Lampegiganten Rabatkode

Kategorier
 • Alle
 • Deals
 • Rabatkoder
 • Tilbud
 • Udløbet
100 Kr. Rabat hos Lampegiganten
Rabatkode
Rabatkoden gælder på ordre over 800 Kr.
Vis tilbud
DK0223-Rabatbanditten100800
Vis mere

Lys med omtanke

Lampegiganten.dk er egentlig en tyskejet virksomhed “Lampenwelt”, som blev startet i 1999. Siden er virksomheden vokset og i dag har de 2 brødre Thomas og Andreas Rebmann skabt Europas største online forhandler af lys og belysning.  

Faktisk startede Thomas med i 1999 at sælge lamper ved siden af sit studie på Ebay. Det var først i 2002, at Lampegiganten.dk fik egen webshop, hvor de kunne sælge de lækre kvalitetsprodukter. 

I dag har de over 30.000 produkter online og har på den uafhængige portal eKomi fået mere end 70.000 positive anmeldelser. Dem kan du læse mere om længere nede på denne side. 

Thomas og Andreas er grundlæggerne, men de stå ikke alene med, at drive lampegiganten.dk. Bag dem står et stærkt team på mere end 130 medarbejdere, som enten arbejder i deres moderne administrationsbygning fra 2009 eller på det nybyggede logistikcenter, hvor den nyeste teknologi er med til at sende tusindvis af kvalitetslamper afsted hver dag.  

Da lampegiganten.dk startede i 1999 var den online handel ikke så udbredt, derfor kæmpede grundlæggerne for at skabe tillid til kunderne. Det lykkedes og i dag danner dette også rammen om lampegiganten.dk’s kundeservice. Det er vigtigt, at du som kunde kan føle dig tryg, når du handler på Lampegiganten.dk. Derfor har de selvfølgelig også sørget for at det er en sikker platform at handle på ved at blive E-mærket. Du kan certifikatet til Lampegiganten.dk lige her.

Derudover er Lampegiganten.dk også blevet ISO-certificeret, som også er din sikkerhed for, at du trygt kan placere en ordre hos Lampegiganten.dk. 

Det er også lykkedes for de to grundlæggere af Lampegiganten.dk, at vinde priser for Årets virksomhed i Tyskland. Dette er en pris, som understreger, at der er 100% fokus på kunderne i Lampegiganten.dk. 

Vælg mellem mere 30.000 lamper 

På Lampegiganten.dk finde du kæmpe stort udvalg af kvalitets lamper til både indendørs og udendørsbrug.- Uanset om det er til privat eller erhverv, så er der næsten garanti for, at du finder netop den lampe, som dit behov og funktioner. 

På forsiden kan du altid danne dig et overblik over aktuelle kampagner på Lampegiganten.dk. Du finder også Lampegiganten.dk’s anbefalinger til dig, en oversigt over de bedste produkter samt mærker. 

I topmenuen er den en overskuelig opdelt menu, hvor du kan finde lamper til indendørs - og udendørs brug, LED-belysning, Lyspære, Erhverv og loftventilatorer. Alle kategorier fungere som “drop-down”-menu, hvor du finder en række underkategorier. Det gør det altså nemt for dig, at finde den løsning, der passer til netop dit behov.  

I topmenuen finder du endvidere “Brands”. Her kan du få et overblik over hvilke mærker, der er nøje udvalgt til Lampegiganten.dk. Det er kun lamper af meget høj kvalitet og som lever op til nutidens miljøstandarder, du kan finde på Lampegiganten.dk. 

Du kan blandt andet finde følgende mærker på på Lampegiganten.dk: 

 • Phillips
 • Fabbian
 • Lirio By Phillips 
 • Osram
 • Menzel
 • Technolumen 
 • Og mange flere. 

Under hver produktkategori, kan du specificere din søgning yderligere. Lad tage os tage et eksempel; Lysekroner. Du er på jagt efter en lysekrone til spisestuen og kan i under kategorien vælge hvilken stil du ønsker. Derefter vil du kun få vist lysekroner i netop den stil du ønsker. - Bare rolig, der er stadig mange forskellige designs, at vælge imellem. 

Hvis du vælger, at få vist alle lysekroner kan du også den næste søgefunktion (den kommer også frem under hver stil), hvor du kan vælge mellem følge sorteringsmuligheder: Rum, Stilgruppe, Farve og Materiale. Derudover kan du også vælge, hvilken rækkefølge du ønsker, at få vist lysekronerne i på Lampegiganten.dk. 

Med så mange produkter på Lampegiganten.dk at vælge imellem, så kan det være nødvendigt, at kunne sortere og sammenligne lamper i en særskilt liste du kan lave undervejs, mens du kigger på det store udvalg. Derfor kan du lave en bruger på Lampegiganten.dk, hvor du har mulighed for, at gemme dine ønske- og sammenligningsliste til senere brug. 

