Få 15% rabat på alle ure hos Larsen Watches

Kode
Brug denne rabatkode og få 15% rabat på dit køb...Mere

Brug denne rabatkode og få 15% rabat på dit køb hos Larsen Watches. Mindre

Gratis levering af Larsen ure

Tilbud
Du for altid gratis fragt når du bestiller dit ur...Mere

Du for altid gratis fragt når du bestiller dit ur hos Larsen Watches. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Vind et Larsen ur til en værdi af 2000,-

Tilbud
Du kan deltage i konkurrence om et Larsen ur til...Mere

Du kan deltage i konkurrence om et Larsen ur til 2000 Kr. ved at like deres Facebook side. Besøg dem og benyt den popup boks der bliver vist. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Ure med sans for kvalitet og design

Hvis du er en vaskeægte passioneret ur-entusiast, så ved du også, at et ur er ikke bare et ur. Et ur er et smykke, der udstråler klasse og stil. Det er en genstand, som afspejler, hvem du er som person. Et ur er tidløst og klassisk, men samtidig super moderne, og det er det, der gør et ur så specielt. På trods af at et ur består af meget få komponenter – ser man bort fra selve urværket, som er en kompleks størrelse – så kan det have enormt mange forskellige udtryk. Det hele ligger i detaljen.

 

Lars Larsen-ure er stilrene og elegante og formår at videreføre essensen af tidløse klassikere og implementere elementerne i hver eneste lille detalje. De er smukke og eksklusive, samtidig med at de er diskrete og afslappede. Feminine detaljer kombineret med sexede rå materialer som f.eks. læder skaber komplet harmoni og balance, og det er det, der giver urene sit særpræg. Glasset er ridsefrit safirglas, som er et ekstremt hårdt materiale, kun overgået af diamant. Dette giver urene en længere levetid og høj holdbarhed. Et Larsen-ur er et ur for dig, der går op i design og kvalitet, og som nægter at gå på kompromis med nogen af delene.

 

Made in Denmark

Er der noget, vi er anerkendte for i Danmark, så er det vores sans for design. Verden over kender man til og beundrer dansk design, fordi det er tidløst, minimalistisk og af ekstremt høj kvalitet – det dør aldrig.

 

Det samme gør sig gældende for Lars Larsen-ure. Det første ur blev produceret i 1919, så historien går langt tilbage, og selvom generationen har skiftet, er kvaliteten den samme. Alle urene er håndlavede i Danmark, så modellerne er alle unikke uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er dansk, når det er bedst.

 

Bredt udvalg af ure – moderne og tidløse

På larsenwatches.dk finder du et bredt udvalg af ure til både mænd og kvinder. Uafhængigt af stil er det svært at undgå at blive draget af de stilrene og elegante ure eller at forelske sig i en af de modeller med mere farve og bling-bling. Fælles for alle urene er, at de kan bruges til enhver anledning og tilføre ethvert outfit ekstra klasse og stil.

 

Skal remmen være af læder eller guld? Skal skiven være sort, hvid, blå eller en fjerde farve? Skal det være stort eller småt? Mulighederne er mange, og det vil du opleve, hvis du kigger ind på webshoppen. Det er klart, at præferencer varierer fra person til person, og det er da også derfor, du finder ure af forskellig kaliber og med forskellige udtryk. Der er kræset for detaljerne og sørget for, at du som kunde kan finde det helt rigtige ur i en helt eminent kvalitet.

 

Desuden producerer firmaet dykkerure, som du naturligvis også kan finde på webshoppen. Urene er rustfrie, har ridsefrit safirglas og en anti-refleksiv coating, så du ikke bliver generet af sollys eller lignende. Hos Larsenwatches får du, hvad du betaler for – og mere til.

 

Benyt din rabatkode på larsenwatches.dk

God kvalitet koster penge, og selvom urene bestemt ikke er blandt de dyreste, er de heller ikke billige, og derfor kan det være rart at spare lidt penge, hvilket du kan gøre med en rabatkode til larsenwatches.dk. Nedenfor har vi lavet en guide til, hvordan du skal bruge din rabatkode:

 

  1. Indledningsvist skal du finde en rabatkode til larsenwatches.dk hos Rabatbanditten
  2. Dernæst skal du lægge de varer i kurven, du ønsker at købe på webshoppen. Du finder som sagt et stort udvalg af moderne og klassiske ure, så tag dig god tid og vælg det ur, du synes bedst om
  3. Gå til checkout og gennemse din ordre for fejl og mangler. Fortsæt til næste trin
  4. Her skal du indtaste dine oplysninger og vælge levering og betaling
  5. Nederst finder du rabatkode-feltet. I dette felt skal du indsætte den rabatkode, du fandt på Rabatbanditten, og trykke ’anvend’
  6. Vær opmærksom på, om rabatkoden er aktiveret, før du går videre
  7. Herefter skal du fortsætte til betaling og godkende købet.

larsen watches rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: +45 20 80 21 00

Adresse: Østre Havnevej 35, 1. sal DK-5700 Svendborg, Denmark

Handels og leverinsbetingelser

Larsen Watches på facebook