Spar 7% på ALLE hvidevarer*

Kode
*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer.
Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

Spar 12% på 100vis af hvidevarer

Kode
Gælder på produkterne der ses via linket.
Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

En online butik med hvidevarer

At købe hårde hvidevarer kan være lidt af en jungle, da der er mange ting, man skal have for øje. Desuden kan det være svært at skelne imellem, om et produkt i virkeligheden er godt, eller om sælgeren blot snakker det op, fordi der er en god fortjeneste på det. Derfor kan det også sagtens være en fordel at handle på nettet, hvor du i god ro og orden kan kigge på dine muligheder uden forstyrrelser. Netop dette er tanken bag lavprishvidevarer.dk, hvor de har et stort udvalg af hårde hvidevarer til gode priser. På siden vælger du nemt den kategori, du er interesseret i, og så bliver du præsenteret for et nøje udvalgt sortiment af produkter, som kan være interessante for dig. Du kan indskrænke din søgning ved eksempelvis at vælge et specifikt mærke, indstille dit budget eller vælge materialer. På den måde får du nemt et overblik over de produkter, som har interesse for lige netop dig.

Altid gratis levering

Når du handler på lavprishvidevarer.dk, er der altid gratis levering lige til døren. Tilmed går det hurtigt – faktisk kan du forvente at få dit produkt dagen efter din bestilling. Det kan du, fordi de opbevarer langt de fleste af deres produkter på deres eget lager, og så længe dit specifikke produkt er på lager, kan de altså hurtigt bringe det ud til dig. Ønsker du at vente med at modtage dit produkt, kan du blot vælge en senere leveringsdato, så det kommer til at passe dig helt perfekt.

Tilfredse kunder på Trustpilot

På Trustpilot har over 3000 uafhængige kunder anmeldt lavprishvidevarer.dk. Her har de en samlet score på 8.3 ud af 10, så du kan altså roligt vælge denne side, næste gang du mangler nye hvidevarer. Her får du varerne til en god pris, og de roses især for deres hurtige betjening og levering samt venlige kundeservice.

Åbent alle ugens syv dage

Naturligvis har webshoppen åbent alle ugens syv dage, og det gør det nemt for dig at handle lige, når det passer dig. Ikke nok med det så har deres kundeservice ligeledes åbent hver eneste dag. Således kan du hver dag mellem 8 og 22 ringe til deres telefoniske kundeservice og få hjælp og vejledning til dine indkøb. Skal du have fat i flere hvidevarer på samme tid, er der også mulighed for at få et unikt tilbud. Foretrækker du en korrespondance på skrift, har de en livechat, som du kan kontakte. Her kan du hurtigt og nemt få svar på konkrete spørgsmål til produkter, du kigger på. Der er altså rig mulighed for at få personlig rådgivning, når du skal købe hvidevarer, selvom du ikke står i en fysisk butik.

Mere end 10 år med kvalitetsprodukter

Lavprishvidevarer.dk har mere end 10 års erfaring i branchen med hårde hvidevarer, og de er derfor fuldt ud kompetente til at hjælpe dig, når du skal handle nye hvidevarer. Desuden udvælger de nøje de produkter, du finder på siden. De har et bredt sortiment, men gør samtidig meget ud af kun at forhandle kvalitetsprodukter i deres webshop. Dermed kan du være sikker på, at du får noget ordentligt, når du handler her, og at det tilmed er til en god pris er jo kun et plus.

Vil du have dine hårde hvidevarer endnu billigere? Så brug en rabatkode fra Rabatbanditten.

Du bruger din rabatkode således:

  1. Find dit produkt og læg det i din kurv
  2. Tryk på ”Gå til kurv”, når du er færdig med at handle
  3. Klik på feltet ”Har du en rabatkode?”
  4. Indtast din rabatkode og tryk ”Indløs”
  5. Gennemfør din bestilling med rabatten trukket fra

lavprishvidevarer-rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 89 37 81 00

E-mail:  [email protected]

Handelsbetingelser

Adresse:

Lavprishvidevarer

Agerbæksvej 21

8240 Risskov