Du er lige gået glip af disse LED KONGEN rabatkoder og tilbud

Spar 50% på E27 LED pærer

Tilbud
Der er lige nu gode tilbud på E27 LED pærer...Mere

Der er lige nu gode tilbud på E27 LED pærer hos LED Kongen. Du kan spare helt op til 50% på udvalgte pærer. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 40% på LED pærer

Tilbud
Hos LED Kongen har de rigtig gode priser på LED...Mere

Hos LED Kongen har de rigtig gode priser på LED pærer. Du kan lige nu spare op til 40% på flere forskellige typer af  pærer. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Læs alt om LED pære her

Tilbud
Hos LED-kongen har de samlet en masse god information om...Mere

Hos LED-kongen har de samlet en masse god information om LED pærer. Du kan læse om RA værdier, Kelvin og Levetid på pærerne. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Gå fornuftens veje – køb dine LED-pærer hos Led-kongen.dk

Hos Led-kongen.dk har du mulighed for at købe de miljøvenlige LED-pærer til fordelagtige priser. Her kan du finde et bredt sortiment af LED-pærer, så du kan købe lige netop de pærer, der passer til dit ønske om lysniveau og lamperne i dit hjem – uanset krav… Desuden findes en detaljeret beskrivelse af de forskellige LED-pærer og deres funktioner på hjemmesiden. Så frygt ej, hvis du føler dig på bar bund, når det kommer til valg af sokler og lumen – Led-kongen har nemlig lavet en professionel guide, som vil hjælpe dig til at finde lige netop de LED-pærer, som du søger. Og hvis stadig er på bar bund efter en gennemlæsning af den detaljerede guide, eller hvis du har andre spørgsmål, så står Rune fra deres kundeservice altid klar til at svare på dine spørgsmål indenfor blot 36 timer.

At kundeservicen og kvaliteten af produkterne er i top, det fremgår også tydeligt at Led-kongens Trustpilot-anmeldelser. Her har kunderne givet Led-kongen 7,9 ud af 10 stjerner, hvilket bekræfter deres store fokus på kundeservice. Her har kunderne på Trustpilot specielt tillagt den hurtige levering og de billige priser stor værdi. Og leveringen sker ikke kun hurtigt hos Led-kongen – fragtomkostningerne er også uhørt lave. Uanset købets størrelse tilbyder de nemlig en fast fragtomkostning på det beskedne beløb af 10 kr.

 

Det er alles ansvar at passe på miljøet – det offentlige belønner med tilskud

Vi lever i en verden, hvor beskyttelsen af miljøet ikke altid er kommet i første række. For at begrænse skaderne på miljøet er det vigtigt, at vi ændrer vores forbrugsvaner. Hos Led-kongen har de den helt rette indstilling til håndtering af miljøet. De smarte og nye LED-pærer bruger 50% mindre strøm end de traditionelle pærer – hvilket alene er med til at skåne miljøet. Men for at skabe endnu bedre vilkår for vores udsatte miljø har Led-kongen valgt at optimere deres LED-pærer yderligere.

For eksempel undlader Led-kongen at sælge pærer med de farlige kviksølvmetaller, som findes i almindelige bærer. Disse metaller er ikke kun farlige for miljøet, men også for dig som forbruger. Led-kongen sælger også CO2 neutrale produkter, samtidig med at de bestræber sig på at være CO2 neutrale i den daglige drift. Her er genbrug nøgleordet, og papir samt emballage, der bruges til blandt andet indpakning af LED-pærerne, er produceret i genbrugsmateriale.

Energistyrelsen er enige med Led-kongen, når det gælder om at passe bedre på miljøet. På energikoeb.dk kan du ansøge om at få op til 10 kr. i tilskud pr. pære til køb af de i forvejen billige LED-pærer. Her findes en let og overskuelig vejledning til, hvordan du ansøger. Det betyder rigtig nok, at hvis du udskifter dine almindelige pærer med Led-kongens miljøvenlige LED-pærer, kan du opnå store besparelser.

Så lad os stå sammen, mens vi stadig kan – udskift de almindelige pærer med LED-pærer og skån miljøet.

 

Find Led-kongen på de sociale medier

Hos Led-kongen ved de, at en god virksomhed blandt andet bygger på kommunikation med kunderne. Derfor er Led-kongen synlige på diverse sociale medier, hvor de ønsker at inspirere og oplyse dig yderligere om deres produkter og deres funktioner. Foruden at være synlige på sociale medier som Twitter og Facebook har du også mulighed for at læse deres blog på hjemmesiden. Hvis du for eksempel leger med tanken om at udskifte til LED-pærer i dit soveværelse, er det her, du finder råd og vejledning omkring den helt perfekte belysning i netop dette rum. Hvis du ønsker at høre mere om LED-pærernes effekt på miljøet, er det også her, du kan læse om den nyeste forskning på området.

Så hvis du som forbruger ønsker en billigere strømregning og en status som forkæmper for miljøet, kan du på de sociale medier og på Led-kongens blog finde nyheder samt tips og tricks.

led-kongen-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: via denne formular

Handelsbetingelser

Rune Pjedsted, Hortensiagatan 8, 21362 Malmö

Læs deres blog her