I menuen “Mere” kan du finde en række inspirationskilder, gaveideer, tilbud og meget mere. 

Få den nyeste viden inden for belysning 

Belysning har i de senere år været en omdiskuteret branche, hvor det især har handlet om, at passe på miljøet og nedsætte el-forbruget i husstanden eller virksomheden. Du kan på Lampegiganten.dk vælge, at tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor du altid vil få den nyeste viden og inspiration til moderigtig belysning, der passer på miljøet. Du kan også læse med på bloggen, hvis dette skulle have din interesse. 

Når du modtager nyhedsbrevet, så følger der en række fordele med også, som f.eks. at du får alle de gode tilbud før alle andre, unikke rabatkoder til Lampegiganten.dk og meget mere. 

Du kan selvfølgelig også følge lampegiganten.dk på de sociale medier. Du finder Lampegiganten.dk på Facebook, Pinterest, Instagram samt Twitter.  Her får du også gode tilbud, konkurrencer om lækre produkter samt den nyeste viden inden for belysning. 

Få hjælp til at vælge den rigtige lampe

Som tidligere beskrevet, så var den en af de grundlæggende elementer for Lampegiganten.dk, at skabe en god og tillidsfuld oplevelse, når du handler på Lampegiganten.dk. Derfor er det også muligt, at få rådgivning - Både via telefon og mail, så du kan træffe det rigtige valg, når du skal vælge belysning til din bolig eller virksomhed. 

Du kan altid ringe til Lampegiganten.dk’s kundeservice, men du kan også vælge, at blive ringet op, når det passer dig bedre. Derudover er det muligt at sende en mail eller besked direkte via shoppen, hvor du kan forvente svar indenfor 48 timer. 

Du kan være helt sikker på, at du altid vil “møde” kompetent personale, som vil gå langt for at give dig en positiv købsoplevelse på Lampegiganten.dk. 

Den gode købsoplevelse

Hos Lampegiganten.dk vil de gå langt for at give dig en god købsoplevelse på webshoppen. Hvis du kigger på Trustpilot.dk kan du se en række anmeldelser, hvor Lampegiganten.dk når en samlet rating på 8,9 ud af 10. Andre kunder påpeger følgende, som nogle vigtige elementer, der påvirker købsoplevelsen i høj grad: 

 • Fantastisk kundeservice - Også hvis du skulle være uheldig, at have skader på din ordre ved levering. 
 • Nem og enkel side at handle på. 
 • Det store udvalg 
 • Hurtig levering 

Så hvis du vægter de samme ovenstående faktorer, når du skal købe nye lamper online, så kan du trygt handle hos Lampegiganten.dk. 

Fragt- og leveringsoplysninger 

Når du bestiller på Lampegiganten.dk får du fri fragt ved køb over 1.500 kr. Er din ordre på mindre, så kommer der er et lille gebyr på 49 kr. 

Din pakke kan leveres med følgende metoder; Post Danmark, DHL eller DPD. Det afhænger af din ordres størrelse, hvilken leveringsmetode, der er mest optimal for dig. 

Betalingsmetoder hos Lampegiganten.dk 

Du kan vælge, at betale med bankoverførsel hos Lampegiganten.dk. Her vil din ordre blive sendt, så snart Lampegiganten.dk har modtaget din betaling. Ved forudbetaling får du 2 % rabat og det fuldstændig gebyrfrit for dig.

Du kan selvfølgelig også vælge at betale med betalingskort eller Paypal, hvor det er de almindelige kort, som du kan benytte på Lampegiganten.dk. Her det også fuldstændig gebyrfrit for dig, at handle på Lampegiganten.dk.     

Hvordan bruger man rabatkoder til Lampegiganten ?

Du kan finde aktuelle rabatkoder til Lampegiganten.dk her på siden eller du kan tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor du også kan modtage rabatkoder til Lampegiganten.dk. Vi har lavet en lille guide til, hvordan du nemt og enkelt indløser en rabatkode til Lampegiganten.dk. 

 1. Find din rabatkode her på Rabatbanditten.dk 
 2. Gem din rabatkode til Lampegiganten.dk 
 3. Find nu dine yndlings kvalitetslamper på Lampegiganten.dk 
 4. Gå til indkøbskurven 
 5. Nu ser du en oversigt over din bestilling
 6. Lige nedenfor kan du indtaste dine rabatkode til Lampegiganten.dk i boksen “Kuponkode”
 7. Herunder ser du også evt. fragt
 8. Gå til kassen
 9. Log ind hvis du er tidligere kunde hos Lampegiganten.dk eller opret dig som ny kunde ved at indtaste dine oplysninger i formularen 
 10. Tryk på “registrer” 
 11. Vælg nu betalingsmetode 
 12. Kontroller din ordre og bestil
 13. Nu skal du blot vente på, at din nye lampe kommer til at pryde dit hjem eller kontor
Rabatkoder og tilbud til danske butikker | Rabatbanditten.dk
Logo