine personlige oplysninger, vælg leverings- og betalingsform, og tryk på ”Til betaling”. På denne side kan du også indtaste rabatkoden i feltet med overskriften ”Rabatkupon”
  8. Indtast dine kortoplysninger, og gennemfør købet.

led-salg rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 28 20 28 28
Email: [email protected]

Handelsbetingelser og vilkår

LED-SALG.dk ApS
Kirke Værløsevej 16
3500 Værløse

CVR: 33162294

led-salg Google-plus